2024. 07. 12. péntek
Dalma, Izabella
: 393 Ft   : 361 Ft Benzin: 616.2 Ft/l   Dízel: 625.0 Ft/l   Írjon nekünk

Elkapták a gyilkosság miatt körözött Sz. Pált

Borbély-Juhász Ágnes  |  2015. 10. 01., 10:35

Két hete portálunk is beszámolt róla, hogy a rendőrség országos körözést adott ki Sz. Pálra, akiről azt feltételezték, hogy augusztus 16-án egy budapesti lakásban megölte alkalmi barátnőjét, majd a nő holttestét egy szőnyegbe csavarta, és azt egy autóval Kalocsára szállította. A nő földi maradványait szeptember 11-én egy kalocsai ingatlan udvarán találták meg.

A rendőrség szeptember 15-én a honlapján közzétette a gyilkosság feltételezett elkövetőjének nevét és képét, és a lakosság segítségét kérte megtalálása érdekében.

A Blikk azóta több alkalommal is cikkezett az esetről. Szeptember 18-án azt írta, Pál pár hónappal ezelőtt ismerkedhetett meg R. Emíliával. A férfi a nő egyik rokonának a szállodájában dolgozott. A család tulajdonában állítólag számos hotel, üzlethelyiség és ingatlan is van, a férfi tehát kifejezetten jó anyagi körülmények közül származó nőre vetette ki hálóját.

A Blikk értesülése szerint Pállal látták utoljára a többgyermekes asszonyt, a gyilkosság előtti éjszakán pedig még nagy valószínűséggel együtt aludtak. A Blikk azt írja, hogy nem tudni mi történt pontosan, de reggel a férfi egy hatalmas késsel összevissza szurkálta a nőt, majd a holttestet egy szőnyegbe csavarta. Ezt követően hívta egy barátját, hogy segítsen költözködni, s ketten cipelték le a nehéz szőnyeget, és a nő Lexusába tették.

A portál korábban azt is megírta: Pál elindult Kalocsára, de Csepelen nekihajtott valaminek, az autó pedig megmakacsolta magát, nem indult el. A férfi segítséget kért a szakszerviztől, ahová trélerrel vitték be a kocsit, s adtak egy csereautót. így a férfinak fapofával csak át kellett tennie a holttestet a másik autóba, s már mehetett is tovább.

A Blikk úgy tudja, a holttestet nem a család kalocsai portáján, hanem egy romos ingatlan udvarán temette el. Igen rossz munkát végzett, mert a szőnyeg föld alól kilógó széle feltűnt valakinek, így találták meg az asszonyt.

A rendőrség ma közölte honlapján, hogy Sz. Pált 2015. szeptember 30-án 17 órakor fogták el Kalocsán, előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfival szemben – őrizetbe vétele mellett – a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya folytatja le, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 07. 10., 10:06
Kimagasló az érdeklődés a Paks II. Zrt. szakmai gyakorlati programja iránt, amelybe idén nyáron huszonöten kapcsolódtak be. A fiatalok Magyarország különböző egyetemeiről érkeztek. Tapasztalatszerzésüket, munkájukat mentorok segítik minden szakterületen. (x)
2024. 07. 09., 11:21
A nukleáris iparban alkalmazott tudásmenedzsmentről, a tudásmegosztásról és a humánerőforrás-fejlesztésről rendezett konferenciát a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség. Az esemény nyitónapján elhangzott, hogy a Paks II. projektben felhasználják az üzemelő blokkokon felhalmozott több mint negyven évnyi tapasztalatot. (x)
2024-07-03 15:42:00
Bagó Zoltán esetében olyan személyről beszélünk, akit az üzleti és egyéni magatartási formái miatt távol kellett tartani a Fidesztől, és jelenleg nincs olyan Fidesz felsővezető politikus, nincs olyan kormánytag, aki bármilyen kérdésben szóba állna vele. Ha pedig így van, rajta keresztül roppant nehéz lesz Kalocsának a normál pénzeszközökön túl egyedi forrásokat szereznie.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 07. 12., 15:09
Korábbi, a választások hivatalos oldalán megjelent információra alapuló cikkünkben valószínűleg tévesen közöltük, hogy jogerős a kalocsai polgármester-választás végeredménye, mivel ennek ellentmondó értesülések jutottak szerkesztőségünk birtokába. De ki lát már itt tisztán? Még >>>
2024. 07. 12., 11:44
Ma reggelre frissült a valasztas.hu oldala. >>> Frissítve! valószínűleg téves választásközlő oldal jelzése! Még >>>
2024. 07. 12., 08:44
Információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás és pénzmosás bűntett gyanúja miatt folytatják a nyomozást. Még >>>
2024. 07. 11., 14:39
2024. 07. 11., 10:00
Egy olyan étteremnél kezdtek vizsgálódni, amely nemcsak helyben fogyasztást kínál, hanem kiszállítást is. Még >>>
2024. 07. 08., 09:54
Ez a videó akár életet is menthet, mondanivalója életbe vágó és sajnos nem avul el... Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK