2021. 10. 26. kedd
Dömötör
: 364 Ft   : 313 Ft Benzin: 492.0 Ft/l   Dízel: 506.5 Ft/l   Írjon nekünk

Kiégett egy kalocsai köröm- és szempillaszalon

Kiégett egy kalocsai köröm- és szempillaszalon
Illés György Cinó  |  2020. 05. 21., 14:37

Tegnap hajnalban leégett az egyik kalocsai manikűrös üzlet, benne az összes munkaeszköz és alapanyag – műköröm-és műszempilla kellékek,eszközök, anyagok, berendezések –, sőt a mellette lévő lakásban is károk keletkeztek. Személyi sérülés viszont szerencsére nem történt. Az üzlet tulajdonosa – valamint több ismerőse – a közösségi médiában kér segítséget.

Az alábbi poszthoz csatolt képeken látható, mi maradt – vagy inkább nem maradt –az üzletből és berendezéséből, ezért a manikűrös egy ideig biztosan nem tud vendégeket fogadnia szalonban.
Öröm az ürömben, hogy – amit Facebook-bejegyzésében írja – nagyon sok támogatást és segítséget kapott az egész ország területéről, amiért a felajánlók mellett köszönetet mondott családjának és azoknak is, akik felhívásokkal, megosztásokkal igyekeztek segíteni.

Remélem, hamarosan rendbe jövök lelkileg, gyorsan talpra állok, és ezt a rémálmot magam mögött tudom hagyni! Minden kedves ismerősömnek is szeretném meg köszönni, hogy sokan mellettem vagytok és jó tudni, hogy nem vagyok egyedül ebben a tragédiában!”– írta bejegyzésében Petróczki Mónika manikűrös.


A károsult egyik ismerőse segítségkérő bejegyzéséből kiderül:

A TÜZET A TULAJDONOS ÖNHIBÁJÁN KÍVÜL KELETKEZETT ZÁRLAT OKOZTA.

Ezt megerősítette a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóosztályának portálunk megkeresése nyomán adott tájékoztatása is, amely szerint hétfőről keddre virradó éjjel, május 19-én hajnalban 2 óra 19 perckor érkezett lakosság bejelentés arról, hogy kigyulladt egy villanyóra szekrény Kalocsán, a Budai Nagy Antal utcában. A tűz átterjedt a villanyóra melletti helyiségre, illetve a helyiség előtti teraszra is.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!


Az áramszolgáltató szakemberei leválasztották az épületet az elektromos hálózatról. A kalocsai hivatásos tűzoltók egy tűzoltókocsival vonultak ki a helyszínre, ahol egy vízsugárral fékezték meg a lángokat – tudtuk meg.

A TŰZESETBEN, AMELYRŐL A BÁCS-KISKUN MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG HONLAPJÁN IS HÍRT ADOTT, SENKI SEM SÉRÜLT MEG.

A föntebb említett Facebook-poszt megadja a bankszámlaszámot is, amelyen az üzlet helyreállítására szánt felajánlásokat fogadják:

Bankszámla tulajdonos: Petróczki Mónika 
Bankszámlaszám: 10402537-50526850-84701003 
Számlavezető pénzintézet: K&H Bank


EGY MEGOSZTÁSSAL IS SEGÍTHETSZ!

– teszi hozzá az alábbi bejegyzés közzétevője, és tesszük hozzá mi is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 10. 23., 11:49
A kezdeményezés küldetése egy olyan politikától független kitüntető cím adományozása, amelynek megkérdőjelezhetetlen értéke van a közvélemény szemében. Évek óta több száz jelölés érkezik elbírálásra az előre meghirdetett 10 kategóriában, a jelölt lehet egyetlen személy vagy alkotói csoport, közösség illetve egyesület. A VOSZ kibővült elnökségi ülésén szakmai érveket figyelembe véve választják ki közülük a kategóriagyőzteseket.
2021. 10. 22., 15:51
Mit csinál a TDM? Mit csinál a Kalocsa mellett több települési önkormányzat, valamint több közcélú civil és gazdálkodó szervezetek közös tulajdonában álló Kalocsa és Térsége Turisztikai Kft.? Kevesen látnak bele a nonprofit Kft. működésébe, ők most a társaság működéséről szóló beszámoló elfogadását célzó képviselő-testületi előterjesztés mellékletéből kaphatnak választ kérdéseikre.
2021. 10. 21., 15:31
Még az előző kiállítás – Magyar Zita kerámiái – is látható volt a Fazekas Alkotóházban vasárnap délután, ahol a Kalocsai Hagyományőrző Egyesület tagjai által a krumplis pogácsa készítésének tudományával, egyúttal, a házigazda Kovács László jóvoltából a kemencés sütés-főzés fortélyaival ismerkedhettek az érdeklődők.
2021. 10. 20., 13:18
Az ellátásbiztonságot garantáló Paks II. beruházáshoz jelentős infrastruktúra-fejlesztés társul. A beruházási terület elérését, a munkaerő- és áruszállítást elősegítő közút-, illetve vasútfejlesztés, amelynek már látható eredményei vannak, csak egy kis szelete a feladatoknak – tájékoztatott Dr. Becskeházi Attila államtitkár. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 10. 25., 13:39
A pályázat kiírásáról a legutóbbi testületi ülésen döntöttek a képviselők. A határidő: december 7. Még >>>
2021. 10. 25., 08:30
A férfit három nappal később ellenőrizték, miközben ismét vezette járművét. A férfit ismét előállították a rendőrkapitányságra. Még >>>
2021. 10. 24., 11:13
Kettős nemzeti ünnepünket szentmisével és evezős bállal zárta Kalocsa Város polgármestere. Még >>>
2021. 10. 23., 15:23
Lakatos György, fagottművész és Gábor-Nagy Nóra, zongoraművész adott csodálatos koncertet péntek este a Kamarateremben Liszt Ferenc születésnapjának 210. évfordulójára! Még >>>
2021. 10. 23., 14:04
Kalocsa Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságát, hogy a Sörház köz forgalomkorlátozását 2021. október 29-ig meghosszabbították a csapadékcsatorna elvezető rendszer javítása miatt. Még >>>
2021. 10. 23., 09:38
Országszerte és a határokon túl is tartanak megemlékezéseket az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 65. évfordulóján. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

Az Európai Védelmi Ügynökség égisze alatt futó Helikopter Harcászati Oktatói Kiképzés (Helicopter Tactics Instructor Course, HTIC) vette kezdetét az MH Pápa Bázisrepülőtéren október elején.
Második alkalommal rendezték meg Balatonakarattyán a helikopter pilóták és fedélzeti technikusok találkozóját, ahol - a műszaki állomány mellett - a polgári szakszolgálatnál tevékenykedő pilóták is tiszteletüket tették október 9-én, szombaton.
Az Air France Nizza és Párizs – Orly között teljesített járatot az eddigieknél jóval nagyobb arányban, 30 százalékban fenntartható kerozint használó repülőgéppel.
Friss hírek a KC-390-es gyártósoráról, ezúttal azonban még nem a magyar szállítógépekről, hanem az első portugál példányról. Mutatjuk az Embraer videóját!