2021. 11. 28.
Stefánia
: 368 Ft   : 326 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Késsel, bárddal támadt a kalocsai pékségben őrjöngő asszony – Hátba akarta szúrni az alkalmazottat

Késsel, bárddal támadt a kalocsai pékségben őrjöngő asszony – Hátba akarta szúrni az alkalmazottat
Zsiga Ferenc  |  2019. 11. 13., 15:51

Kis híján véres jelenetek színhelye volt tegnap délután fél kettőkor a Szent István király út 66. szám alatti volt Seki pékség, amelynek helyére új, koszovói üzemeltető költözött. A jelentős közüzemi és egyéb tartozások miatt távozó, gyakorlatilag fizetésképtelen Seki pékség egyik volt alkalmazottja követelése behajtása érdekében rontott az üzletbe, majd ott egy a pultról felkapott késsel és a pizzák szeletelésére használt bárddal támadt az irodában és az eladótérben lévő alkalmazottakra. Az egyik nőt hátba akarta szúrni, de a bolt férfi vásárlója közbeavatkozott és lefegyverezte a feldühödött, vélhetően pszichiátriai kezelés alatt álló, a kiérkező rendőrök elől elmenekülő asszonyt.

Kalocsán két héten belül immár a második döbbenetes esemény zavarja meg a köznyugalmat.

Mint emlékezetes, nemrégiben a Petőfi Sándor utca és a Széchenyi út kereszteződésében lévő dohányboltnál tört ki verekedés, az attakt résztvevői boxerrel felfegyverkezve támadtak egymásnak.

Egy 39 és egy 52 éves kalocsai férfit vittek be a verekedés miatt. Mindkettőt garázdasággal gyanúsítják, a felfegyverkezett verekedőt őrizetbe vették.
bővebben ...

Szemtanúk elmondása szerint tegnap 13 óra 38 perckor kis híján végzetes csetepaté tört ki a volt Seki pékségben, amelynek közel két hónapja új, koszovói üzemeltetője van.

Erről a körülményről vélhetően nem értesült a 45 éves B. Gizella, aki először bement az üzletbe, majd beszaladt az irodába és az egyik íróasztalnál lévő széken helyet foglalt. Ekkor már ordítozva követelte a szerinte neki járó, ki nem fizetett bérét.

A pékséget üzemeltető új tulajdonos hiába próbálta elmagyarázni, hogy nem ő, hanem azok tartoznak, akik leléptek az üzletből, mondandója süket fülekre talált.

Az csak olaj volt a tűzre, amikor azt mondta: úgy tudja, a követelőzőnek előlegként kifizetett összegek fedezik a tartozást, tehát itt végképp semmi keresnivalója.

Az irodából már kifelé tartó, magából kikelt nő egyszer csak felkapta a pulton lévő kést, és az eladótérben lévő asszony elmondása szerint azzal hátba akarta szúrni.

SZERENCSÉJÉRE EBBEN A BOLT EGYIK VEVŐJE, EGY VILLANYSZERELŐ MEGAKADÁLYOZTA, A KÉST KIÜTÖTTE A TÁMADÓ KEZÉBŐL.

Mint elhangzott: az eladótérben jártas, harcias asszony erre felkapta a pizzák szeletelésére használt bárdot, és üvöltözve azzal hadonászott.

Az üzletben lévő öt-hat vevő közül többen próbálták lecsillapítani, lefogni, de ez olyannyira nem sikerült, hogy 


DULAKODÁS KÖZBEN ELTÖRT AZ EGYIK NŐ KISUJJA.

Végül a rendőrséggel való fenyegetőzés megtette a hatását, a támadó elmenekült a buszmegálló irányába.

A megszólalók elmondták, úgy tudják, a dusnoki származású, 45 éves kalocsai asszony pszichiátriai kezelt.

Azt is megerősítették, amit az eladótérben megtámadott hölgy mondott: az őrjöngő nő távozás közben megöléssel fenyegette azt az alkalmazottat, akit hátba akart szúrni, de a villanyszerelő lélekjelenlétének, bátorságának köszönhetően ez meghiúsult.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 26., 08:05
Két napja, a közmeghallgatáson még hiányolták, máris megnyílik a kalocsai Infopont. Az iroda napi nyolc órán át tart majd nyitva. Feladatai között szerepel a turizmus kiszolgálása, kulturális és más rendezvények népszerűsítése és belépőjegyek árusítása, tájékoztatás, valamint az önkormányzattal való kapcsolattartásban is segítséget nyújt.
2021. 11. 25., 08:40
Évekig valóban csatatérre emlékeztetett Kalocsa főtere. Mire egyre nagyobb felületen készül el az új díszburkolat, hétfőn megütközött a városházán a képviselő-testület és a kivitelező érsekség. Egy újabb határidő-hosszabbítási kérelem volt a casus belli. A testület nem engedett. Eben a cikkben a kérelmezők érvrendszerét ismertetjük, dr. Filvig Géza polgármester bevezetőjével.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 11. 27., 19:15
Személyi sérüléssel járó baleset történt az 5301-es számú úton. Még >>>
2021. 11. 26., 13:15
A tamási rendőrök egy koporsók és urnák forgalmazásával foglalkozó vállalkozót vettek őrizetbe november 24-én késő este, aki legális üzlete mellett kábítószer-kereskedelemmel is foglalkozott. Még >>>
2021. 11. 26., 11:42
Egy lószállítót vontató személyautó és egy másik gépkocsi karambolozott csütörtök este Miske belterületén. Két személyt szállítottak a mentők a kalocsai kórházba. Még >>>
2021. 11. 26., 11:13
Orbán Viktor: „Meghosszabbítjuk az oltási akcióhetet, ezért akik eddig elmulasztották az oltakozás lehetőségét, a jövő héten is felvehetik a vakcinát regisztráció nélkül” Még >>>
2021. 11. 26., 10:15
2021.11.27-én 9:00-18:00 óra között Hagyományőrző nap lesz a Kalocsai Sportcsarnokban. Még >>>
2021. 11. 26., 08:44
Tudtad, hogy Magyarországon minden ötödik nőt ért már élete során fizikai bántalmazás a partnere részéről? A kapcsolati erőszak egyetlen formája sem elfogadható! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei