2022. 01. 19. szerda
Márió, Sára
: 356 Ft   : 314 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Három autó versenye okozta a Vigadó előtti balesetet? - Egy fehér színű személygépkocsi leléphetett a helyszínről

Zsiga Ferenc  |  2021. 07. 04., 14:36

A helyszínen tartózkodók elmondásából, a cikkünk alatt névvel megjelenő kommentekből arra lehet következtetni: a Vigadó előtt, pontosabban a Bátyai út - Meszesi út kereszteződésében július 3-án, szombaton 21 óra körüli időben bekövetkezett, személyi sérüléssel járó közlekedési baleset három, fiatalok vezette személygépkocsi versengése következménye is lehet.

Az egyik járókelő elmondása szerint iszonyú tempóban, ennek megfelelő hanghatás mellett három személygépkocsi, szorosan egymás nyomában haladt a buszpályaudvar irányából Bátya felé, az 51-es főúton. A járművekre a mondott okok miatt már akkor felfigyelt, amikor azok a Vajas-hídon áthaladva, az út nyomvályúi, az enyhe kanyar miatt bizonytalan úttartás mellett, szerinte irányjelzőt nem használva próbálták egymást megelőzni.


Ez azonban annak ellenére nem sikerült, hogy szerencsére a nagy forgalmú úton szembe jövő forgalom nem volt. Egyszer csak a jobb oldali kanyarodó sávba letérő sárga sportkocsi közvetlen nyomában lévő fekete Suzuki vezetője vélhetően a nagy tempó miatt elveszthette a jármű feletti uralmát, és az út bal oldalán lévő lámpaoszlopnak már csúszva ütközött. Az eset pikantériája, hogy a baleset helyszínén, a Diego szaküzlet előtt felfestett és immár megvilágított gyalogátkelő van, amit óvatosan kellene megközelíteni.

Ha jól látta –folytatta a járókelő – a fekete Suzuki nyomában lévő, esetleg a versenyben is résztvevő fehér színű személygépkocsi vezetője vélhetően észlelhette, a hatalmas csattanás miatt hallhatta is, hogy mi történt, de sebességét nem csökkentve továbbhajtott Bátya irányába.

A fekete Suzukit vezető fiatalember és két fiatal hölgy utasa saját lábán, segítség nélkül szállt ki az összetört kocsiból, a hölgy az orrát fogta, amely erősen vérzett. Ennek ellátására az egyik közeli házba ment be, és mint utólag valószínűsíthető, az egyik nőnek az orrcsontja tört el, amelyet elsődlegesen a helyszínre érkező mentősök láttak el.

Mint beszámoltunk róla, a balesetet követő mintegy 10 perc múlva már a rendőrség, a tűzoltóság és a mentőszolgálat munkatársai is megérkeztek, a forgalmat a Meszesi út irányába terelték.

A közelben lakók tájékoztatása szerint bár arra számítottak, hogy a lámpaoszlop kidöntése miatt egy ideig az áramszolgáltatás szünetel, ez végül nem következett be. Ám több házban az egyik szolgáltató TV- és internet szolgáltatása éppen a futball EB meccs alatt, majd több órán át szünetelt.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 01. 14., 09:01
A beruházás során egy 5.300 négyzetméteres csarnok létesül, melyben egy 1600 négyzetméteres üzem és gyártórész, egy 3700 négyzetméteres logisztikai raktár, valamint egy 500 négyzetméteres irodarész kerül kialakításra. A kivitelezési munkálatok heteken belül indulnak és a tervek szerint 2023 júniusában fejeződnek be.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 19., 17:01
Dollenstein László polgármester úr, Fröhlich Henrikné, a Hartai Német Nemzetiségi Önkormányzat elnökasszonyának és Vejtei András a Hartai Önkéntes Tűzoltó Egyesület parancsnokának meghívásra látogatott Hartára Font Sándor országgyűlési képviselő. Még >>>
2022. 01. 19., 13:11
Kiszli Vandának, az Atomerőmű Sportegyesület kajakosának neve is felkerült a magyar kajak-kenu sport örökös bajnokainak márványtáblájára – tájékoztatott az egyesület. Még >>>
2022. 01. 19., 10:43
Online kérdőíves kutatás keretében kérdezik a kalocsai ifjúságot. Most mondjátok, srácok, lányok! Még >>>
2022. 01. 19., 07:37
A Kalocsa Vagyon Kft. munkatársai a mai napon is folytatják a vegetációs időszakra ütemezett fagondozásokat. Még >>>
2022. 01. 18., 19:06
Főképp az ország északi, északnyugati részén okozott károkat a viharos szél. Folyamatosan csörögtek a Katasztrófavédelem telefonjai. Még >>>
2022. 01. 18., 18:11
Ez a szám még tovább nőhet, az adatok ugyanis még nem tartalmazzák a decemberi bér- és járulékadatokat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés