2023. 06. 07. szerda
Róbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Kést rántott, végül azzal szúrták hasba

Zsiga Ferenc  |  2023. 05. 05., 09:22

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki Kiskunfélegyházán, fényes nappal, ittas állapotban összeverekedett anyósa élettársával, akit a dulakodás során a rokona által elővett zsebkéssel kétszer hasba szúrt.

A vádirat szerint 2022. február 25. napján a kora délutáni órákban a fiatalabb vádlott - az ügy elsőrendű vádlottja - anyósa élettársával - az ügy másodrendű vádlottjával - Kiskunfélegyházán sétáltak. Az ittas férfiak az út során ismeretlen okból összevitatkoztak és előbb csak lökdösni kezdték egymást, majd a fiatalabb vádlott ököllel meg is ütötte társát, aki ettől elesett.

Az elsőrendű vádlott ezt követően felsegítette társát, azonban a dulakodást tovább folytatták. Ennek során a másodrendű vádlott elővette 11,5 cm pengehosszúságú zsebkését és azzal több kaszáló-, illetve szúró mozdulatot tett társa irányába, aki megpróbált kihátrálni a szúrások elől, egyszer azonban a bal kezét elérte a kés, amitől könnyű sérüléseket szenvedett.

Ezután a fiatalabb vádlott felkapott egy faágat és azzal többször ráütött a másodrendű vádlott kést tartó kezére, aki ettől a kést elejtette. Azt elsőrendű vádlott gyorsan felkapta és a zsebkéssel alulról felfelé irányuló mozdulattal kétszer hasba szúrta társát, majd távozott a helyszínről.


A megszúrt férfi a szúrások következtében közvetett életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség a fiatalabb férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettével, míg társát felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével vádolja és ezért velük szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozza. A férfiak bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni.
Forrás: Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 06. 06., 19:52
A jazz muzsika és a jó borok kedvelőinek kiváló programlehetőség, akinek ismerőse jazz- és borrajongó, annak pompás ajándékötlet! Töltsön egy kellemes nyári estét a Pilvax Hotelben június 10-én! Indítsa a nyarat egy laza, élőzenés aláfestéssel egybekötött borkóstolóval, amelyen amforában érlelt borkülönlegességekkel ismerkedhetünk.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 07., 14:22
Békéscsabáról, Gyuláról, Kisdombegyházról, Szegedről, Kecskemétről, Budapestről is érkeztek bejelentések, vélhetően nagyon széles körben érezte a lakosság. Még >>>
2023. 06. 07., 10:38
Szekszárdtól északnyugatra, Kétyen valóságos saras vízözön alakult ki kedden délután. Még >>>
2023. 06. 07., 10:00
Néhány tuti tippet is adott, kattints és fogadd meg Te is őket! Még >>>
2023. 06. 07., 09:02
Gyermekkoromban is a jó meséket szerettem, szeretem, ha a történetnek nagyon jó vége van. Ez a kapu a mi jutalmunk a jócselekedetért, mint egy régi magyar népmesében – mondta az ünnepségen Vajda Péter, Még >>>
2023. 06. 05., 13:30
Az alaptantervi jogszabályi keretek közötti szabad óraszámok terhére, egyedi megoldással, a helyi tanrend részeként oktatnák. Még >>>
2023. 06. 05., 09:27
Eszméleténél volt, és nem volt alkohol befolyása alatt. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK