2023. 06. 01. csütörtök
Tünde
: 371 Ft   : 347 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Táborzáró pizza party „Gézengúz” módra

Tamás Ferenc  |  2019. 08. 21., 10:58

Augusztus 16-án, pénteken délután tartotta hagyományos táborzáró rendezvényét a Szabó Balázs vezette Gézengúz UKC népes családja a Művelődési Központ hangulatos belső udvarán.

A megjelenteket Szabó Balázs az egyesület elnöke köszöntötte, majd külön megköszönte kollégái, a táborok megszervezésében és lebonyolításában résztvevő testnevelők munkáját. Így, Lakatos István, Romsics László, Balogh Tamás, Szabadi Tamás, Simon János, Rezák-Szabó Anna foglalkozásvezetők szakszerű és lelkiismeretes tevékenységét.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc

Ezt követően kezdetét vette a „Pizza Party”, ahol szülők, edzők és gyerekek „küzdötték le” azt a temérdek mennyiségű pizzát, amit a Gézengúz UKC rendelt a táborozásra.

A rendezvény közben Szabó Balázs egyesületi elnököt arra kértük, hogy a 2019-es kézilabdatáboraik történéseibe avassa be portálunk látogatóit is.

– Az idei nyári bentlakásos edzőtáborunkat a Nemzeti Kézilabda Akadémia balatonboglári, mondhatom világszínvonalú edzésközpontjában tartottuk augusztus öt és tizedike között, ahova 88 (!) „Gézengúzt” vittünk magunkkal. Az impozáns létesítmény, az egy légtérben egymás melletti három kézilabdapálya szó szerint lenyűgözött valamennyiünket.

A bentlakásos edzőtáborunkról azt is tudni kell, hogy ide a „nagyobbakat”, a klub kötelékeiben már évek óta versenyző fiataljainkat vittük el, akiknek kollégáim már a következő bajnoki idény megalapozását tartották.

Hogy egyáltalán ott lehettünk, már azt is hatalmas dolognak éreztük, hiszen a sportág fellegváraként számon tartott létesítményekben készülhettünk, ráadásul olyan nagyságokkal – edzőkkel (Siti Bea, Sótonyi Laci) és ismert csapatokkal találkozhattunk, amelyek örök élményt adtak fiataljaink számára.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc

A heti munka elvégzését edzői stábunk – Buzogány Szabolcs, Béres Attila, Szabó Balázs, Balogh Tamás, Dávidházi Sándor, Alföldi Babett és Facskó Petra – vezényelte le, de köszönet illeti Fuszeneckerné Lakner Bernadettet is, aki mint gyakorló pedagógus segítette a 88 gyermek napi pallérozását.

A gyerekek elmondása szerint olyan élményekkel távozhattunk a Balaton-partjáról, amelyek talán egy életre meghatározzák a sportág iránti kötődésüket, a kézilabdajáték megszeretését és gyakorló művelését – fejezte be Szabó Balázs egyesületi elnök a nyári bentlakásos edzőtáboruk bemutatását.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 05. 30., 12:49
A Kalocsa TV Magazin műsorában ezúttal a török Akkuyu erőmű építésének újabb fontos állomásáról számolnak be: megérkezett az első üzemanyag szállítmány. Az ottani projektben szerzett tapasztalatokat a Paks II. Atomerőmű építése során is hasznosítják. A műsorban szó lesz még az új blokkok manőverezőképességéről, beszámolnak a Paks II. Tudásmenedzsment Akadémia legutóbbi előadásáról, végezetül a TámogAtom sorozat Pata Jenő Gábor géderlaki plébánossal készült epizódját láthatják. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 01., 17:00
Az előterjesztés napirendre vételét 285 képviselő támogatta a 450 fős parlamentben. Még >>>
2023. 06. 01., 12:00
Az esős májusi időjárás miatt néhol már kifejlett szúnyogok is nagyobb számban megjelentek, ezért ha az időjárás azt lehetővé teszi, június elején megkezdődik az ellenük való védekezés. Még >>>
2023. 05. 31., 16:53
Az első negyedév végén 50,9 ezer forint volt a személyautók éves átlagos kgfb-állománydíja, ami 7 százalékos növekedés az előző negyedéves értékhez képest. Még >>>
2023. 05. 31., 14:10
A XXXI. Kék Madár Fesztivál péntektől vasárnapig tartó programpalettáján különféle kulturális, gyermek és könnyűzenei programok szerepelnek. Még >>>
2023. 05. 31., 14:00
A fedélzeten tartózkodó katonaorvosokkal tartott Kajári Ferenc vezérőrnagy, a Honvéd Vezérkar főnökének helyettese is. Még >>>