2021. 12. 05.
Vilma
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Egy hétig tart majd a vasúti átjáró felújítása

2015. 10. 19., 13:46

Október 22-től, azaz csütörtöktől egy héten keresztül hatalmas dugókra lehet számítani a kecskeméti Izsáki út környékén, ugyanis megkezdődik a Kodály iskolánál lévő vasúti átjáró felújítása – adta hírül a Baon.hu.

Csütörtöktől szombatig az előkészületek miatt mindkét irányban lezárnak egy-egy sávot. Szombat reggeltől hétfőn estig a vasúti átjáróban teljes útlezárás lesz érvényben. Ez idő alatt a kerékpárosok és gyalogosok az átjáró mellett kialakított ideiglenes átjárón közlekedhetnek.
Jövő hétfőtől csütörtökig a régi uszoda felöli oldalon sávelhúzás mellett, 2 x 1 sávon közlekedhetnek a járművek. Ez idő alatt a kerékpárosok és gyalogosok az átjáró mellett kialakított ideiglenes átjárót használhatják. A vasúti átjáró utószabályozási munkái miatt kedd, szerda és csütörtök éjjel újra teljesen lezárják az átjárót.

A teljes útlezárások idejére kétféle terelőutat jelölnek ki. A menetrend szerint közlekedő autóbuszok a Sport utca - Tatár sor útvonalon közlekedhetnek, a helyi járatú autóbuszok részére a kieső Kecskemét, Kodály Iskola megálló helyett a Dózsa György úton lesz ideiglenes megálló kijelölve. A gépjárművek Dr. Szobonya utca - Korhánközi utca - Kiskőrösi utca - Ipoly utca útvonalon keresztül érhetik el úti céljukat. Az utóbbi útvonalon közlekedőket az Izsáki út - dr. Szobonya utca, dr. Szobonya utca - Korhánközi út, a Korhánközi út - Kiskőrösi út, valamint az Ipoly utca - Dózsa György utca csomópontokban reggel 06 óra és este 20 óra között forgalomirányító rendőrök segítik.

A teljes útlezárás ideje alatt a Tatár soron tilos lesz a parkolás. A tömegközlekedési járművek részére kijelölt útvonalat csak a személyszállítás végző helyközi és helyi buszok használhatják. A terelés ideje alatt a járművezetők a sárga színű útirányjelző táblákat követve kerülhetik el a lezárt vasúti átjárót.


Forrás: Baon

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)
2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 05., 16:22
A szervezők négy éven át események százaira látogattak el az egész világon, mintegy 3500 jelölt közül válogatták ki azokat, akik a címért megmérkőzhettek Bolognában. Még >>>
2021. 12. 05., 13:15
A Mikulásoknak ma a csomagokat kell összekészíteniük, és elázni se lenne jó... Még >>>
2021. 12. 05., 10:13
Újabb nap, újabb feladvány. Sok sikert, fejtsétek meg az ötödik feladványt is! Még >>>
2021. 12. 04., 15:17
Az igazoltatás előtt egy őzet ütött el a férfi, és a tetemet az autójába rakta, hogy azt ellopja. Még >>>
2021. 12. 04., 08:57
A negyedik játéknaphoz értünk, nézzük a feladványt! Még >>>
2021. 12. 04., 08:52
A TEIT támogatásával tette egy-egy mikuláscsomaggal örömtelibbé a kalocsai óvodás gyerekeknek a Mikulás-napot a koronavírus-járvány árnyékában a kalocsai önkormányzat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés