2022. 01. 22. szombat
Artúr, Vince
: 357 Ft   : 315 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Még vonzóbb – KerekPerec: online videósorozat a KALOhíreken

Borbély-Juhász Ágnes  |  2015. 11. 18., 09:37

A nemrégiben tetőtől talpig újjászületett KALOhírek.hu grafikai megjelenése, szerkesztése, tematikai elrendezése is teljesen új formát ölt. Mobiltelefonos felhasználók számára fejlesztett verziónk a kor minden elvárását igyekszik kielégíteni. Az új portál egyszerre lett trendi, fiatalos és „cool”, miközben idősebb olvasótáborunk éltesebb korosztályairól sem feledkezünk meg! Újításinkkal minden Kedves Olvasónk számára szeretnénk tartalmasabbá, informatívabbá, ugyanakkor izgalmasabbá, élvezetesebbé is tenni a portálunkon való böngészést. A kategóriák rendszerének továbbfejlesztése mellett a tematikus elrendezésekkel, címkékkel, fülekkel tettük áttekinthetőbbé tartalmainkat, megkönnyítve, gyorsabbá téve Olvasóinknak, hogy hozzáférjenek az általunk közzétett hírekhez, információkhoz. Legutóbbi dobásunkkal, online videó sorozatukkal pedig egy merőben új műfajjal próbálkoztunk, az első visszajelzések szerint eddig sikerrel!


Forrás: KALOhírek

A teljesen fölfrissített oldal pár hete indult útjára. Azon nem csupán ráncfelvarrást, hanem teljes nagygenerált hajtottunk végre. Nemcsak külsőleg újultunk meg, hanem – a minél gyorsabb, sokoldalúbb és kiegyensúlyozottabb tájékoztatás érdekében – újragondoltuk szerkesztőségünk munkamódszereit is, miközben igyekeztünk színesíteni és szélesíteni a megjelenített tatalom spektrumát. Mindehhez a technikai fejlesztő munkatársaink a kor igényeinek mindenben megfelelő műszaki hátteret hoztak létre.

A cél az volt, hogy alkotó energiáinkat a kor technikai vívmányaival, az információ áramlásának legújabb csatornáival egyesítve egy friss, naprakész hírportál-szolgáltatással rukkoljunk elő Kalocsán és annak térségében, amely több szempontból is egyedülálló.

Egyedülálló, mert elsőként jelent meg az online tartalomszolgáltatás helyi piacán, és ezt a pozícióját azóta is szigorúan őrzi.

Egyedülálló, mert a klasszikus értelemben vett mobil verziója szinte ugyanazt a hatást képes átadni a felhasználónak, mintha az otthoni asztali gépén olvasná portálunkat.

Egyedülálló, mert új rovatunk, a Napi gyors – országos viszonylatban is ritkaságszámba menő újítással – a nap 24 órájában pásztázza és gyűjti a környék legérdekesebb Facebook bejegyzéseit, ezzel a hétköznapok történéseit első kézből, a lehető leggyorsabban adja át az olvasóknak.

Egyedülálló, úttörő kezdeményezés a múlt héten útjára indított videó sorozatunk is, amellyel KerekPerec címen fogunk jelentkezni időről-időre.
A produkció nevéből is sejthető az elképzelt irányvonal: az interjúalanyok egy kerek percnél nem sokkal többet fognak szerepelni. A kérdések, és persze, a rájuk kerek-perec adott villámválaszok pedig olyan témákat, információkat hoznak majd felszínre, amelyeket az érintettről idáig a nagy nyilvánosság nem tudott.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 01. 19., 14:00
Indulnak a választási előkészületek. A kampány hivatalosan a február közepén kezdődik, ám az eseményre nem csak a pártoknak és a választóknak, hanem a lebonyolító szerveknek is föl kell készülniük. A kalocsai Választási Iroda felhívást tett közzé a szavazatszámláló bizottságokba való jelentkezésre.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 22., 12:58
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) új honlapjára hasonlító, minden bizonnyal adathalászatra létrehozott „csaló portál” jelent meg az interneten – figyelmeztetett tegnapi közleményében a hivatal. Még >>>
2022. 01. 21., 16:19
Ahogy azt már a kormány bejelentette, az átoltottság további növelése és a járvány újabb hullámai elleni védekezés érdekében február 15-től oltási igazolvánnyá alakul a védettségi igazolvány. Még >>>
2022. 01. 21., 12:10
Ahogy Európában is egyre több tapasztalat gyűlik össze az omikronról, Németország vezető virológusa is korrigálni látszik álláspontját. Szerinte már ki lehet jelenteni, hogy ez a variáns általában kevésbé súlyos megbetegedést okoz, mint elődei. Még >>>
2022. 01. 21., 09:57
2021 májusában a Kalocsai Innovációs és Közművelődési Központ közreműködésével Kalocsa is csatlakozott a Digitális Jólét Programhoz, melynek célja az volt, hogy a kalocsai önkormányzat területén minél magasabb szintű okos városfejlesztések valósulhassanak meg - írja dr. Filvig Géza közösségi bejegyzésében. Még >>>
2022. 01. 21., 09:16
Várhatóan 2022. 01. 26-ig a Tomori Pál utca gallyazási munkálatai folytatódnak. Még >>>
2022. 01. 20., 18:02
Gyopáros Alpár kormánybiztos úr már második alkalommal érkezett körzetünkbe annak érdekében, hogy a vezetése alatt álló Magyar Falu Programról személyesen tájékoztassa településeink polgármestereit. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés