2022. 01. 25. kedd
Pál
: 359 Ft   : 317 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Egy középkorú szakmári férfi a Vasút utcai baleset sérültje – A motoros életveszélyes sérüléseket szenvedett

Illés György Cinó  |  2021. 11. 30., 18:29

Életveszélyes sérüléseket szenvedett az az 52 éves szakmári férfi, aki ma délután fél kettő körül, eddig ismeretlen okból egy munkagép alá került, miután motorjával nekiütközött. Őt onnan a tűzoltók szabadították ki, majd mentőhelikopterrel vitték kórházba, amint a mentők tájékoztatásából megtudtuk, életveszélyes sérülésekkel. Megérkezett a rendőrség tájékoztatása is, ezt az alábbiakban közöljük.

Amint korábban megírtuk, összeütközött egy elektromos motorkerékpár és egy munkagép Kalocsán, a Vasút utca és a Huszár utca kereszteződésénél. Az esethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik a motorost a járműve alól kiszabadították és a mentőknek átadták – ez az eset kapcsán a katasztrófavédelem hivatalos honlapján megjelent egy közlemény, amelynek kiegészítéséért fordultunk a rendőrséghez és a mentőszolgálathoz.

A balesetről a rendőrség és a mentők hivatalos tájékoztatását is kikértük.

A rendőrség adatai szerint Kalocsán, a Vasút utca és a Huszár utca kereszteződésében egy munkagép dolgozott, amikor 13 óra 30 perc körül

EGY ELEKTROMOS KERÉKPÁRRAL KÖZLEKEDŐ 52 ÉVES SZAKMÁRI FÉRFI JELENLEG ISMERETLEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT A MUNKAGÉP ALÁ KERÜLT.


Forrás: Kalocsa TV


A tájékoztatás arra is kitér, hogy a helyszínre mentőhelikopter érkezett, mert a kerékpáros súlyosan megsérült. A rendőrök teljes útlezárás mellett vizsgálták a történteket.

A mentőktől kapott tájékoztatás szerint a helyszínre több mentőegységet is riasztottak.
A baleset következtében

EGY KÖZÉPKORÚ FÉRFI ÉLETVESZÉLYES SÉRÜLÉSEKET SZENVEDETT. ŐT HELYSZÍNI ELLÁTÁSÁT KÖVETŐEN LÉGI ÚTON SZÁLLÍTOTTÁK KÓRHÁZBA.


Forrás: Kalocsa TV


Forrás: Kalocsa TV

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 01. 19., 14:00
Indulnak a választási előkészületek. A kampány hivatalosan a február közepén kezdődik, ám az eseményre nem csak a pártoknak és a választóknak, hanem a lebonyolító szerveknek is föl kell készülniük. A kalocsai Választási Iroda felhívást tett közzé a szavazatszámláló bizottságokba való jelentkezésre.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 24., 17:59
Számos médium közölte a gyászhírt, a Kossuth Rádió adását megszakítva tájékoztatott olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornászunk halálhíréről. Még >>>
2022. 01. 24., 17:35
Kedden, szerdán és csütörtökön gallyazási munkálatok miatt körültekintőbben kell közlekedni. Még >>>
2022. 01. 24., 09:36
A két egyesület az új polgárőr autókat a Magyar Falu Program Falusi Civil Alapjának pályázati forrásából szerezte be. Még >>>
2022. 01. 24., 09:02
A másik vendéget lopta meg a delikvens, sőt, a keresztelési ajándékát is visszalopta. Még >>>
2022. 01. 23., 19:10
Ma egész délután zajlottak a baráti meccsek az EMIKA koripályán! Még >>>
2022. 01. 23., 18:29
Élhetőbb város kialakításához hozzátartozik, hogy jó nemzetközi kapcsolatokat ápoljunk olyan partnerekkel, akik a térségünkben jelen vannak. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés