2022. 06. 30. csütörtök
Pál
: 397 Ft   : 380 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Gyalogosgázolás– Bordatörést is szenvedett a vasárnapi kalocsai baleset sérültje

2016. 12. 13., 20:08

Vasárnap este öt óra körül Kalocsán a Malatin-téren, az 51-es főút és a Rákóczi utca kereszteződésében történt az a gázolásos baleset, amelyben egy 75 éves férfit ütött el egy személyautó. Hivatalosan meg nem erősített híreink szerint a kijelölt gyalogátkelőhelynél történt balesetben az idős férfi zúzódásos feji és mellkasi sérüléseket szerzett, és bordatörést is szenvedett. Az elsődleges híradások nyolc napon belül gyógyuló sérülésekről szóltak, de a sérültet további vizsgálatok, illetve alaposabb megfigyelés végett kórházba szállították, ahol nem hivatalos információink szerint kiderült, hogy bordatörést is szenvedett. A nyolc napon túl gyógyuló sérülés tényét utóbb már a rendőrség is megerősítette.

Vasárnapi gyorshírünkben még annak reményében tájékoztattunk a buszmegálló mellett történt gázolásos balesetről, hogy az elgázolt férfi csak könnyebb sérüléseket szenvedett.

A sérültet a helyszínen a kalocsai mentősök látták el, akik egy esetkocsival vonultak ki a balesethez. A kiérkező mentők egy idős férfit szállítottak kórházba zúzódásokkal, mellkas sérüléssel – tájékoztatta szerkesztőségünket vasárnap késő este a mentőszolgálat sajtóosztálya részéről Zalavári Borbála, hozzátéve, hogy a sérülések súlyossága a kórházi vizsgálatok során állapítható meg.


Forrás: KALOhírek

Az esettel kapcsolatban a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs csoportjának vasárnapi tájékoztatásából mindössze annyi derült ki, hogy a 17 óra körül, a Malatin téren található gyalogátkelőhelynél történt balesetben egy Nissan Note személygépkocsi gázolt el egy 75 éves férfit, bár akkor az elsődleges adatok alapján még könnyebb sérülést vélelmeztek.

A rendőrség hétfőre ígért pontosabb tájékoztatást az esetről. A vasárnap kiadott információkat az alábbiakkal egészítették ki.

A baleset 16 óra 52 perckor történt, amikor egy 38 éves kalocsai nő Nissan Note személygépkocsijával az 51-es főúton közlekedett Baja felől Budapest irányába, amikor a Malatin tér 5. számú épület előtti gyalogátkelőhöz érve – vélhetően – nem vette észre az úttesten a jármű menetiránya szerint jobbról, azaz a buszmegálló felől a piac irányába átkelni kívánó férfit, és elgázolta.

Hürkecz Zoltán sajtóreferens azt is hozzátette, hogy a férfi a baleset során 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.


Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 06. 27., 14:19
A tavalyi élénk érdeklődés után most kisebb tömeget vonzottak a gasztronómiai különlegességei, holott az Érsekkertbe látogatókat most a LED-falas meccsnézésnél sokkal gazdagabb kiegészítő programsor várta péntek délutántól vasárnap estig. Aki lemaradt róla, vigasztalódjon összefoglalónkkal!
2022. 06. 24., 09:06
Látogass el a Városházára, szelfizz, és nyerj! – Akciót indított az önkormányzat a városháza új látványosságainak népszerűsítésre. A lokálpatriótákra másik csemege is vár: pódiumbeszélgetés lesz a tavasszal hivatalosan is magyar örökséggé, a Magyar Szellem Láthatatlan Múzeumnak elemeivé nyilvánított gyűjtemények vezetőivel tartanak pódiumbeszélgetést.
2022-06-22 11:02:07
Különleges programokkal és meghosszabbított nyitvatartással várják a látogatókat a Viski Károly Múzeumban, a Nicolas Schöffer Gyűjteményben és a Kalocsai Képtárban.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 06. 30., 13:14
A köztisztviselők és kormánytisztviselők napján is rendes nyitvatartási időben várják az ügyfeleket. Még >>>
2022. 06. 30., 13:02
2022. július 1-jén pénteken - a Magyar Egészségügy Napja miatt - a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház telephelyein (Kecskeméten, Kalocsán, Kiskunfélegyházán) a járóbeteg szakrendelés szünetel. Még >>>
2022. 06. 30., 12:23
A megye több települése mellett a NAV ellenőrei Kalocsára is ellátogatnak. Még >>>
2022. 06. 30., 09:53
Megkezdődik a magyar dinnyék árusítása a Lidl és az Aldi üzleteiben – tájékoztatták a diszkontláncok szerdán az MTI-t. Még >>>
2022. 06. 29., 15:51
Vasárnap éjjel Decsen szólalkozott össze egy férfi egy másik társaság tagjaival, majd egy vasrúddal fenyegette őket. A válasz brutális volt: egy testvérpár zártszelvénnyel kezdte ütlegelni a férfit, akit a párja hívására kiérkező rendőrök és mentők eszméletlen, életveszélyes állapotban találtak. Még >>>
2022. 06. 29., 11:59
A kötelező zárt tartás továbbra is érvényben marad a magaskockázatú megyékben, ahogyan a kötelezően előírt szállítás előtti tamponvizsgálatok is. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK