2024. 07. 13. szombat
Jenő
: 393 Ft   : 361 Ft Benzin: 616.2 Ft/l   Dízel: 625.0 Ft/l   Írjon nekünk

Lezárták a nyomozást a barátnője holttestét szőnyegbe csavaró férfi ellen

2017. 04. 06., 09:36

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint megölte barátnőjét Budapesten, majd a holttestet szőnyegbe csavarta és elásta egy kalocsai ház udvarán. A hátborzongató gyilkosságról szörnyű részletek derültek ki.

Ahogy a KALOhírek is beszámolt róla korábban, a 33 éves Sz. Pál 2015. augusztus 16-án délelőtt egy budapesti, Népszínház utcai lakásban megölte alkalmi barátnőjét, majd a nő holttestét egy szőnyegbe csavarta, és azt egy autóval Kalocsára szállította. A nő földi maradványait szeptember 11-én egy kalocsai ingatlan udvarán találták meg.

A nő volt férje 2015. augusztus 21-én tett bejelentést a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon, hogy volt feleségét és annak terepjáróját 2015. augusztus 15-én látta utoljára. Az eltűnést követően egyik közös ismerősük elment a nő budapesti lakására, ahol az ágyat véresen találta, ezért azonnal értesítette a rendőrséget.

A nyomozók szakértők segítségével megállapították, hogy a vér az eltűnt nőtől származott.


Forrás: Police.hu

A nyomozás eredményeként a hatóság látókörébe került Sz. Pál. A kalocsai nyomozók közreműködésével a férfi egy korábban lakott családi házának udvarán megtalálták az eltűnt terepjárót, valamint holttestkereső kutyák segítségével rátaláltak a földbe ásva, egy összecsavart szőnyegben a sértett holttestére.

Az igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a nőt legalább 27 késszúrással ölték meg.


Forrás: Police.hu

Ezt követően a Budapesti Rendőr-főkapitányság Sz. Pál ellen elfogatóparancsot adott ki. Másfél hónappal az emberölést követően a budapesti életvédelmi nyomozók egy kalocsai lakásban elfogták a körözött férfit, aki a rendőrök elől egy kanapé ágyneműtartójában bújt el – ahogyan azt szintén megírtuk korábban.


Forrás: Police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya Sz. Pál 33 éves kalocsai lakos ellen az emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást befejezte, és a keletkezett ügyiratot a napokban vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldte - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 07. 10., 10:06
Kimagasló az érdeklődés a Paks II. Zrt. szakmai gyakorlati programja iránt, amelybe idén nyáron huszonöten kapcsolódtak be. A fiatalok Magyarország különböző egyetemeiről érkeztek. Tapasztalatszerzésüket, munkájukat mentorok segítik minden szakterületen. (x)
2024. 07. 09., 11:21
A nukleáris iparban alkalmazott tudásmenedzsmentről, a tudásmegosztásról és a humánerőforrás-fejlesztésről rendezett konferenciát a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség. Az esemény nyitónapján elhangzott, hogy a Paks II. projektben felhasználják az üzemelő blokkokon felhalmozott több mint negyven évnyi tapasztalatot. (x)
2024-07-03 15:42:00
Bagó Zoltán esetében olyan személyről beszélünk, akit az üzleti és egyéni magatartási formái miatt távol kellett tartani a Fidesztől, és jelenleg nincs olyan Fidesz felsővezető politikus, nincs olyan kormánytag, aki bármilyen kérdésben szóba állna vele. Ha pedig így van, rajta keresztül roppant nehéz lesz Kalocsának a normál pénzeszközökön túl egyedi forrásokat szereznie.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 07. 12., 15:09
Korábbi, a választások hivatalos oldalán megjelent információra alapuló cikkünkben valószínűleg tévesen közöltük, hogy jogerős a kalocsai polgármester-választás végeredménye, mivel ennek ellentmondó értesülések jutottak szerkesztőségünk birtokába. De ki lát már itt tisztán? Még >>>
2024. 07. 12., 11:44
Ma reggelre frissült a valasztas.hu oldala. >>> Frissítve! valószínűleg téves választásközlő oldal jelzése! Még >>>
2024. 07. 12., 08:44
Információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás és pénzmosás bűntett gyanúja miatt folytatják a nyomozást. Még >>>
2024. 07. 11., 14:39
2024. 07. 11., 10:00
Egy olyan étteremnél kezdtek vizsgálódni, amely nemcsak helyben fogyasztást kínál, hanem kiszállítást is. Még >>>
2024. 07. 08., 09:54
Ez a videó akár életet is menthet, mondanivalója életbe vágó és sajnos nem avul el... Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK