2022. 01. 28. péntek
Karola, Károly
: 357 Ft   : 321 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Nem tisztázott, ki vezette a tegnap a Vasút utcában összetört kocsit – Fölmerült az ittasság gyanúja

Illés György Cinó  |  2020. 02. 02., 15:04

Amint még a helyszínelés idején hírt adtunk róla, tegnap egy metál-ezüstszürke Skoda Fabia járt szerencsétlenül a Vasút utcában, néhány száz méterre a vasútállomástól. A kocsi csúnyán összetört, utasai azonban – amint a mentőszolgálat tájékoztatásából megtudtuk – szerencsére csak könnyebben sérültek – ők a fejüket ütötték be –, azonban a rendőröknek is okozhat majd némi fejfájást, hogy kiderítsék, ki a felelős a történtekért, ugyanis mindhárman tagadták, hogy ők vezették volna a kocsit. Ám ha sikerül a sofőr azonosítása, akkor annak még jobban főhet a feje, ugyanis mindhárom, a kocsiban utazó személy vonatkozásában fölmerült az ittasság gyanúja – derült ki a rendőrség tájékoztatásából.

Tegnapi cikkünkben – tévesen – a kora esti órákat jelöltük meg a baleset időpontjául, amely ezzel szemben valamivel korábban, délután negyed négy óra tájban történhetett, amint az kiderült a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságtól megkeresésünkre adott tájékoztatásból, amely a baleset lefolyását a következőképp írja le:

Február 1-én 15 óra 18 perckor Kalocsán, a Vasút utcában – a Kossuth utca felől a Negyveni út irányába – közlekedett egy ismeretlen személy egy Skoda személygépkocsival. A helyszíni szemle adatai szerint egy kanyar után a jármű letért az útról, majd érintőlegesen egy villanyoszlopnak, és továbbhaladva egy lakóház kerítésének ütközött.
A baleset következtében az autóban utazó három személy megsérült.”
A rendőrségi tájékoztatásból kiderül, hogy nem csak egy személy, hanem mindhárman le akartak lépni a helyszínről, azonban kettejüket sikerült visszatartani, és a harmadik sem jutott messzire:

a kocsiból kiszálltak, és el akarták hagyni a helyszínt. Két személyt a helyszínen visszatartottak, a harmadik elhagyta a helyszínt. Őt a rendőrök a közelében fogták el”– közölte a rendőrség, hozzátéve:

MINDHÁROM SZEMÉLLYEL SZEMBEN FELMERÜLT AZ ITTASSÁG GYANÚJA, ÍGY ŐKET VÉR-VIZELET MINTAVÉTEL CÉLJÁBÓL ELŐÁLLÍTOTTÁK.

Képgaléria megtekintése (15 db kép)

A válaszból az is kiderült, hogy egyelőre nem tisztázott, melyikük volt a sofőr, mivel

MINDHÁROM FÉRFI – KÉT KALOCSAI ÉS EGY BÁTYAI – TAGADTA, HOGY Ő VEZETTE VOLNA A JÁRMŰVET.

A Kalocsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit – szól a tájékoztatás, amit a helyszínen tapasztaltak alapján azzal egészíthetünk ki, hogy minden bizonnyal genetikai minta alapján próbálják egyértelműsíteni, hogy ki ülhetett a volánnál, ugyanis a helyszínen

A RENDŐRSÉG MUNKATÁRSA TALPIG VÉDŐRUHÁZATBAN ÉS SZÁJMASZKBAN VÉGEZTE A NYOMRÖGZÍTÉST.

Képgaléria megtekintése (15 db kép)

A sérültek állapotával kapcsolatban a mentők tájékoztatását is kikértük.
A szerint

A BALESETHEZ KÉT MENTŐEGYSÉGET IS RIASZTOTTAK.
A MENTŐK KÉT KÖNNYEBBEN, A FEJÜKÖN SÉRÜLT FÉRFIT LÁTTAK EL, AKIKET EZUTÁN KÓRHÁZBA SZÁLLÍTOTTAK.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 28., 08:03
Január 28-án, pénteken a Rákóczi Ferenc utca gallyazási munkálatai folytatódnak. Még >>>
2022. 01. 27., 15:02
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága, az ORFK- Országos Balesetmegelőzési Bizottság kiírása alapján gyermekrajz pályázatot hirdetett „Így közlekedtek ti!” címmel. Még >>>
2022. 01. 27., 14:47
Két pályázó közül az eddigi intézményvezető kapott bizalmat. A kérdésről ma délután zárt ülés keretében döntött a kalocsai önkormányzati képviselő-testület. Még >>>
2022. 01. 27., 11:02
Hál’Isten igény is van rá: évek óta egyre több gyermek születik jánoshalmi családokban. A kivitelezési munkálatok az év elején indultak, várhatóan a következő tanévben már meg is kezdheti működését a két csoportszobás létesítmény. Még >>>
2022. 01. 27., 10:51
A revizorok megjelenésére a hivatali munkaidőn túl is számítani lehet. Még >>>
2022. 01. 27., 10:00
Január 27-én, csütörtökön a Rákóczi Ferenc utca gallyazási munkálataira kerül sor. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK