2023. 03. 28. kedd
Gedeon, Johanna
: 386 Ft   : 358 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Egy középkorú szakmári férfi a Vasút utcai baleset sérültje – A motoros életveszélyes sérüléseket szenvedett

Illés György Cinó  |  2021. 11. 30., 18:29

Életveszélyes sérüléseket szenvedett az az 52 éves szakmári férfi, aki ma délután fél kettő körül, eddig ismeretlen okból egy munkagép alá került, miután motorjával nekiütközött. Őt onnan a tűzoltók szabadították ki, majd mentőhelikopterrel vitték kórházba, amint a mentők tájékoztatásából megtudtuk, életveszélyes sérülésekkel. Megérkezett a rendőrség tájékoztatása is, ezt az alábbiakban közöljük.

Amint korábban megírtuk, összeütközött egy elektromos motorkerékpár és egy munkagép Kalocsán, a Vasút utca és a Huszár utca kereszteződésénél. Az esethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik a motorost a járműve alól kiszabadították és a mentőknek átadták – ez az eset kapcsán a katasztrófavédelem hivatalos honlapján megjelent egy közlemény, amelynek kiegészítéséért fordultunk a rendőrséghez és a mentőszolgálathoz.

A balesetről a rendőrség és a mentők hivatalos tájékoztatását is kikértük.

A rendőrség adatai szerint Kalocsán, a Vasút utca és a Huszár utca kereszteződésében egy munkagép dolgozott, amikor 13 óra 30 perc körül

EGY ELEKTROMOS KERÉKPÁRRAL KÖZLEKEDŐ 52 ÉVES SZAKMÁRI FÉRFI JELENLEG ISMERETLEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT A MUNKAGÉP ALÁ KERÜLT.


Forrás: Kalocsa TV


A tájékoztatás arra is kitér, hogy a helyszínre mentőhelikopter érkezett, mert a kerékpáros súlyosan megsérült. A rendőrök teljes útlezárás mellett vizsgálták a történteket.

A mentőktől kapott tájékoztatás szerint a helyszínre több mentőegységet is riasztottak.
A baleset következtében

EGY KÖZÉPKORÚ FÉRFI ÉLETVESZÉLYES SÉRÜLÉSEKET SZENVEDETT. ŐT HELYSZÍNI ELLÁTÁSÁT KÖVETŐEN LÉGI ÚTON SZÁLLÍTOTTÁK KÓRHÁZBA.


Forrás: Kalocsa TV


Forrás: Kalocsa TV

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 03. 28., 09:52
Hét gyanúsítottból álló bűnbanda ügyében fejezték be a nyomozást a kalocsai rendőrök. Még >>>
2023. 03. 28., 09:45
A kisfiú keresésében jelenleg is több százan vesznek részt. Még >>>
2023. 03. 27., 23:39
Egy kisodródott és árokba csapódott személykocsi egyik utasa életét vesztette, egy másik életveszélyesen megsérült – őt újra kellett éleszteni –, és a sofőr is súlyosan megsérült a vasárnap esti balesetben. A beszámolók alapján a túl gyors tempó és a biztonsági öv mellőzése vezethetett a tragédiához. Még >>>
2023. 03. 27., 14:37
A magyar labdarúgó válogatott hétfő este 20 óra 45 perckor megkezdi szereplését a 2024-es Eb-részvételért a selejtezőkben. Még >>>
2023. 03. 27., 14:20
A tepsis tócsni nagy előnye, hogy sütés közben nem kell mellette állni, és olajjal sem szívja tele magát. Még >>>
2023. 03. 27., 14:11
Egy hegyi patak vízhozamával buzog elő a víz az utca Mikszáth Kálmán és Vidats István utca közötti szakaszán. Az úttest szinte folyóvá vált. Videóval! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK