2022. 09. 27. kedd
Adalbert
: 407 Ft   : 420 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

Közel kétszázezer forint a homokmégyi gyerekeknek

Bényi Eszter  |  2017. 01. 31., 16:34

Múlt szombaton rendezték meg a helyi óvodába és iskolába járó gyerekek támogatására szerveződött Szülők-nevelők jótékonysági bálját Homokmégyen, ami az idei évben is kiváló alkalom volt arra, hogy a helyi közösség a vidám, önfeledt szórakozás mellett hozzájáruljon a falu gyerekeinek egész éves aktív időtöltéséhez.

Korábban megjelent tudósításunk arról, hogy bizony a farsangi bálokat illetően városunkban szerényebb az idei felhozatal, azonban egyre több zenés-táncos rendezvényt találhatunk mostanában a környékbeli településeken. Remek példa erre a január 28-i homokmégyi Szülők-nevelők jótékonysági bálja, amit nemrégiben a rendezvény főszervezőjével készült cikkünkben is beharangoztunk.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

Forrás: Vígné Romsics Beáta

A jó hangulatú eseményt már évek óta nagy lelkesedéssel szervezi meg a helyi Általános Iskola és Óvoda Szülői Munkaközössége, akiknek nevéhez rengeteg községi, szabadidős, iskolai és óvodai program, kirándulás kötődik. Vígné Romsics Beáta, a rendezvény főszervezője megkeresésünkre kissé fáradtan, de annál nagyobb örömmel értékelte a hétvégét:

- A szombati jótékonysági rendezvényünkön egy országos tehetségkutató műsor elődöntőjéből ismert fiatal lány, Benedek Viktória énekelt, majd a Hajósi Sváb Hagyományőrző Néptáncegyüttes tagjai vidám táncaikkal igazi sváb hangulatot varázsoltak a művelődési ház nagytermébe.

Természetesen nem maradt el a Homokmégyi csajok táncos előadása sem, ezúttal fűszoknyában, trópusi hangulatú koreográfiával próbáltuk elűzni a telet ismét jókora mosolyt csalva a megjelent asztaltársaságok arcára.Nagyon jó hangulatú, sikeres rendezvényt tudhatunk magunk mögött, amellett, hogy reggelig táncoltunk,

közel kétszázezer forint gyűlt össze a gyerekeinknek.

A bál teljes bevételéből az itteni 22 óvodába járó és 28 iskolás kisgyereknek különböző szabadidős programokat szervezünk majd, az előző évekhez hasonlóan.

A Szülői Munkaközösség nevében ezúton is szeretném megköszönni minden kedves vendégünknek, támogatónknak, segítőnknek, hogy ismét hozzájárultak a homokmégyi gyerekek egész éves szabadidős programjaihoz, kirándulásaikhoz, és nem utolsó sorban a szülők anyagi terhét is könnyítik.– zárta Bea a szombati bállal kapcsolatos értékelést.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ehhez a cikkhez 0 darab hozzászólás érkezett. A kommentekhez gördítsen lejjebb.
Hozzászólások (Legyen Ön az első)
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez:
• Regisztrációhoz kattintson IDE.
• Amennyiben már regisztrált felhasználónk, a weblap legtetején lévő menüsávból elérheti a bejelentkezés panelt.

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 09. 25., 15:17
Az elvi döntés már korábban megszületett Kalocsa víziközmű-vagyonának és az ivóvíz és szennyvíz ellátás – benne a rendszer fejlesztése és karbantartása – feladatainak az állam részére történő átadásáról. Kedden a testület zárt ülésen véglegesítette a döntést. A testületi ülés után Király Róbert képviselő tartott sajtótájékoztatót.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 09. 27., 16:15
Az 5106-os úton akadályozza a forgalmat a baleset. Még >>>
2022. 09. 27., 11:17
Ha jártatok már gyerekekkel játszótéren, a következő anya-típusokkal már biztos, hogy találkoztatok! Még >>>
2022. 09. 26., 11:26
Az eseményen gratuláltak Dr. Maráz Róbert PhD. Általános Sebészeti Osztály főorvosának „Az Európai Sebészeti Testület tagja Emlősebészet területén" címéhez. Még >>>
2022. 09. 25., 17:49
Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség hétfőtől szombatig a vasúti biztonság érdekében – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság vasárnap a rendőrség honlapján. Még >>>
2022. 09. 25., 15:33
Pályázni lehet bármely (a) új, (b) saját feltalálói tevékenységen alapuló, (c) iparilag alkalmazható és (d) piacképes megoldást tartalmazó innovációs eredménnyel. Még >>>
2022. 09. 25., 09:27
Egy 56 éves férfi vesztette életét a balesetben. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés