2024. 07. 20. szombat
Illés
: 391 Ft   : 360 Ft Benzin: 616.4 Ft/l   Dízel: 623.5 Ft/l   Írjon nekünk

Közel kétszázezer forint a homokmégyi gyerekeknek

Bényi Eszter  |  2017. 01. 31., 16:34

Múlt szombaton rendezték meg a helyi óvodába és iskolába járó gyerekek támogatására szerveződött Szülők-nevelők jótékonysági bálját Homokmégyen, ami az idei évben is kiváló alkalom volt arra, hogy a helyi közösség a vidám, önfeledt szórakozás mellett hozzájáruljon a falu gyerekeinek egész éves aktív időtöltéséhez.

Korábban megjelent tudósításunk arról, hogy bizony a farsangi bálokat illetően városunkban szerényebb az idei felhozatal, azonban egyre több zenés-táncos rendezvényt találhatunk mostanában a környékbeli településeken. Remek példa erre a január 28-i homokmégyi Szülők-nevelők jótékonysági bálja, amit nemrégiben a rendezvény főszervezőjével készült cikkünkben is beharangoztunk.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

Forrás: Vígné Romsics Beáta

A jó hangulatú eseményt már évek óta nagy lelkesedéssel szervezi meg a helyi Általános Iskola és Óvoda Szülői Munkaközössége, akiknek nevéhez rengeteg községi, szabadidős, iskolai és óvodai program, kirándulás kötődik. Vígné Romsics Beáta, a rendezvény főszervezője megkeresésünkre kissé fáradtan, de annál nagyobb örömmel értékelte a hétvégét:

- A szombati jótékonysági rendezvényünkön egy országos tehetségkutató műsor elődöntőjéből ismert fiatal lány, Benedek Viktória énekelt, majd a Hajósi Sváb Hagyományőrző Néptáncegyüttes tagjai vidám táncaikkal igazi sváb hangulatot varázsoltak a művelődési ház nagytermébe.

Természetesen nem maradt el a Homokmégyi csajok táncos előadása sem, ezúttal fűszoknyában, trópusi hangulatú koreográfiával próbáltuk elűzni a telet ismét jókora mosolyt csalva a megjelent asztaltársaságok arcára.Nagyon jó hangulatú, sikeres rendezvényt tudhatunk magunk mögött, amellett, hogy reggelig táncoltunk,

közel kétszázezer forint gyűlt össze a gyerekeinknek.

A bál teljes bevételéből az itteni 22 óvodába járó és 28 iskolás kisgyereknek különböző szabadidős programokat szervezünk majd, az előző évekhez hasonlóan.

A Szülői Munkaközösség nevében ezúton is szeretném megköszönni minden kedves vendégünknek, támogatónknak, segítőnknek, hogy ismét hozzájárultak a homokmégyi gyerekek egész éves szabadidős programjaihoz, kirándulásaikhoz, és nem utolsó sorban a szülők anyagi terhét is könnyítik.– zárta Bea a szombati bállal kapcsolatos értékelést.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ehhez a cikkhez 0 darab hozzászólás érkezett. A kommentekhez gördítsen lejjebb.
Hozzászólások (Legyen Ön az első)
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez:
• Regisztrációhoz kattintson IDE.
• Amennyiben már regisztrált felhasználónk, a weblap legtetején lévő menüsávból elérheti a bejelentkezés panelt.

Még több friss hír

2024. 07. 16., 14:32
Életének 77. évében elhunyt a Kalocsai SE hajdani elnöke, szakosztályvezetője, edzője és nagyszerű játékosa Farkas András, a „Bandika”. Mert mindenki csak így ismerte és nevezte nyugdíjasként is a sütőipari vállalat egykori gazdasági igazgatóját, aki ekkor már több száz embert irányított.
2024-07-12 13:52:28
Már csak a látvány miatt is érdemes volt kilátogatni július 6-án, szombaton az Érsekkertbe, ahol szebbnél szebb motorok sorakoztak fel a IX. Motoros vezetéstechnikai és családi napon. A kétkerekűek szerelmesei nemcsak élményekkel, de hasznos tudnivalókkal és tanácsokkal is gazdagodtak.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 07. 19., 19:28
Az üzletvezető felismerte, a kecskeméti rendőrök pedig elfogták a tolvajokat. Még >>>
2024. 07. 19., 18:16
Itt megtudhatja, hogyan alakult folyóink vízállása szerdán. Még >>>
2024. 07. 19., 11:31
A új pszichoaktív anyagok a legveszélyesebb kábítószerek. A rendőrség látókörébe egyre több ilyen szert áruló társaság kerül. Ezúttal Jánoshalmán csaptak le az egyenruhások - VIDEÓVAL! Még >>>
2024. 07. 19., 09:46
Rendőrök, katonák és a lánglovagok közös erővel mentették az állatokat. Még >>>
2024. 07. 17., 15:33
A helyszínre több mentőautót és mentőhelikoptert, valamint a kiskőrösi és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat riasztották. Még >>>
2024. 07. 17., 14:55
Visszajártak lopni, a kamera, a szerencse és a tulajdonos szemfülessége buktatta le a két dabasi és két soltvadkerti fiatalt. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK