2023. 09. 27. szerda
Adalbert
: 388 Ft   : 368 Ft Benzin: 641.8 Ft/l   Dízel: 646.0 Ft/l   Írjon nekünk

Közel kétszázezer forint a homokmégyi gyerekeknek

Bényi Eszter  |  2017. 01. 31., 16:34

Múlt szombaton rendezték meg a helyi óvodába és iskolába járó gyerekek támogatására szerveződött Szülők-nevelők jótékonysági bálját Homokmégyen, ami az idei évben is kiváló alkalom volt arra, hogy a helyi közösség a vidám, önfeledt szórakozás mellett hozzájáruljon a falu gyerekeinek egész éves aktív időtöltéséhez.

Korábban megjelent tudósításunk arról, hogy bizony a farsangi bálokat illetően városunkban szerényebb az idei felhozatal, azonban egyre több zenés-táncos rendezvényt találhatunk mostanában a környékbeli településeken. Remek példa erre a január 28-i homokmégyi Szülők-nevelők jótékonysági bálja, amit nemrégiben a rendezvény főszervezőjével készült cikkünkben is beharangoztunk.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

Forrás: Vígné Romsics Beáta

A jó hangulatú eseményt már évek óta nagy lelkesedéssel szervezi meg a helyi Általános Iskola és Óvoda Szülői Munkaközössége, akiknek nevéhez rengeteg községi, szabadidős, iskolai és óvodai program, kirándulás kötődik. Vígné Romsics Beáta, a rendezvény főszervezője megkeresésünkre kissé fáradtan, de annál nagyobb örömmel értékelte a hétvégét:

- A szombati jótékonysági rendezvényünkön egy országos tehetségkutató műsor elődöntőjéből ismert fiatal lány, Benedek Viktória énekelt, majd a Hajósi Sváb Hagyományőrző Néptáncegyüttes tagjai vidám táncaikkal igazi sváb hangulatot varázsoltak a művelődési ház nagytermébe.

Természetesen nem maradt el a Homokmégyi csajok táncos előadása sem, ezúttal fűszoknyában, trópusi hangulatú koreográfiával próbáltuk elűzni a telet ismét jókora mosolyt csalva a megjelent asztaltársaságok arcára.Nagyon jó hangulatú, sikeres rendezvényt tudhatunk magunk mögött, amellett, hogy reggelig táncoltunk,

közel kétszázezer forint gyűlt össze a gyerekeinknek.

A bál teljes bevételéből az itteni 22 óvodába járó és 28 iskolás kisgyereknek különböző szabadidős programokat szervezünk majd, az előző évekhez hasonlóan.

A Szülői Munkaközösség nevében ezúton is szeretném megköszönni minden kedves vendégünknek, támogatónknak, segítőnknek, hogy ismét hozzájárultak a homokmégyi gyerekek egész éves szabadidős programjaihoz, kirándulásaikhoz, és nem utolsó sorban a szülők anyagi terhét is könnyítik.– zárta Bea a szombati bállal kapcsolatos értékelést.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ehhez a cikkhez 0 darab hozzászólás érkezett. A kommentekhez gördítsen lejjebb.
Hozzászólások (Legyen Ön az első)
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez:
• Regisztrációhoz kattintson IDE.
• Amennyiben már regisztrált felhasználónk, a weblap legtetején lévő menüsávból elérheti a bejelentkezés panelt.

Még több friss hír

2023. 09. 26., 07:10
Muzsikaszótól lesz hangos a város, amikor néptáncosaink színes forgataga a város hét pontján tart majd bemutatókat a Kalocsai Szüreti Felvonulás keretében. A helyszínek közt nyolc lovas kocsi szállítja majd a hagyományőrzőket, akik között talán már határon túliakat is láthatunk majd. Mutatjuk az időpontot és a helyszíneket!
2023-09-23 13:28:06
Szombati Ferenc muzsikája mellett, a Mezei Virágok Népdalkör előadását láthatják az érdeklődők, egy finom ebéd és más műsorok mellett!
2023-09-22 11:40:00
Érdemes volt kilátogatni szeptember első szombatján a kalocsai reptérre, ahol látványos tűzijátékkal nyíló esti futás, repülési lehetőség és ingyenes egészségügyi vizsgálatok is várták az érdeklődőket az Aero Club Foktő-Kalocsa rendezvényén.
2023-09-22 11:35:37
Roma zenei előadókkal, népviseleti és néptáncbemutatóval várják az érdeklődőket!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 09. 27., 16:56
A Kórházlelkészi Szolgálatának működése - mely a „Kéz a kézben” nevet kapta - jóval túlmutat a lelkipásztori szentségkiszolgáltatáson és az időszakos kórházi szentmiséken. Még >>>
2023. 09. 27., 10:33
Valaki kihasználta, hogy a vendégek nem zárták be az ajtót; az ismeretlen a szobából elemelt közel 150.000 forintot. Még >>>
2023. 09. 26., 12:16
Úgy tett, mintha megcsalt férjként rajtakapta volna az asszonyt és egy gázriasztó pisztollyal kirabolta a „házasságtörésben vétkes" férfi riválisát. Még >>>
2023. 09. 25., 17:54
A tűz felügyelet nélkül nem hagyható, távozás után pedig minden esetben gondoskodni kell annak biztonságos eloltásáról. Még >>>
2023. 09. 25., 10:50
Csendháborítás miatt igyekezett a helyszínre a rendőr, de ott váratlan helyzettel szembesült. Azonnal cselekedett. Még >>>
2023. 09. 25., 10:21

  NÉPSZERŰ HÍREK