2022. 12. 09. péntek
Natália
: 414 Ft   : 395 Ft Benzin: 704.1 Ft/l   Dízel: 849.7 Ft/l   Írjon nekünk

Pirates Weekend lesz a hétvégén – Kétnapos programsor a foktői Duna-parti klubházban

Helyszín: Foktői motoros klubház
Dátum: 2021. augusztus 27., péntek 14:00
Pirates Weekend lesz a hétvégén – Kétnapos programsor a foktői Duna-parti klubházban

A koronavírus-járvány immár második éve akadályozta meg, hogy a Szelidi-tó partján gyülekezzenek a foktői Pirates Family MC motoros klub tagsága és barátaik, valamint az ott mindig háromnapos programsorra kíváncsi közönség. Ám, ahogy tavaly sem maradtak kárpótlás nélkül a rockzene kedvelői, úgy idén is motoros weekendre várják a vendégeiket, látogatókat a foktői motoros klubházba.

A váratlan helyzetben tavaly rögtönözni kellett, így alakult ki a kétnapos találkozó gondolata. A régi barátok így is eljöttek, és a rockzenére éhes környékbeli közönséget is igyekeztek kiszolgálni, persze, a Szeliden megszokottnál szerényebb körülmények között és szűkebb zenei kínálattal. Azonban az így meghittebbé szelídült hétvégi mulatság pompásan idézte föl a régi, még a szomszédos Fekete Horgony kocsmában és annak udvarán megrendezett találkozók baráti hangulatát.

Most a szervezők jobban rákészültek a pandémiás helyzetre, a kezdetekben két „forgatókönyvvel” dolgoztak, azonban már tavasszal látni lehetett, hogy a nyár vége valószínűleg már elég bizonytalan lesz ahhoz, hogy a szelidi helyszínt elengedve a B forgatókönyv minél nívósabb megvalósítására törekedjenek.

Így a tavalyinál szélesebb kínálattal, több koncerttel, de most is két napon kerül megrendezésre a foktői Pirates Family MC motoros találkozója: pénteken és szombaton is három-három koncert lesz a nagyszínpadon, mellé a koncertek szüneteiben, illetve utánuk mindkét napon még kisszínpadi ráadásprodukciók következnek majd, a következők szerint:

Péntek:

  • Blues Shoes
  • Tattoos
  • Country Road

A kisszínpadon:

  • Edit és Bobok
  • Akusztik


Szombat:

  • Metal Daze
  • Nofighters
  • Clippers

A kisszínpadon:

  • Indian Joe Band


MINDKÉT NAPON CSILLOGÓ (ÉS MATTFÉNYŰ) MOTOROK, SÖR ÉS FINOM ÉTEL ROGYÁSIG, TRÉFÁS ÉS KOMOLY VETÉLKEDŐK, BARÁTSÁG, JÓKEDV, MÓKA, KACAGÁS KIFULLADÁSIG!

HIÁNYZIK MÉG VALAMI?

NE TE LEGYÉL AZ!

Belépő:
Péntekre: 3.000 Ft
Szombatra (kétnapos jegy): 4.000 Ft

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 12. 08., 16:37
Perecet vont ki a forgalomból a Rossmann idegen anyag miatt! Még >>>
2022. 12. 08., 14:15
Novemberben 22,5 százalékkal nőttek az árak az előző év azonos hónapjához képest! Még >>>
2022. 12. 08., 09:40
Volt ahol csak rongáltak, de nem loptak semmit, ugyanis a kórház egyik üvegajtaját törték be, a kár 100.000 forintra rúgott. Az egyik szórakozóhelyre is besurrantak, innen hangfalakat vittek el. Még >>>
2022. 12. 08., 09:17
Idén Dr. Meszlényi Rózsa, a Tomori Pál Főiskola alapító rektora kapta a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége 2022-es Év Vállalkozója díját. Még >>>
2022. 12. 08., 08:28
A kormány 95 százalékos extraprofitadót vetett ki a Molra, az erről szóló rendeletmódosítás szerdán jelent meg a Magyar Közlönyben. Még >>>
2022. 12. 08., 08:10
A nyolcadik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK