2023. 03. 29. szerda
Auguszta
: 385 Ft   : 356 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Fergeteges nyitónap, új térbeni elrendezés, régi barátok – Nagyot dörrent a Pirates Family MC motoros találkozójának első napja

Illés György Cinó  |  2018. 08. 25., 19:22

A vihartól háborgó part menti vizek nem szegték a kalózok kedvét: már a nyitónapon eddig sosem látott tömegben szállták meg a partot a Pirates Family MC motoros találkozójának látogatói. Elszántságukat látva Poszeidón kegyes volt: Szeliden nyomát sem látták a Kalocsára csütörtök este rárontott viharnak. Volt ugyan egy kisebb eső, amely azonban károkat, beázást, vagy bármilyen fönnakadást nem okozott, hanem épp csak arra volt jó, hogy enyhítette a hőséget, és megkötötte a port, hogy még jobb legyen a teljesen újragondolt téri elrendezéssel, megnövelt küzdőtérrel, de a megszokott helyszínen megszervezett buli, amelyre a foktői kalózok immár huszonhetedszer várják barátaikat és minden érdeklődőt.

Teljesen újragondolták a helyszínt a szelidi Árnyas Kempingben zajló motoros találkozó szervezői.

JELENTJÜK: AZ ÚJ KONCEPCIÓ REMEKÜL MŰKÖDIK!

A látogató szinte nem is érti, hogy az új téri elrendezés nyomán a jól ismert helyen miképp tágult ki így a tér, de tény, hogy a vásár területe többutcás kis kereskedelmi központtá fejlődött, hogy már külön büfé is tartozik hozzá, saját terasszal, de közben a „küzdőtér” szintén vagy másfélszeresére nőtt az átrendezés után.

Képgaléria megtekintése (21 db kép)

Forrás: Illés György / KALOhírek

Mégse tűnt tágasnak, ugyanis már az első napon a környéken dugig telt parkolókat találtunk a fesztivál helyszínén pedig jó bő félháznyi közönség szórakozott remekül, kiváló hangosítás és pazar fénytechnika mellett.

ALIG FÖLFOGHATÓ, HOGY HOGYAN, DE A VENDÉGLÁTÓ BLOKK IS MEGNŐTT, LEGALÁBBIS A LÁTOGATÓ ÉRZETE EZ, MIVEL AMOLYAN KOCSMAPLÁZA ALAKULT KI.

Képgaléria megtekintése (21 db kép)

Forrás: Illés György / KALOhírek

És amíg a többség a színpad előtt ugrálva hallgatta kedvenceit, vagy velük együtt énekelt, addig biz’ a kocsma is hangos volt: régen látott barátok üdvözölték egymást, új ismeretségek köttettek, beszélgettek, söröztek a fesztiválozók kisebb nagyobb csoportokba rendeződve.

Közben a színpadon a rövid átszerelési időktől eltekintve kora estétől folyamatosan ment a műsor.
A koncertek sorát a Motörbreath kezdte, majd a Hátsó Ajtó állt színpadra.
Az esti fő műsorszám csütörtökön a Pokolgép fellépése volt, van róla egy videónk is:

A főleg a magas tartományban egészen rendkívüli hangú énekes nem akart minden babért magának: az egyik leginkább lírai, dallamos számukat vele együtt énekelte a közönség.

A többszörös ráadás és a technikai szünet után a kalocsai Country Road együttes adta elő magyar pop-rock-, illetve folkslágerekből álló repertoárját, táncparketté alakítva az esti eső által fellocsolt „küzdőteret”.

Képgaléria megtekintése (21 db kép)

Forrás: Illés György / KALOhírek

Íme a produkciójukból egy kis ízelítő:

A zenei kínálatot programajánló cikkünkben már közöltük.
A koncertek hatkor, nyolckor, tízkor és éjfélkor kezdődnek, és viszonylag pontosan tartják is a menetrendet.

FOLYAMATOSAN ZAJLIK AZ ELSŐ KALOHÍREK TETOVÁLÁS-SZÉPSÉGVERSENY.

Erre munkatársunknál személyesen kell jelentkezni. További részletek a „Nulladik” tetkószépségversenyünkről szóló, közönségszavazással egybekötött cikkünkben!

Reméljük, az időjárás továbbra is kegyeibe veszi a kalózok éves seregszemléjét, minden más adott egy minden eddiginél nagyobb szabású szelidi motoros találkozóhoz.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-03-24 13:15:00
Kertészeti eszközök, öntözőberendezések, tápanyag-utánpotló szerek, gasztronómiai különlegességek, termelői vásár és vidékfejlesztési támogatási információs pont is várja majd az expora kilátogatókat.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 03. 28., 16:57
Már nagyban zajlanak a Paprikfaesztivál előkészítő munkálatai! Még >>>
2023. 03. 28., 16:19
A legalább 20 főt foglalkoztató cégek közel háromnegyede véli úgy, hogy árat fog emelni a közeljövőben egy kutatás szerint. Még >>>
2023. 03. 28., 13:33
Nem kell hozzá PhD kelt tésztából, sőt komolyabb felszerelés sem, csak egy kis idő. Kicsit több, mint amennyi idő alatt a boltban levennénk a polcról, de az eredmény kárpótol. Még >>>
2023. 03. 28., 09:52
Hét gyanúsítottból álló bűnbanda ügyében fejezték be a nyomozást a kalocsai rendőrök. Még >>>
2023. 03. 28., 09:45
A kisfiú keresésében jelenleg is több százan vesznek részt. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK