2024. 07. 13. szombat
Jenő
: 393 Ft   : 361 Ft Benzin: 616.2 Ft/l   Dízel: 625.0 Ft/l   Írjon nekünk

Ágyneműtartóban bujkált a rendőrök elől Sz. Pál

2015. 10. 17., 12:54

A Zsaru Magazin szerint szülei házában, az ágyneműtartóban bujkált a rendőrök elől a 32 éves Sz. Pál, aki a gyanú szerint megölte ismerősét, holttestét egy szőnyegbe csavarta, majd egy kalocsai ház fészerében ásta el.

A 39 éves fővárosi nőt először volt férje kezdte keresni, de telefonon nem tudta elérni, és autóját sem találta, ezért augusztus 21-én bejelentette az eltűnését a rendőrségen. Az ügyben közigazgatási eljárás indult. A fordulópont akkor jött, amikor a férfi kiadta egyik ismerősének azt a Népszínház utcai lakást, ahol korábban volt neje élt. Az új lakó beköltözésekor ugyanis nyomokat vett észre a lakásban, ezért értesítette a rendőrséget.

Kiásták az eltűnt nő holttestét
Forrás: Sebestyén Jenő / BRFK

– A helyszíni szemlén vérszennyeződéseket találtunk, amelyek súlyos bűncselekmény elkövetésére utaltak. Emellett feltűnt, hogy a lakásból hiányzik az egyik nagy méretű szőnyeg. Szeptember 1-jén nyomozást rendeltünk el emberölés bűntettének gyanúja miatt. Feltérképeztük a nő kapcsolatrendszerét, szokásait, ezek alapján rekonstruáltuk az eltűnését megelőző napokat. A tanúvallomások alapján az asszony ismeretségi köréből kiemelkedett a kalocsai Sz. Pál, eltűnése előtt vele látták a nőt, egyre inkább rá összpontosítottunk. Ráadásul az asszony kocsiját szeptember 1-jén megtaláltuk Kalocsán. Szeptember 2-án körözést adtunk ki Sz. Pál ellen – mondja Gál Sándor alezredes, a Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztályának megbízott vezetője.

Gál Sándor alezredes: Sz. Pál a szüleinél bujkált
Forrás: Sebestyén Jenő / BRFK

Tudtuk, a férfi családtagjai és rokonai is Kalocsán élnek, szeptember 11-én két tetemkereső kutyával átvizsgáltuk Sz. Pál szüleinek portáját, és az udvaron 60-70 centiméter mélyre elásva megtaláltuk a szőnyegbe csavart holttestet. A halottszemle és a későbbi igazságügyi szakértői boncolás során bebizonyosodott, az eltűntként keresett nő bűncselekmény áldozata lett– idézte fel Gál Sándor.

A rendőrök ezután többször keresték rokonainál a bujkáló Sz Pált. Végül szeptember 30-án délután, egy visszatérő ellenőrzés során 

szülei házában, egy ágyneműtartóban találták meg a férfit,

akit elfogtak.

Elrendelték a gyanúsított előzetes letartóztatását
Forrás: Sebestyén Jenő / BRFK

Sz. Pállal szemben emberölés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a bíróság október 2-án elrendelte előzetes letartóztatását.

Forrás: police.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ehhez a cikkhez 0 darab hozzászólás érkezett. A kommentekhez gördítsen lejjebb.
Hozzászólások (Legyen Ön az első)
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez:
• Regisztrációhoz kattintson IDE.
• Amennyiben már regisztrált felhasználónk, a weblap legtetején lévő menüsávból elérheti a bejelentkezés panelt.

Még több friss hír

2024. 07. 10., 10:06
Kimagasló az érdeklődés a Paks II. Zrt. szakmai gyakorlati programja iránt, amelybe idén nyáron huszonöten kapcsolódtak be. A fiatalok Magyarország különböző egyetemeiről érkeztek. Tapasztalatszerzésüket, munkájukat mentorok segítik minden szakterületen. (x)
2024. 07. 09., 11:21
A nukleáris iparban alkalmazott tudásmenedzsmentről, a tudásmegosztásról és a humánerőforrás-fejlesztésről rendezett konferenciát a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség. Az esemény nyitónapján elhangzott, hogy a Paks II. projektben felhasználják az üzemelő blokkokon felhalmozott több mint negyven évnyi tapasztalatot. (x)
2024-07-03 15:42:00
Bagó Zoltán esetében olyan személyről beszélünk, akit az üzleti és egyéni magatartási formái miatt távol kellett tartani a Fidesztől, és jelenleg nincs olyan Fidesz felsővezető politikus, nincs olyan kormánytag, aki bármilyen kérdésben szóba állna vele. Ha pedig így van, rajta keresztül roppant nehéz lesz Kalocsának a normál pénzeszközökön túl egyedi forrásokat szereznie.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 07. 12., 15:09
Korábbi, a választások hivatalos oldalán megjelent információra alapuló cikkünkben valószínűleg tévesen közöltük, hogy jogerős a kalocsai polgármester-választás végeredménye, mivel ennek ellentmondó értesülések jutottak szerkesztőségünk birtokába. De ki lát már itt tisztán? Még >>>
2024. 07. 12., 11:44
Ma reggelre frissült a valasztas.hu oldala. >>> Frissítve! valószínűleg téves választásközlő oldal jelzése! Még >>>
2024. 07. 12., 08:44
Információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás és pénzmosás bűntett gyanúja miatt folytatják a nyomozást. Még >>>
2024. 07. 11., 14:39
2024. 07. 11., 10:00
Egy olyan étteremnél kezdtek vizsgálódni, amely nemcsak helyben fogyasztást kínál, hanem kiszállítást is. Még >>>
2024. 07. 08., 09:54
Ez a videó akár életet is menthet, mondanivalója életbe vágó és sajnos nem avul el... Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK