2023. 06. 07. szerda
Róbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Halálos baleset Csávolynál – Egy sérültet helikopterrel mentettek

Halálos baleset Csávolynál – Egy sérültet helikopterrel mentettek
Illés György Cinó  |  2020. 07. 19., 16:40

A Police.hu tegnap 10 óra 17 perckor publikált cikkében közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, hogy Csávoly térségében baleset történt, amelyben ketten sérültek meg, azonban később kiderült: egyikük belehalt sérüléseibe.

Az akkor rendelkezésre álló adatok alapján közölt, Teljes útlezárás az 55-ös számú főúton című cikk leírja:

AZ 55-ÖS SZÁMÚ FŐÚT 87-ES KILOMÉTERÉNÉL, CSÁVOLY KÖZELÉBEN JÚLIUS 18-ÁN – SZOMBATON – 10 ÓRA KÖRÜL KÉT SZEMÉLYGÉPJÁRMŰ ÜTKÖZÖTT ÖSSZE EDDIG TISZTÁZATLAN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT.

Akkor azonban halálos áldozatról nem volt még szó, a portál a sérüléseket illetően csak annyit közölt, hogy az elsődleges adatok szerint a balesetben ketten megsérültek, végül figyelmezteti a közlekedőket, hogy a rendőrök a helyszínelés idejére a főutat teljes szélességében lezárták.
Kerülni Bácsbokod felé lehetett.

A rendőrségi portál délután fél három körül adott hírt arról, hogy a baleset szemléjét a rendőrök befejezték, a forgalomkorlátozást feloldották, így a főút ismét teljes szélességében járhatóvá vált.
Ez a második cikk ugyanakkor már egyértelművé tette:

AZ EGYIK SÉRÜLT OLYAN SÚLYOS SÉRÜLÉSEKET SZENVEDETT, HOGY AZ ÉLETÉT A MENTŐK MÁR NEM TUDTÁK MEGMENTENI – A 31 ÉVES DUNAFALVI FÉRFI A HELYSZÍNEN ELHALÁLOZOTT.

Azt már az M1 délutáni híradójából tudhattuk meg, hogy a helyszínre mentőhelikopter is érkezett, ám az áldozaton sajnos ez sem segíthetett.
A fiatal férfi a baleset következtében úgy beszorult a teljesen összetört autóba, hogy kiszabadítása elhúzódott, amelyet követően azt tapasztalták a mentősök, hogy nincs légzése, és a keringése is megszűnt. A sérült sajnos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az újraélesztésre sem volt remény.
Ellenben

A MÁSIK SÉRÜLTET, AKI SZINTÉN SÚLYOS SÉRÜLÉSEKET SZENVEDETT, ÁLLAPOTÁNAK STABILIZÁLÁSA UTÁN LÉGI ÚTON KÓRHÁZBA SZÁLLÍTOTTÁK

– mondta el a Híradónak Hangai József, az OMSZ Dél-Alföldi Regionális Mentőszervezet kommunikációs munkatársa.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Az M1 felvételei - A galéria megnyitásához kattints!

Képek forrása: M1 Híradó

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 06. 06., 19:52
A jazz muzsika és a jó borok kedvelőinek kiváló programlehetőség, akinek ismerőse jazz- és borrajongó, annak pompás ajándékötlet! Töltsön egy kellemes nyári estét a Pilvax Hotelben június 10-én! Indítsa a nyarat egy laza, élőzenés aláfestéssel egybekötött borkóstolóval, amelyen amforában érlelt borkülönlegességekkel ismerkedhetünk.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 07., 14:22
Békéscsabáról, Gyuláról, Kisdombegyházról, Szegedről, Kecskemétről, Budapestről is érkeztek bejelentések, vélhetően nagyon széles körben érezte a lakosság. Még >>>
2023. 06. 07., 10:38
Szekszárdtól északnyugatra, Kétyen valóságos saras vízözön alakult ki kedden délután. Még >>>
2023. 06. 07., 10:00
Néhány tuti tippet is adott, kattints és fogadd meg Te is őket! Még >>>
2023. 06. 07., 09:02
Gyermekkoromban is a jó meséket szerettem, szeretem, ha a történetnek nagyon jó vége van. Ez a kapu a mi jutalmunk a jócselekedetért, mint egy régi magyar népmesében – mondta az ünnepségen Vajda Péter, Még >>>
2023. 06. 05., 13:30
Az alaptantervi jogszabályi keretek közötti szabad óraszámok terhére, egyedi megoldással, a helyi tanrend részeként oktatnák. Még >>>
2023. 06. 05., 09:27
Eszméleténél volt, és nem volt alkohol befolyása alatt. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK