2023. 11. 30. csütörtök
András, Andor
: 380 Ft   : 347 Ft Benzin: 603.6 Ft/l   Dízel: 651.3 Ft/l   Írjon nekünk

Busz ütközött személykocsival, egy furgon is sérült – Teljes útzár volt az 51-esen Kalocsa határában

Illés György Cinó  |  2018. 06. 11., 19:04

A várostól északi irányban az 51-es főúton történt balesetben személyi sérülés nem történt. Az anyagi kár viszont jelentős: a rommá tört személyautó sofőrjei és utasai csodával határosan kerülték el a súlyosabb következményeket – legalábbis az autó láttán ítélve. A helyszínelés idején teljes útzár volt érvényben, később rendőri irányítás mellett, fél útpályán haladt a forgalom. A közlekedés rendje valamivel 5 óra után állt helyre.

Közlekedés miatti baleset teljes útlezárás van az 51-es számú főúton - adta hírül a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség hivatalos portálján, a Police.hu internetes oldalon ma (06.11.) délután 15 óra 41 perckor.

A rendelkezésre álló adatok szerint az 51-es számú főút 113-as kilométerénél 2018. június 11-én 15 óra 5 perc körül egy személygépkocsi és egy autóbusz eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. Az elsődleges információk alapján a balesetben senki sem sérült meg – írta a rendőrségi portál.


Forrás: Illés György / KALOhírek


UGYANAKKOR A HELYSZÍNEN MUNKATÁRSUNK A SÚLYOS KÁROKAT SZENVEDETT SZEMÉLYAUTÓN KÍVÜL EGY KEVÉSBÉ SÉRÜLT, DE AZ ELEJÉN TÖRÖTT, FEHÉR SZÍNŰ FURGONT IS LÁTOTT,

amelyet épp akkor vontattak föl az autómentőre – az ő szerepét a balesetben egyelőre az óta sem tudtuk tisztázni, a rendőrségtől holnapra ígértek részletesebb információt a balesetről.

AMI HIVATALOS TÉNY:

A délután 3 óra 5 perc körüli időben történt balesetet követő helyszínelés idejére a rendőrök 3 óra 15 perctől teljes szélességében lezárták a főutat. Az érintett útszakaszon Dunapataj felől közlekedők Ordas és Újtelek irányába, míg a Kalocsa felől közlekedők az 512-es számú úton keresztül Foktő irányába tudtak kerülni.

Délután 5 óra 14 perckor a Police.hu már arról tájékoztatott, hogy az anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset utáni helyszínelés befejeződött, ezért a rendőrök feloldották az útlezárást.


Forrás: Illés György / KALOhírek

Munkatársunk valamivel fél négy után érkezett a helyszínre, azonban ekkor már az úttest félpályán járható volt, és rendőri irányítás mellett – váltakozó irányban – haladhatott a forgalom.

AZ ÉPP AKKOR TRAILERRE VONATATOTT FURGON SZEREPÉT EGYELŐRE NEM SIKERÜLT TISZTÁZNUNK.


Forrás: Illés György / KALOhírek

Az ezen kívül az eset szereplőinek esetleges kalocsai, vagy térségbeli illetőségét firtató kérdésünkre holnapra ígért választ a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata.


Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-24 10:01:49
Érkezik a Mikulás, puttonya pedig ajándékcsomagot rejt minden résztvevő gyermek számára! Sőt, pattanjatok fel ti is a Mikulás szánjára!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 11. 29., 09:20
A pályázatnak köszönhetően lehetőség nyílt a kórház fekvőbeteg kapacitásainak tehermentesítésére az ambulánsan is ellátható betegektől. Még >>>
2023. 11. 28., 15:15
Dr. Filvig Géza: az önkormányzati választás tétje, hogy a kalocsai laktanyában migránsokat fognak elhelyezni, vagy az épülő Paks 2 beruházáshoz kapcsolódó feladatokat fogja kiszolgálni. Még >>>
2023. 11. 27., 12:03
Fenyőtermesztésből Magyarországon csaknem 600-700 családi gazdaság él meg. Még >>>
2023. 11. 24., 12:30
A mák és a sajt meglepően jól passzol egymáshoz, így nem csoda, ha tortában köt ki mindkét alapanyag. A meggyes réteg pedig már szinte elengedhetetlen, ha mákos süti készül. Még >>>
2023. 11. 22., 12:15
A vendégek fogadása miatt egy nagytakarítás beütemezése például mindenképpen hasznos, de ha nem akarod túlterhelni magad, az a biztos, ha elosztod több hétre a teendőidet. Így ha december elején nekilátsz a rendrakásnak, szentestére már biztosan minden szép lesz. Még >>>
2023. 11. 22., 10:58
Bár a kivágott ruhák már jó ideje uralják a divatot, a csípő- és deréktájon stratégikusan elhelyezett lyuk, ami néha még a fenék tetejét is éppen hogy megmutathatja, a saját műfajává nőtte ki magát. Olyannyira, hogy 2023-ban sorra tűntek fel a sztárok csípővillantós ruhában, illetve nadrágban. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK