2021. 12. 05.
Vilma
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

0-80 – Minden generáció ott volt Halász Judit teltházas koncertjén

Illés György Cinó  |  2018. 09. 19., 17:07

Minden korosztály képviseltette magát Halász Judit szombat délutáni, teltházas koncertjén. Az egykori karon ülő csöppségek most fiaikat, lányaikat hozták el, de sokan kicsábították a nagypapát, nagymamát is – ez volt az idei Paprikafesztivál egyik legnépszerűbb műsorszáma, de e mellett egy másik gyermekkoncert és sok más móka is várta a kisebbeket.

Pénteken délután a Csurgó zenekar szórakoztatta a fiatalabb korosztályt, szombat délután az örökifjú Halász Judit koncertje szó szerint megmozgatta a gyerekeket, hiszen sok apróság tényleg táncra perdült, néhány kislány még kört is alkotott hozzá.

Emellett is sok izgalmas időtöltés – népi fajátékok, zsivajgó vidámpark, valamint a hivatalos fesztiválprogramon kívül, magánszervezésben kovács, tűzzománcos és fafaragó mester bemutatója mellé kézműves foglalkozás Kovács László udvarában – várta a gyerekeket, akiknek közben folyton csiklandozta az orrát a vattacukor, a kürtőskalács és sok más finomság illata.

Képgaléria megtekintése (18 db kép)

Forrás: Illés György / KALOhírek

Halász Judit koncertjére a Szürkemarha Pörköltfőző Verseny eredményhirdetéséről érkeztünk, nagy sebbel-lobbal vetve néhány pillantást a szabadtéri színpadhoz vezető út mentén lévő standokon kínált csemegékre, például a vasalt palacsintára is. Aki nem járt idén a fesztivál helyszínén, az alábbi videóból nem csak a Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes művész előadó, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja koncertjéből, hanem a fesztiválhelyszín hangulatából is ízelítőt kaphat.

NEM TUDJUK, HOGYAN CSINÁLJA HALÁSZ JUDIT, DE A JELEK SZERINT – ÉS A FÖNTI VIDEÓ TANÚSÁGTÉTELE ALAPJÁN IS – A HALHATATLANOK TÁRSULATA MELLETT A SOHASEM ÖREGEDŐK TÁRSULATA IS JOGGAL FOGADHATNÁ TAGJAI KÖZÉ.


Nem úgy a közönségét, akik közt a karon ülő porontyoktól kezdve szinte az aggastyánokig minden korosztály fölbukkant, köztük

SZÉP SZÁMMAL OLYANOK IS HALLGATTÁK HALÁSZ JUDIT SLÁGEREIT, AKIK AKÁR ÉVTIZEDEKKEL KORÁBBAN MAGUK IS HÁTULGOMBOLÓSKÉNT, ESETLEG KISKAMASZKÉNT MÁR LÁTHATTÁK ŐT A SZÍNPADON, DE AZÓTA „UTOLÉRTÉK A NÖVÉSBEN”…

Képgaléria megtekintése (18 db kép)

Forrás: Illés György / KALOhírek

A koncertekre valaha gyermekeit kísérő ifjú felnőttek közül pedig sokan ma már deres halántékkal ajnározták unokáikat a nézőtéren…

Jó volt egymást viszontlátni!


Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)
2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 04., 15:17
Az igazoltatás előtt egy őzet ütött el a férfi, és a tetemet az autójába rakta, hogy azt ellopja. Még >>>
2021. 12. 04., 08:57
A negyedik játéknaphoz értünk, nézzük a feladványt! Még >>>
2021. 12. 04., 08:52
A TEIT támogatásával tette egy-egy mikuláscsomaggal örömtelibbé a kalocsai óvodás gyerekeknek a Mikulás-napot a koronavírus-járvány árnyékában a kalocsai önkormányzat. Még >>>
2021. 12. 03., 17:15
Sajnálattal tudatjuk, hogy elhunyt a kedd délután történt Vasút utcai baleset sérültje. Még >>>
2021. 12. 03., 14:15
A dekoratív mikulásos ajtódíszeket akár kisgyerekkel együtt is el lehet készíteni. Még >>>
2021. 12. 03., 13:12
December 5-én, Advent második vasárnapján délután 17.00 órakor érseki szentmise keretében megáldják a Szent István király (egykori Jezsuita) templomban az idei év új főzésű pálinkáit Szent Miklós püspök, a pálinkafőzők védőszentje közbenjárását kérve. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés