2023. 06. 07. szerda
Róbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

0-80 – Minden generáció ott volt Halász Judit teltházas koncertjén

Illés György Cinó  |  2018. 09. 19., 17:07

Minden korosztály képviseltette magát Halász Judit szombat délutáni, teltházas koncertjén. Az egykori karon ülő csöppségek most fiaikat, lányaikat hozták el, de sokan kicsábították a nagypapát, nagymamát is – ez volt az idei Paprikafesztivál egyik legnépszerűbb műsorszáma, de e mellett egy másik gyermekkoncert és sok más móka is várta a kisebbeket.

Pénteken délután a Csurgó zenekar szórakoztatta a fiatalabb korosztályt, szombat délután az örökifjú Halász Judit koncertje szó szerint megmozgatta a gyerekeket, hiszen sok apróság tényleg táncra perdült, néhány kislány még kört is alkotott hozzá.

Emellett is sok izgalmas időtöltés – népi fajátékok, zsivajgó vidámpark, valamint a hivatalos fesztiválprogramon kívül, magánszervezésben kovács, tűzzománcos és fafaragó mester bemutatója mellé kézműves foglalkozás Kovács László udvarában – várta a gyerekeket, akiknek közben folyton csiklandozta az orrát a vattacukor, a kürtőskalács és sok más finomság illata.

Képgaléria megtekintése (18 db kép)

Forrás: Illés György / KALOhírek

Halász Judit koncertjére a Szürkemarha Pörköltfőző Verseny eredményhirdetéséről érkeztünk, nagy sebbel-lobbal vetve néhány pillantást a szabadtéri színpadhoz vezető út mentén lévő standokon kínált csemegékre, például a vasalt palacsintára is. Aki nem járt idén a fesztivál helyszínén, az alábbi videóból nem csak a Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes művész előadó, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja koncertjéből, hanem a fesztiválhelyszín hangulatából is ízelítőt kaphat.

NEM TUDJUK, HOGYAN CSINÁLJA HALÁSZ JUDIT, DE A JELEK SZERINT – ÉS A FÖNTI VIDEÓ TANÚSÁGTÉTELE ALAPJÁN IS – A HALHATATLANOK TÁRSULATA MELLETT A SOHASEM ÖREGEDŐK TÁRSULATA IS JOGGAL FOGADHATNÁ TAGJAI KÖZÉ.


Nem úgy a közönségét, akik közt a karon ülő porontyoktól kezdve szinte az aggastyánokig minden korosztály fölbukkant, köztük

SZÉP SZÁMMAL OLYANOK IS HALLGATTÁK HALÁSZ JUDIT SLÁGEREIT, AKIK AKÁR ÉVTIZEDEKKEL KORÁBBAN MAGUK IS HÁTULGOMBOLÓSKÉNT, ESETLEG KISKAMASZKÉNT MÁR LÁTHATTÁK ŐT A SZÍNPADON, DE AZÓTA „UTOLÉRTÉK A NÖVÉSBEN”…

Képgaléria megtekintése (18 db kép)

Forrás: Illés György / KALOhírek

A koncertekre valaha gyermekeit kísérő ifjú felnőttek közül pedig sokan ma már deres halántékkal ajnározták unokáikat a nézőtéren…

Jó volt egymást viszontlátni!


Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 06. 06., 19:52
A jazz muzsika és a jó borok kedvelőinek kiváló programlehetőség, akinek ismerőse jazz- és borrajongó, annak pompás ajándékötlet! Töltsön egy kellemes nyári estét a Pilvax Hotelben június 10-én! Indítsa a nyarat egy laza, élőzenés aláfestéssel egybekötött borkóstolóval, amelyen amforában érlelt borkülönlegességekkel ismerkedhetünk.
2023-06-01 18:49:00
Egyéni tájékoztatás adással, pódiumbeszélgetésekkel csábítják a leendő rendőröket, de egészségügyi és pszichológiai konzultáción is részt vehetnek az érdeklődők.
2023-06-01 10:54:39
Kalocsa Város Önkormányzata idén is megemlékezést tart az Asztrik téren, az Országzászlónál a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából. Az eseményen ünnepi beszédet mond Buzogány Szabolcs István, a Kalocsai Eperföldi Sportiskolai Általános Iskola tanára.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 07., 14:22
Békéscsabáról, Gyuláról, Kisdombegyházról, Szegedről, Kecskemétről, Budapestről is érkeztek bejelentések, vélhetően nagyon széles körben érezte a lakosság. Még >>>
2023. 06. 07., 10:38
Szekszárdtól északnyugatra, Kétyen valóságos saras vízözön alakult ki kedden délután. Még >>>
2023. 06. 07., 10:00
Néhány tuti tippet is adott, kattints és fogadd meg Te is őket! Még >>>
2023. 06. 07., 09:02
Gyermekkoromban is a jó meséket szerettem, szeretem, ha a történetnek nagyon jó vége van. Ez a kapu a mi jutalmunk a jócselekedetért, mint egy régi magyar népmesében – mondta az ünnepségen Vajda Péter, Még >>>
2023. 06. 05., 13:30
Az alaptantervi jogszabályi keretek közötti szabad óraszámok terhére, egyedi megoldással, a helyi tanrend részeként oktatnák. Még >>>
2023. 06. 05., 09:27
Eszméleténél volt, és nem volt alkohol befolyása alatt. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK