2022. 01. 28. péntek
Karola, Károly
: 357 Ft   : 321 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Három autó is részt vett a szombati balesetben – Egy 79 éves nő szenvedett könnyebb sérülést

Illés György Cinó  |  2016. 04. 11., 11:25

A rendőrségtől a mai napon kapott tájékoztatás szerint csak egy személy sérült meg a szombati karambolban a Széchenyi út és a Hunyadi utca kereszteződésében, szerencsére ő is csak könnyebben. A két karambolozó autó egyike ugyanakkor az ütközés után egy harmadik járműnek is nekicsapódott.

Április 9-én, szombaton 10 óra 40 perckor egy fehér Skoda Felicia közlekedett Kalocsán, az 51-es főút belterületi szakaszán a Malatin tér felől északi irányba. Amikor a főútnak a Hunyadi János utcával való kereszteződéséhez ért, a jármű 85 éves férfi vezetője balra bekanyarodás során nem biztosított elsőbbséget a szemből érkező, egyenesen haladni szándékozó Peugeot 405 típusú személygépkocsinak, amely az ütközést elkerülni nem tudta. A szabályosan közlekedő, egyenesen haladó jármű eleje a kanyarodó járművel ütközött össze, majd az ütközés következtében a Skoda baloldali első részével a Hunyadi János utca piros jelzésénél várakozó Toyota Corollának csapódott – derült ki a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs csoportjától telefonon kapott tájékoztatásból.


Forrás: Illés György / KALOhírek

Megtudakoltuk a rendőrség információit az esetleges sérültekről is, tekintettel arra, hogy a Katasztrófavédelem honlapján megjelent elsődleges közlés szerint egy súlyos sérült volt, ezt követően azonban – amint még aznap megírtuk – a helyszínen tájékozódva úgy értesültünk, hogy a mentők nem egy, hanem két személyt szállítottak el. Adatközlőnk szerint azonban sérülésük nem tűnt súlyosnak, sőt, egyiküket – a hibázó sofőrt – inkább csak megfigyelésre vitték el a mentők, az esetleges rejtett sérülések kiszűrésére.

Az eddigi fejlemények alapján az elővigyázatosság szerencsére fölöslegesnek bizonyult, mert a mai rendőrségi tájékoztatás szerint csak egy személy sérült, ő is csak könnyebben. A baleset következtében a Skoda jobb oldalában utazó 79 éves hölgy szenvedett 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 28., 08:03
Január 28-án, pénteken a Rákóczi Ferenc utca gallyazási munkálatai folytatódnak. Még >>>
2022. 01. 27., 15:02
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága, az ORFK- Országos Balesetmegelőzési Bizottság kiírása alapján gyermekrajz pályázatot hirdetett „Így közlekedtek ti!” címmel. Még >>>
2022. 01. 27., 14:47
Két pályázó közül az eddigi intézményvezető kapott bizalmat. A kérdésről ma délután zárt ülés keretében döntött a kalocsai önkormányzati képviselő-testület. Még >>>
2022. 01. 27., 11:02
Hál’Isten igény is van rá: évek óta egyre több gyermek születik jánoshalmi családokban. A kivitelezési munkálatok az év elején indultak, várhatóan a következő tanévben már meg is kezdheti működését a két csoportszobás létesítmény. Még >>>
2022. 01. 27., 10:51
A revizorok megjelenésére a hivatali munkaidőn túl is számítani lehet. Még >>>
2022. 01. 27., 10:00
Január 27-én, csütörtökön a Rákóczi Ferenc utca gallyazási munkálataira kerül sor. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK