2023. 12. 01. péntek
Elza
: 380 Ft   : 347 Ft Benzin: 603.6 Ft/l   Dízel: 651.3 Ft/l   Írjon nekünk

Halálos kamionbaleset – A Qualitrans–Cargo Kft. közleménye

Illés György Cinó  |  2018. 02. 15., 16:37

Amint már megírtuk: tegnapelőtt délután súlyos közlekedési baleset történt Németországban, amelynek következtében életét vesztette egy magyar sofőr, térségünk emblematikus fuvarozó cége, a Qualitrans–Cargo munkatársa. Az elhunyt munkaadója ma közleményben reagált hírünkre, részben kiegészítve értesüléseinket.

Tegnapi gyorshírünkben már megírtuk a tragédia tényét: egy németországi autóbalesetben elhunyt a dunaszentbenedeki székhelyű Qualitrans–Cargo Fuvarozó és Szolgáltató Kft. egyik sofőrje.
Később rövid cikkünket a közösségi médiából gyűjtött, a helyszínen készült, eredeti fotókkal is kiegészítettük.
Akkor azt írtuk, hogy amennyiben új, érdemi információhoz jutunk, tájékoztatjuk róla olvasóinkat.

MOST – TEGNAPI MEGKERESÉSÜNKRE, ILLETVE HÍRADÁSUNKRA VÁLASZKÉNT – MEGKAPTUK A KFT. HIVATALOS KÖZLEMÉNYÉT AZ ESETTEL KAPCSOLATBAN.

Forrás: Facebook / Truckin’ Gpic’s

Az alábbi sajtóközleményt a Kft. sajtóreferense, Felnagy Zsolt juttatta el ma portálunkhoz:

Sajtóközlemény

A QUALITRANS – CARGO Kft. munkavállalói állományában lévő 34 éves gépkocsivezető nemzetközi fuvarfeladatát hajtotta végre, általa már megszokott útvonalon közlekedett.

2018. 02. 13-án, 15:20-kor Németországban az A3-as autópályán, D 97288 Theilheim közelében, a 71–72-es csomópont között, Sandgraben Nord parkoló vonalában haladt, amikor – EDDIG ISMERETLEN OKBÓL – belehajtott az előtte feltehetően álló kamionba.

A mentés perceken belül megkezdődött, a helyszínre nagy erőkkel érkeztek mentők, tűzoltók, valamint egy mentő helikopter is. Azonban a Gépkocsivezetőnk olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a roncsokból történő kiszabadítása után a mentők már csak a halála beálltát állapíthatták meg.

A rendőrség helyileg illetékes közeledési osztálya szakértők bevonásával megkezdte a baleset körülményeinek vizsgálatát.

A gyászoló Családnak, hozzátartozóknak ez úton nyilvánítja őszinte részvétét cégünk vezetősége, összes dolgozója, és gépkocsivezető kollegái.”

SZERKESZTŐSÉGÜNK EZÚTON CSATLAKOZIK A VÁLLALAT RÉSZVÉTNYILVÁNÍTÁSÁHOZ!


A fotó forrás
a: Facebook / Truckin’ Gpic’s

 

Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 11. 29., 12:25
A paksi bővítés már nem a papírmunkáról, hanem a valódi építkezésről szól – mondta Szijjártó Péter miután Alekszej Lihacsovval, a Roszatom vezérigazgatójával tárgyal a következő időszak feladatairól. A külgazdasági és külügyminiszter ezt megelőzően az Országgyűlés fenntartható fejlődés bizottságának meghallgatásán arról beszélt, hogy a két új blokk építése a legszigorúbb biztonsági és környezetvédelmi előírásoknak megfelelően zajlik. A Joint Venture Szövetség pécsi fórumán is kiemelt téma volt a Paks II. beruházás. (x)
2023-11-24 10:01:49
Érkezik a Mikulás, puttonya pedig ajándékcsomagot rejt minden résztvevő gyermek számára! Sőt, pattanjatok fel ti is a Mikulás szánjára!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 12. 01., 08:45
Gyerekeink számára tenné izgalmasabbá az ünnepvárást idén is Simó Fanni. Első lépésként a versben furfangosan elrejtett címet kell megtalálni, majd az ablakban, esetleg az udvarban elhelyezett számot. Az első feladvány a cikkben! Még >>>
2023. 11. 29., 09:20
A pályázatnak köszönhetően lehetőség nyílt a kórház fekvőbeteg kapacitásainak tehermentesítésére az ambulánsan is ellátható betegektől. Még >>>
2023. 11. 28., 15:15
Dr. Filvig Géza: az önkormányzati választás tétje, hogy a kalocsai laktanyában migránsokat fognak elhelyezni, vagy az épülő Paks 2 beruházáshoz kapcsolódó feladatokat fogja kiszolgálni. Még >>>
2023. 11. 27., 12:03
Fenyőtermesztésből Magyarországon csaknem 600-700 családi gazdaság él meg. Még >>>
2023. 11. 24., 12:30
A mák és a sajt meglepően jól passzol egymáshoz, így nem csoda, ha tortában köt ki mindkét alapanyag. A meggyes réteg pedig már szinte elengedhetetlen, ha mákos süti készül. Még >>>
2023. 11. 22., 12:15
A vendégek fogadása miatt egy nagytakarítás beütemezése például mindenképpen hasznos, de ha nem akarod túlterhelni magad, az a biztos, ha elosztod több hétre a teendőidet. Így ha december elején nekilátsz a rendrakásnak, szentestére már biztosan minden szép lesz. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK