2024. 07. 20. szombat
Illés
: 391 Ft   : 360 Ft Benzin: 616.4 Ft/l   Dízel: 623.5 Ft/l   Írjon nekünk

Foglalkoztatási Osztály ügyfélvárójában kapott szívinfarktust a miskei férfi - a mentősök 30 percig küzdöttek az életéért

Zsiga Ferenc  |  2018. 04. 24., 17:10

A hiányszakmának számító targoncavezetői tanfolyamát április 20-án, pénteken a Kalocsai Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán intézte az a miskei férfi, aki miközben az első emeleten lévő iroda előtt harmadmagával várakozott, váratlanul rosszul lett és eszméletét vesztve a kövezetre zuhant. A villámgyorsan, már 4 perc múlva helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársai fél órán át küzdöttek az 58 éves férfi életéért, ám az sajnos nem vezetett eredményre.

Kalocsa, Szent István király út 72. szám alatti épületben pénteken, 11.20 órakor bekövetkezett esemény előzménye, hogy azon a napon a Foglalkoztatási Osztály ügyfélfogadást nem tartott, kizárólag a hamarosan induló targoncavezetői tanfolyam résztvevőit hívták be ügyintézésre.

A helyszínen tartózkodó egyik ügyfél elmondásából tudjuk, hogy mások mellett éppen a munkaegészségügyi alkalmassági vizsgálat papírjait kellett leadni, ugyanis az az ingyenesen elvégezhető, 15 fővel induló tanfolyam megkezdésének volt a feltétele.

A folyosón hárman tartózkodtak, amikor a jó fizikai állapotban lévő miskei férfi pár szó váltását követően egyszer csak minden látható előzmény nélkül rosszul lett és a padozatra zuhant. A robajra az ügyintézők is kisiettek, ők értesítették a mentőszolgálatot.

A mentősök példás gyorsasággal, négy perc alatt a helyszínen voltak és azonnal megkezdték az újraélesztést. Ám hiába volt minden erőfeszítésük, az 58 éves férfi halálát már a helyszínre érkező legközelebbi háziorvos csak megállapítani tudta.

Az állami tisztviselők a családtagokat is értesítették, így hamarosan ők is a helyszínen voltak. Mint megtudtuk, az osztály vezetője minden segítséget magadott a hozzátartozók kegyeleti ügyintézéséhez.

A rendkívüli esemény a Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának ügyfélfogadását nem, munkamenetét is csak mintegy másfél – két órára akadályozta. Információnk szerint országosan is fehérholló gyakoriságú, hogy valaki közhivatalban, ügyintézés közben lesz rosszul, vagy veszti el az életét.


Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 07. 16., 14:32
Életének 77. évében elhunyt a Kalocsai SE hajdani elnöke, szakosztályvezetője, edzője és nagyszerű játékosa Farkas András, a „Bandika”. Mert mindenki csak így ismerte és nevezte nyugdíjasként is a sütőipari vállalat egykori gazdasági igazgatóját, aki ekkor már több száz embert irányított.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 07. 20., 09:43
Az állatok egyre gyakrabban támadnak emberre, ennek ellenére civil szervezetek tiltakoznak a törvény ellen. Még >>>
2024. 07. 19., 19:28
Az üzletvezető felismerte, a kecskeméti rendőrök pedig elfogták a tolvajokat. Még >>>
2024. 07. 19., 18:16
Itt megtudhatja, hogyan alakult folyóink vízállása szerdán. Még >>>
2024. 07. 19., 11:31
A új pszichoaktív anyagok a legveszélyesebb kábítószerek. A rendőrség látókörébe egyre több ilyen szert áruló társaság kerül. Ezúttal Jánoshalmán csaptak le az egyenruhások - VIDEÓVAL! Még >>>
2024. 07. 19., 09:46
Rendőrök, katonák és a lánglovagok közös erővel mentették az állatokat. Még >>>
2024. 07. 17., 15:33
A helyszínre több mentőautót és mentőhelikoptert, valamint a kiskőrösi és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat riasztották. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK