2022. 01. 25. kedd
Pál
: 359 Ft   : 317 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Kecskeméten átadták a Bács-Kiskun Megyei Prima díjakat – Dr. Svébis Mihály Magyar Tudomány kategóriában lett Prima-díjas.

Zsiga Ferenc  |  2021. 11. 27., 16:19

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Bács-Kiskun Megyei Szervezete november 26-án, pénteken Kecskeméten, a Four Points by Sheraton hotelben rendezett gálaeste adta át a megyei Prima díjakat.

Mint korábban beszámoltunk róla, a jelöltek 10 kategóriában indulhattak. Az eredmény kalocsai vonatkozása, hogy a helyi Szent Kereszt Kórház a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházhoz tartozik, amelynek főigazgatója, Dr. Svébis Mihály Magyar Tudomány kategóriában lett Prima díjas.

Magyar Színház és Filmművészet kategóriában Csombor Teréz, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművésze,

Magyar oktatás és közművelődés kategóriában Radványi Mária, a Kodály Iskola zenetanára vehetett át Prima díjat.

A Prima Közöonségdíjat a kecskeméti Gereben Lívia, a magyar válogatott kosárlabdázója kapta sport kategóriában.

A megyei VOSZ elnöksége Prima Különdíjat adományozott a Penge Benge Jazz Band-nek, a Magyar Zeneművészet kategória győztesének.

Az Év Kereskedője Madarász Sándorné, a Floraland Kft. ügyvezető tulajdonosa lett.

Forrás: Horváth Péter


Az Év Szolgáltatója címmel tüntették ki Szöllősi Zoltánt, az ASO Europe Kft. ügyvezető tulajdonosát, a kecskeméti Next Fitness edzőkomplexum üzemeltetőjét.

Az Országos Év Vállalkozója elismerésben H. Szabó Sándor, az Autoflex Knott Kft. ügyvezető tulajdonosa részesült, melyet Budapesten, a Művészetek Palotájában vehet majd át egy későbbi időpontban.

A VOSZ által alapított Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért járó díjat idén Kerti István kecskeméti rendőrkapitány kapta.

Amint azt korábban megírtuk, a Prima díjakhoz egy-egy millió forint pénzjutalom társul, a Prima Közönség - és Külön díjasok fél-fél millió forint jutalomban részesülnek.

Valamennyi Prima díjasnak, különdíjasnak gratulálunk!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 01. 19., 14:00
Indulnak a választási előkészületek. A kampány hivatalosan a február közepén kezdődik, ám az eseményre nem csak a pártoknak és a választóknak, hanem a lebonyolító szerveknek is föl kell készülniük. A kalocsai Választási Iroda felhívást tett közzé a szavazatszámláló bizottságokba való jelentkezésre.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 24., 17:59
Számos médium közölte a gyászhírt, a Kossuth Rádió adását megszakítva tájékoztatott olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornászunk halálhíréről. Még >>>
2022. 01. 24., 17:35
Kedden, szerdán és csütörtökön gallyazási munkálatok miatt körültekintőbben kell közlekedni. Még >>>
2022. 01. 24., 09:36
A két egyesület az új polgárőr autókat a Magyar Falu Program Falusi Civil Alapjának pályázati forrásából szerezte be. Még >>>
2022. 01. 24., 09:02
A másik vendéget lopta meg a delikvens, sőt, a keresztelési ajándékát is visszalopta. Még >>>
2022. 01. 23., 19:10
Ma egész délután zajlottak a baráti meccsek az EMIKA koripályán! Még >>>
2022. 01. 23., 18:29
Élhetőbb város kialakításához hozzátartozik, hogy jó nemzetközi kapcsolatokat ápoljunk olyan partnerekkel, akik a térségünkben jelen vannak. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés