2023. 12. 04. hétfő
Barbara, Borbála
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 603.6 Ft/l   Dízel: 651.3 Ft/l   Írjon nekünk

Továbbra is középpontban az ügyfél – Felavatták a TARR Kft. megújult ügyfélszolgálati irodáját

Borbély-Juhász Ágnes  |  2016. 09. 15., 20:22

A régi ügyfélszolgálat helyén, a Szent István király út 35. szám alatt csütörtök délelőtt ünnepélyes keretek között adták át a TARR Kft. megújult, a szolgáltató egységes megjelenése szerint kialakított ügyfélszolgálati irodáját. Tarr János ügyvezető a szalagátvágással egybekötött ünnepélyes megnyitón a KalocsaKOM megvásárlása óta átlépett mérföldkövekről és a cég közelgő fejlesztéseiről is szólt.

Az utcáról is jól látható és az időkorlátos parkolásnak köszönhetően könnyen megközelíthető ügyfélszolgálati iroda belső kialakítása, a XXI. századi igényekhez igazított technikai és informatikai felszereltsége kiváló feltételeket biztosít az egyre nagyobb forgalmat bonyolító ügyfélszolgálat működéséhez. A megjelent vendégek elismeréssel szóltak az átalakításról, amelynek nyomán immár a kalocsai ügyfélfogadó tér is a szolgáltatónál megszokott színvilággal és elrendezéssel folytatja működését.


Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Az irodaavató ünnepség arra is kiváló alkalom volt, hogy Tarr János, a telekommunikációs szolgáltató ügyvezetője visszatekintsen a KalocsaKOM megvásárlása óta eltelt időszak mérföldköveire. Felidézte, cégük szolgáltatásai 2006 óta érhetők el Bács-Kiskun megyében, Kalocsán pedig a KalocsaKOM Kft. 2015-ös megvásárlása óta vannak jelen. Emlékeztetett, azóta városunkban több átalakítást is véghez vittek: internet sávszélességet növeltek, majd digitalizáltak. Az utóbbi esetében Kalocsa volt az első olyan település, ahol a zökkenőmentes átállás érdekében minden előfizetőjüknek előre és ingyen biztosították a digitális boxot.


Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Tarr János büszkén elevenítette fel, hogy tavaly saját hálózatot építettek ki a Dunántúl és az Alföld között. A Duna alatti átfúrással, ezidáig több mint 30 km optikai vezetékkel több települést is sikerült összekötniük, a tervezett fejlesztésből mindössze egy 4 km-es szakasz van hátra a kalocsai reptér mellett.


Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Az ügyvezető kiemelte, fejlesztéseiket tovább kívánják folytatni Kalocsa térségében, amelyhez egy nyertes GINOP pályázat is segítségükre lesz. Az úgynevezett SZIP, azaz Szupergyors Internet Projekttel a kormány célja, hogy 2018-ra biztosítsa az egész országot lefedő, legalább 30 Mbps sávszélességet biztosító hálózati infrastruktúra megépítését. Térségünkben jelenleg 900-1000 olyan háztartás van, ahol ezt a fejlesztést végre kell majd hajtaniuk.


Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Tarr János a Kft. szolgáltatási palettájának bővítését is tervezi. Mint mondta, ez év végétől mobil szolgáltatókká is szeretnének válni, amivel ugyan más hálózatát használva, de saját név alatt jönnének ki, úgynevezett MVNO, azaz virtuális mobilhálózat-üzemeltetőként.

A cégvezetőt követően dr. Bálint József polgármester szólt elismerően az új külsőt öltött ügyfélfogadó térről, majd sok sikert kívánt a fejlesztési célok és az ügyfélkör bővítésének megvalósításához.


Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

A nemzeti színű avatószalagot az ügyvezető és a polgármester együtt vágták át, és ezzel szimbolikusan is felavatták a reprezentatív ügyfélszolgálai irodát, ahol a jövőben is a megszokott időpontokban várják az ügyfeleket.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 11. 29., 12:25
A paksi bővítés már nem a papírmunkáról, hanem a valódi építkezésről szól – mondta Szijjártó Péter miután Alekszej Lihacsovval, a Roszatom vezérigazgatójával tárgyal a következő időszak feladatairól. A külgazdasági és külügyminiszter ezt megelőzően az Országgyűlés fenntartható fejlődés bizottságának meghallgatásán arról beszélt, hogy a két új blokk építése a legszigorúbb biztonsági és környezetvédelmi előírásoknak megfelelően zajlik. A Joint Venture Szövetség pécsi fórumán is kiemelt téma volt a Paks II. beruházás. (x)
2023-12-01 10:07:09
Nagy izgalommal készülnek a keceli Flora Virágfesztivál és a kapcsolódó, immár 18. alkalommal megrendezésre kerülő Országos Fazekas Kiállítás szervezői a hétvégén tartandó nagyrendezvényre, hiszen három év alatt talán a biciklizésből is ki lehet esni. Azt remélik, a közönség is hasonló várakozással tekint a visszatérő, ma nyíló fesztiválra.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 12. 04., 12:53

A Bagossy Brothers Company elhozta az idei tél egyik legszebb dalát!

A ‘Hull a Hó’ című szerzemény felidézi a régmúlt téli képét, amikor térdig érő hóban sétáltunk, a szánkók éjjel is siklottak a domboldalakon, a forralt bor és a fenyőillat sem hiányzott egyetlen családból sem. Még >>>
2023. 12. 04., 12:08
„Minél tovább hisz a gyermek a csodában, annál jobb” – Dr. Vekerdy Tamás szerint. Úgy gondolta, hogy a gyermek egyszer magától is rájön arra, hogy a Mikulás helyett a szülők, nagyszülők csempészik a cipőcskékbe az ajándékokat. Ennek ellenére a gyermekek szeretnek hinni a csodákban és erre szükségük is van. Még >>>
2023. 12. 04., 09:28
A negyedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2023. 12. 03., 14:15
Alig fél év alatt legalább 78 migráns szállítását hangolta össze. Még >>>
2023. 12. 03., 10:07
A harmadik nap feladványa a cikkben! Még >>>
2023. 12. 02., 08:20
A második játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK