2024. 07. 13. szombat
Jenő
: 393 Ft   : 361 Ft Benzin: 616.2 Ft/l   Dízel: 625.0 Ft/l   Írjon nekünk

Öngyilkos lett a szegedi kettősgyilkosság gyanúsítottja – A 28 éves gyógyszerész féltékenységből ölhetett

2021. 06. 21., 17:22

Az újabb híradások szerint a fiatal, szegedi gyógyszerész korábbi barátnője és annak új partnere volt az áldozata a szombat éjszaka történt és tegnap késő este napvilágot látott gyilkosságnak. Az ügyről a Délmagyar.hu közölt újabb részleteket annak kapcsán, hogy kiderült: a rendőrség megtalálta a feltételezett elkövető által használt gépjárművet, és benne fellelték a gyanúsított holttestét is, aki a jelek szerint önkezével vetett véget életének.

Amint arról portálunk is hírt adott, a rendőrség a lakosság segítségét kérte egy Mercedes C 200-as típusú személykocsinak, illetve a vele menekülő dr. Vitális Dániel Attilának a megtalálásához, akit a szombat éjszaka történt szegedi kettős gyilkosság elkövetésével gyanúsítanak. A felhívást a rendőrség most visszavonta, miután Békés megyében megtalálták a feltételezett elkövető holttestét.

A rendőrök megtalálták annak a férfinak a holttestét, aki a megalapozott gyanú szerint megölte két ismerősét szombaton éjszaka Szegeden. A férfi önkezével vetett véget életének, holttestét és az elkövetés eszközét a Békés megyei Szanazugban találták meg”
– közli a rendőrségi portál ma, hétfőn koradélután megjelent cikkében.

A FÉRFI JÚNIUS 19-ÉN ÉJSZAKA TÖBB LÖVÉSSEL VÉGZETT ÁLDOZATAIVAL

– írja a rendőrségi portál, amely szerint a sértettekre egy nappal később, vasárnap este a hozzátartozók találtak rá.

A rendőrség felvétele


A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya és a Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai rövid időn belül azonosították a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfit, akinek felkutatása a Terrorelhárítási Központ munkatársaival közösen haladéktalanul megkezdődött.
A nyomok Békés megyébe vezettek, így a hajtóvadászatba bekapcsolódott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya is. A kutatás hétfő délelőttig tartott, amikor

A KÉSZENLÉTI RENDŐRSÉG LÉGIRENDÉSZETI SZOLGÁLATÁNAK HELIKOPTERE ÉSZLELTE A FÉRFI AUTÓJÁT SZANAZUG TÉRSÉGÉBEN, MAJD A RENDŐRÖK MEGTALÁLTÁK A FÉRFIT, AKI ÖNKEZÉVEL VETETT VÉGET AZ ÉLETÉNEK.

Az elkövetés eszközét lefoglalták.
Az ügyben több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságon – áll a hivatalos közleményben.

A történtekről több cikkben beszámoló Délmagyar.hu további részleteket is kiderített a közvéleményt borzoló esettel kapcsolatban.
A portál értesülései szerint

AZ EGYIK SZEGEDI BEVÁSÁRLÓKÖZPONT PATIKÁJÁBAN VOLT GYÓGYSZERÉSZ AZ A 28 ÉVES FÉRFI, AKI KÉT EMBERREL VÉGZETT SZOMBATON ÉJJEL EGY BELVÁROSI LAKÁSBAN.

A meggyilkolt nő és férfi holttestét vasárnap fedezték fel, akkor értesítették a rendőröket, akik nagy erőkkel vonultak a helyszínre. A médium megszólaltatta az egyik szomszédos lépcsőházban élő férfit, aki azt mondta, hogy többször is látta a ház előtt azt a Mercedes C200-as típusú autót, amellyel a több ember megölésével gyanúsított férfi elmenekült, ám a gyilkosság idején semmi sem tűnt föl neki.
A ma délelőtti cikk egyebek mellett arra is kitér, hogy

A RENDŐRSÉG MÉG HÉTFŐN DÉLELŐTT IS HELYSZÍNELT, SENKIT SEM ENGEDTEK A HÁZ KÖZELÉBE AZ OTT LAKÓKON KÍVÜL.

Nem sokkal délután fél egy előtt újabb információkat tett közzé a Dél-magyarországi illetőségű portál.

Ebből kiderül, hogy

A 28 ÉVES GYÓGYSZERÉSZ FÉLTÉKENYSÉGBŐL ÖLHETETT.

Amint írják, azonnal hajtóvadászat indult ellene, amikor kiderült, hogy megölt egy fiatal párt szombaton este egy szegedi, belvárosi lakásban.

AZ AGYONLŐTT ÁLDOZATOKAT VASÁRNAP ESTE TALÁLTÁK MEG A FIATAL LÁNY SZÜLEI.

Azért kezdték keresni a lányt, mert nem érték el telefonon. Ők értesítették a rendőröket is, akik gyorsan rájöttek, hogy a patikus ölhetett, aki a Mercedesével még szombaton este elmenekült. A kutatásba bevonták a Terrorelhárítási Központ munkatársait is.

SOKAN AZT HITTÉK, HOGY KÜLFÖLDRE SZÖKÖTT, A NYOMOK AZONBAN BÉKÉS MEGYÉBE VEZETTEK,

így a hajtóvadászatba bekapcsolódott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya is. Végül hétfőn délután a Készenléti Rendőrség Légirendészeti Szolgálatának helikoptere vette észre a férfi autóját a Békés megyei Szanazugnál, ahol megtalálták a holttestét. Öngyilkos lett.
A cikk szerint

A GYILKOSSÁG ANNYIRA BRUTÁLIS VOLT, HOGY A RENDŐRÖK MÉG HÉTFŐN DÉLUTÁN IS HELYSZÍNELTEK.

A Petőfi sugárúti ház előtt még akkor is véres törlőkendőkkel, és más eszközökkel teli zsákok voltak.

A kettős gyilkosság egy másik szomszéd szerint féltékenységből történhetett.

A fiatal lány korábban a gyógyszerész barátnője volt, akik valószínűleg nem tudta elviselni a szakítást, ezért rontott rá a párra szombaton este.

ANNAK ELLENÉRE, HOGY A TETTES ELŐKERÜLT, AZ ÜGYBEN MÉG VAN MIT TISZTÁZNI,

ezért a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság több emberen elkövetett emberölés miatt még nyomoz.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 07. 10., 10:06
Kimagasló az érdeklődés a Paks II. Zrt. szakmai gyakorlati programja iránt, amelybe idén nyáron huszonöten kapcsolódtak be. A fiatalok Magyarország különböző egyetemeiről érkeztek. Tapasztalatszerzésüket, munkájukat mentorok segítik minden szakterületen. (x)
2024. 07. 09., 11:21
A nukleáris iparban alkalmazott tudásmenedzsmentről, a tudásmegosztásról és a humánerőforrás-fejlesztésről rendezett konferenciát a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség. Az esemény nyitónapján elhangzott, hogy a Paks II. projektben felhasználják az üzemelő blokkokon felhalmozott több mint negyven évnyi tapasztalatot. (x)
2024-07-03 15:42:00
Bagó Zoltán esetében olyan személyről beszélünk, akit az üzleti és egyéni magatartási formái miatt távol kellett tartani a Fidesztől, és jelenleg nincs olyan Fidesz felsővezető politikus, nincs olyan kormánytag, aki bármilyen kérdésben szóba állna vele. Ha pedig így van, rajta keresztül roppant nehéz lesz Kalocsának a normál pénzeszközökön túl egyedi forrásokat szereznie.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 07. 12., 15:09
Korábbi, a választások hivatalos oldalán megjelent információra alapuló cikkünkben valószínűleg tévesen közöltük, hogy jogerős a kalocsai polgármester-választás végeredménye, mivel ennek ellentmondó értesülések jutottak szerkesztőségünk birtokába. De ki lát már itt tisztán? Még >>>
2024. 07. 12., 11:44
Ma reggelre frissült a valasztas.hu oldala. >>> Frissítve! valószínűleg téves választásközlő oldal jelzése! Még >>>
2024. 07. 12., 08:44
Információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás és pénzmosás bűntett gyanúja miatt folytatják a nyomozást. Még >>>
2024. 07. 11., 14:39
2024. 07. 11., 10:00
Egy olyan étteremnél kezdtek vizsgálódni, amely nemcsak helyben fogyasztást kínál, hanem kiszállítást is. Még >>>
2024. 07. 08., 09:54
Ez a videó akár életet is menthet, mondanivalója életbe vágó és sajnos nem avul el... Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK