2021. 12. 07. kedd
Ambrus
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Miskei halálos áldozata, súlyos sérültje van az M9-en történt balesetnek

Zsiga Ferenc  |  2018. 02. 02., 12:19

Még be sem köszöntött az igazi tél, január 29-én, hétfőn kifejezetten tavaszias időjárás volt, szárazak voltak az utak, mégis halálos kimenetelű baleset történt a dusnoki körforgótól induló, Szekszárdra vezető M9-es autóút Bogyiszlóhoz közeli szakaszán. Egy Mercedes ML városi terepjáró eddig ismeretlen okból áttért a vele szembeni sávba, és az ott Szekszárd irányába szabályosan közlekedő Suzuki Swift személygépkocsi bal elejével ütközött. Nem kell nagy fantázia annak elképzeléséhez, hogy sajnos a Suzuki vétlen utasai húzták a rövidebbet. A Suzukit vezető 64 éves miskei férfi olyan súlyos, az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A kocsi jobb első ülésén ülő felesége súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A Mercedes vezetője sértetlenül úszta meg a balesetet.

Mint megtudtuk, a 110 km/óra sebességgel járható, mindkét oldalon vadak elleni kerítéssel biztosított, kitűnő minőségű M9-es autóúton egy 50 év körüli, Pest környéki férfi Mercedes-Benz ML típusú városi terepjárójával és a hozzá kapcsolt utánfutóval Dusnok irányába tartott. A Mercedest vezető férfi a bogyiszlói kijárathoz közeli szakaszon eddig ismeretlen okból áttért az úttest menetirányt tekintve bal oldali sávjába és az éppen ott haladó Suzuki Swift bal elejével ütközött. A karambol következtében a Suzukit vezető férfi annak ellenére a helyszínen elhunyt, hogy információnk szerint a kocsi passzív biztonsági berendezései, biztonsági öv, légzsák működött. A balesetben vétlen autó jobb első ülésén ülő feleség súlyos, de nem halálos sérülést szenvedett, őt a mentők a kalocsai kórházba szállították. A Mercedes vezetője sértetlenül szállt ki a kocsiból.

Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A helyszínelést folytató Szekszárdi rendőrkapitányság a helyszínelés idejére az M9-es autót adott szakaszát lezárta, a forgalmat elterelték. Információnk szerint a balesetben vétkes Pest környéki sofőr ellen halálos kimenetelű közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt, szakértő kirendelése mellett a Szekszárdi Rendőrkapitányság folytatja a büntetőeljárást. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 20:04
A Mikulást és rénszarvasát a kecskeméti megyei kórházban énekszóval várták a gyermekek és szüleik az erkélyen. A Mikulás szokatlan érkezését a Covid-járvány miatt szervezték a magasba. Még >>>
2021. 12. 07., 18:35
Kérjük a tisztelt lakosságot, hogy segítsék a Kalocsa Város Önkormányzat Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztályának munkáját a kérdőív kitöltésével. Még >>>
2021. 12. 07., 15:41
A Csajda-kertben épülhet játszótér, a temetőben a kerítés javítására és világításra is jut a forrásból. Még >>>
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés