2024. 05. 19.
Ivó, Milán
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Még vonzóbb – KerekPerec: online videósorozat a KALOhíreken

Borbély-Juhász Ágnes  |  2015. 11. 18., 09:37

A nemrégiben tetőtől talpig újjászületett KALOhírek.hu grafikai megjelenése, szerkesztése, tematikai elrendezése is teljesen új formát ölt. Mobiltelefonos felhasználók számára fejlesztett verziónk a kor minden elvárását igyekszik kielégíteni. Az új portál egyszerre lett trendi, fiatalos és „cool”, miközben idősebb olvasótáborunk éltesebb korosztályairól sem feledkezünk meg! Újításinkkal minden Kedves Olvasónk számára szeretnénk tartalmasabbá, informatívabbá, ugyanakkor izgalmasabbá, élvezetesebbé is tenni a portálunkon való böngészést. A kategóriák rendszerének továbbfejlesztése mellett a tematikus elrendezésekkel, címkékkel, fülekkel tettük áttekinthetőbbé tartalmainkat, megkönnyítve, gyorsabbá téve Olvasóinknak, hogy hozzáférjenek az általunk közzétett hírekhez, információkhoz. Legutóbbi dobásunkkal, online videó sorozatukkal pedig egy merőben új műfajjal próbálkoztunk, az első visszajelzések szerint eddig sikerrel!


Forrás: KALOhírek

A teljesen fölfrissített oldal pár hete indult útjára. Azon nem csupán ráncfelvarrást, hanem teljes nagygenerált hajtottunk végre. Nemcsak külsőleg újultunk meg, hanem – a minél gyorsabb, sokoldalúbb és kiegyensúlyozottabb tájékoztatás érdekében – újragondoltuk szerkesztőségünk munkamódszereit is, miközben igyekeztünk színesíteni és szélesíteni a megjelenített tatalom spektrumát. Mindehhez a technikai fejlesztő munkatársaink a kor igényeinek mindenben megfelelő műszaki hátteret hoztak létre.

A cél az volt, hogy alkotó energiáinkat a kor technikai vívmányaival, az információ áramlásának legújabb csatornáival egyesítve egy friss, naprakész hírportál-szolgáltatással rukkoljunk elő Kalocsán és annak térségében, amely több szempontból is egyedülálló.

Egyedülálló, mert elsőként jelent meg az online tartalomszolgáltatás helyi piacán, és ezt a pozícióját azóta is szigorúan őrzi.

Egyedülálló, mert a klasszikus értelemben vett mobil verziója szinte ugyanazt a hatást képes átadni a felhasználónak, mintha az otthoni asztali gépén olvasná portálunkat.

Egyedülálló, mert új rovatunk, a Napi gyors – országos viszonylatban is ritkaságszámba menő újítással – a nap 24 órájában pásztázza és gyűjti a környék legérdekesebb Facebook bejegyzéseit, ezzel a hétköznapok történéseit első kézből, a lehető leggyorsabban adja át az olvasóknak.

Egyedülálló, úttörő kezdeményezés a múlt héten útjára indított videó sorozatunk is, amellyel KerekPerec címen fogunk jelentkezni időről-időre.
A produkció nevéből is sejthető az elképzelt irányvonal: az interjúalanyok egy kerek percnél nem sokkal többet fognak szerepelni. A kérdések, és persze, a rájuk kerek-perec adott villámválaszok pedig olyan témákat, információkat hoznak majd felszínre, amelyeket az érintettről idáig a nagy nyilvánosság nem tudott.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 15., 19:59
Font Sándor: Azt gondolom, Kalocsa városa a folytonosságban érdekelt, hiszen látjuk a megkezdett és majdan befejeződő beruházásokat; az óvoda esetében ez 1,5 év, és a programtervek is, amiket felsoroltam szinte kézzel foghatók. Nagy baj lenne, ha bármilyen oknál fogva ezek megakadnának, mert egy új városvezetés újra gondolhatja, nem azt tartja a legfontosabbnak, amit a jelenlegi, és minden kezdődik elölről.
2024. 05. 15., 06:58
Az összes kalocsai polgármesterjelölt határidőig, kellő számban leadta ajánlószelvényeit, azokat a választási bizottság ellenőrizte, majd a jelölteket bejegyezte a nyilvántartásba. Ezt a bizottság határozatba foglalta, amely már mindegyikük esetében – a nyolcadik jelölt vonatkozásában múlt csütörtökön – jogerőre is emelkedett.
2024-05-15 10:51:52
E hét pénteken ünnepli a Dunatáj Fotókör fennállásának 20. évét, melynek keretében Fotóművészeti Napra invitálnak minden érdeklődőt. Az eseményen fellép a Kalocsa Kamarakórus, a Kalocsai Református Kórus és Lakatos György fagottművész is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 05. 17., 09:21
Az egyik körzeti megbízott a kezét is megégette, miközben segített egy bajba jutott asszonynak. Még >>>
2024. 05. 16., 09:41
Mézes tészta, főzött csokis krém és sok kókusz: a békebeli édességnek nem lehet ellenállni. Még >>>
2024. 05. 15., 10:26
A járőrök és körzeti megbízottak több egységgel indultak az elkeseredett fiatal keresésére. Még >>>
2024. 05. 13., 12:43
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársainak kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt folytatott nyomozása vezetett eredményre. Még >>>
2024. 05. 13., 11:19
Csalás követte az együttlétet, de hamar beazonosították, majd őrizetbe vették a bácsalmási rendőrök azt a 24 éves nőt, aki 4 millió forintot emelt el kuncsaftja számlájáról. A pénzből viszont akkorra már jó pár „menetre” való összeg hiányzott. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK