2021. 12. 03. péntek
Ferenc, Olívia
: 362 Ft   : 320 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Ittasan bántalmazta 11 hónapos és 4 éves unokáját egy Kalocsa környéki férfi – A család többi tagját kivégzéssel fenyegette

Ittasan bántalmazta 11 hónapos és 4 éves unokáját egy Kalocsa környéki férfi – A család többi tagját kivégzéssel fenyegette
Zsiga Ferenc  |  2021. 08. 28., 13:59

A Kalocsai rendőrkapitányság folytatta le annak a büntetőügynek a nyomozását, amelyben a Kalocsai Járási Ügyészség könnyű testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt azon férfi ellen, aki 2020 decemberében egy Kalocsa környéki faluban ittas állapotban bántalmazta a 11 hónapos és 4 éves unokáit, a feleségét és a lányát pedig életveszélyesen megfenyegette.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a vádbeli férfi 2020. december 2-án délután az otthonukban volt a feleségével és a 11 hónapos fiú és 2 éves lány unokájával. A kisfiú nyűgös volt, sírása idegesítette a vádlottat, ezért trágár szavakkal kiabált vele és a kislánnyal.

Az ittas vádlott a 11 hónapos kisfiút kikapta a felesége kezéből, átvitte a gyerekszobába, ahol a csecsemőt fejen ütötte, amitől a kisfiú feje bepirosodott. Ezután a vádlott a kisfiút mérgében egy erős mozdulattal, 60-70 cm magasságból a kiságyába hasra ejtette és a paplant a gyerek fejére húzta. A kisgyermek feje az esés miatt a kiságy fa elejébe beütődött. A vádlott cselekményét a 2 éves unoka is látta, aki szintén sírni kezdett.

Időközben hazaért a vádlott lánya a két nagyobb unokával, egy 7 éves fiúval és 4 éves lánnyal.

A VÁDLOTT A LÁNYÁVAL IS KIABÁLT ÉS A 4 ÉVES UNOKÁJÁT LESZORÍTOTTA AZ ÁGYRA, MAJD ÖKÖLLEL AZ ARCÁN TÖBBSZÖR MEGÜTÖTTE. A KISLÁNY NAGYON MEGIJEDT ÉS SÍRT, A TOVÁBBI BÁNTALMAZÁST A VÁDLOTT A LÁNYA KÖZBELÉPÉSÉRE HAGYTA ABBA.

A vádlott a többi családtagjával is kiabált, szidalmazta és elzavarta őket a házból, ezért az éjszakát a szomszédban töltötték.

MÁSNAP A VÁDLOTT A FELESÉGÉT ÉS A LÁNYÁT IS MEGFENYEGETTE, AZT MONDTA NEKIK, HOGY HA HAZAMENNEK, RÁJUK GYÚJTJA A HÁZAT, KIVÉGZI ŐKET, ELVÁGJA A TORKUKAT. A FENYEGETÉS MIATT A LÁNYA KÉRTE A VÁDLOTT MEGBÜNTETÉSÉT, A FELESÉGE VISZONT NEM.

A két kiskorú sértett a bántalmazás miatt 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A VÁDLOTT LÁNYA A GYERMEKEIVEL VÉGLEG ELKÖLTÖZÖTT A SZÜLŐI HÁZBÓL, JELENLEG EGY ANYAOTTHONBAN ÉLNEK.

A különös visszaeső vádlott bűnügyi felügyelet és távoltartás alatt áll, őt a járási ügyészség két rendbeli könnyű testi sértés bűntettével és zaklatás vétségével vádolja.

AZ ÜGYÉSZ VÉGREHAJTANDÓ BÖRTÖN, VALAMINT KÖZÜGYEKTŐL ELTILTÁS KISZABÁSÁT INDÍTVÁNYOZTA VELE SZEMBEN AZZAL, HOGY EGY KORÁBBI FELTÉTELES SZABADSÁGOT IS MEG KELL SZÜNTETNI

és a vádlott a börtönbüntetésből se legyen feltételes szabadságra bocsátható. A vádlott bűnösségéről a Kalocsai Járásbíróság fog dönteni.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 02., 10:46
Megérkeztek Drágszélre a Magyar Falu program keretein belül megvásárolt új kommunális eszközök. Még >>>
2021. 12. 02., 10:41
A tegnapi óriási érdeklődés után: íme a második feladvány, játékra fel! ♥ Még >>>
2021. 12. 02., 10:12
Bezárások várhatóak a vendéglátásban, miután a nagyobb céges rendezvényeket is sorban mondják le, ami még bevételt jelenthetne az éttermeknek. Még >>>
2021. 12. 01., 16:17
Hatodik alkalommal rendezik meg Kalocsán a Mikulásfutás és sétát, ami idén, ezen a héten vasárnap, 2021. december 5-én a Kubikus parkban lesz! Még >>>
2021. 12. 01., 11:50
Ma megnyílt az Információs Pont Kalocsán, a Szent István út 35. szám alatt! Még >>>
2021. 12. 01., 11:14
A jelenlegi trend elemzése szerint 460-465 forintos literenkénti benzinár, valamint 465-470 forintos gázolajár is lehet a kutakon. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés