2022. 06. 30. csütörtök
Pál
: 397 Ft   : 380 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Öngyilkos lett a szegedi kettősgyilkosság gyanúsítottja – A 28 éves gyógyszerész féltékenységből ölhetett

2021. 06. 21., 17:22

Az újabb híradások szerint a fiatal, szegedi gyógyszerész korábbi barátnője és annak új partnere volt az áldozata a szombat éjszaka történt és tegnap késő este napvilágot látott gyilkosságnak. Az ügyről a Délmagyar.hu közölt újabb részleteket annak kapcsán, hogy kiderült: a rendőrség megtalálta a feltételezett elkövető által használt gépjárművet, és benne fellelték a gyanúsított holttestét is, aki a jelek szerint önkezével vetett véget életének.

Amint arról portálunk is hírt adott, a rendőrség a lakosság segítségét kérte egy Mercedes C 200-as típusú személykocsinak, illetve a vele menekülő dr. Vitális Dániel Attilának a megtalálásához, akit a szombat éjszaka történt szegedi kettős gyilkosság elkövetésével gyanúsítanak. A felhívást a rendőrség most visszavonta, miután Békés megyében megtalálták a feltételezett elkövető holttestét.

A rendőrök megtalálták annak a férfinak a holttestét, aki a megalapozott gyanú szerint megölte két ismerősét szombaton éjszaka Szegeden. A férfi önkezével vetett véget életének, holttestét és az elkövetés eszközét a Békés megyei Szanazugban találták meg”
– közli a rendőrségi portál ma, hétfőn koradélután megjelent cikkében.

A FÉRFI JÚNIUS 19-ÉN ÉJSZAKA TÖBB LÖVÉSSEL VÉGZETT ÁLDOZATAIVAL

– írja a rendőrségi portál, amely szerint a sértettekre egy nappal később, vasárnap este a hozzátartozók találtak rá.

A rendőrség felvétele


A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya és a Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai rövid időn belül azonosították a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfit, akinek felkutatása a Terrorelhárítási Központ munkatársaival közösen haladéktalanul megkezdődött.
A nyomok Békés megyébe vezettek, így a hajtóvadászatba bekapcsolódott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya is. A kutatás hétfő délelőttig tartott, amikor

A KÉSZENLÉTI RENDŐRSÉG LÉGIRENDÉSZETI SZOLGÁLATÁNAK HELIKOPTERE ÉSZLELTE A FÉRFI AUTÓJÁT SZANAZUG TÉRSÉGÉBEN, MAJD A RENDŐRÖK MEGTALÁLTÁK A FÉRFIT, AKI ÖNKEZÉVEL VETETT VÉGET AZ ÉLETÉNEK.

Az elkövetés eszközét lefoglalták.
Az ügyben több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságon – áll a hivatalos közleményben.

A történtekről több cikkben beszámoló Délmagyar.hu további részleteket is kiderített a közvéleményt borzoló esettel kapcsolatban.
A portál értesülései szerint

AZ EGYIK SZEGEDI BEVÁSÁRLÓKÖZPONT PATIKÁJÁBAN VOLT GYÓGYSZERÉSZ AZ A 28 ÉVES FÉRFI, AKI KÉT EMBERREL VÉGZETT SZOMBATON ÉJJEL EGY BELVÁROSI LAKÁSBAN.

A meggyilkolt nő és férfi holttestét vasárnap fedezték fel, akkor értesítették a rendőröket, akik nagy erőkkel vonultak a helyszínre. A médium megszólaltatta az egyik szomszédos lépcsőházban élő férfit, aki azt mondta, hogy többször is látta a ház előtt azt a Mercedes C200-as típusú autót, amellyel a több ember megölésével gyanúsított férfi elmenekült, ám a gyilkosság idején semmi sem tűnt föl neki.
A ma délelőtti cikk egyebek mellett arra is kitér, hogy

A RENDŐRSÉG MÉG HÉTFŐN DÉLELŐTT IS HELYSZÍNELT, SENKIT SEM ENGEDTEK A HÁZ KÖZELÉBE AZ OTT LAKÓKON KÍVÜL.

Nem sokkal délután fél egy előtt újabb információkat tett közzé a Dél-magyarországi illetőségű portál.

Ebből kiderül, hogy

A 28 ÉVES GYÓGYSZERÉSZ FÉLTÉKENYSÉGBŐL ÖLHETETT.

Amint írják, azonnal hajtóvadászat indult ellene, amikor kiderült, hogy megölt egy fiatal párt szombaton este egy szegedi, belvárosi lakásban.

AZ AGYONLŐTT ÁLDOZATOKAT VASÁRNAP ESTE TALÁLTÁK MEG A FIATAL LÁNY SZÜLEI.

Azért kezdték keresni a lányt, mert nem érték el telefonon. Ők értesítették a rendőröket is, akik gyorsan rájöttek, hogy a patikus ölhetett, aki a Mercedesével még szombaton este elmenekült. A kutatásba bevonták a Terrorelhárítási Központ munkatársait is.

SOKAN AZT HITTÉK, HOGY KÜLFÖLDRE SZÖKÖTT, A NYOMOK AZONBAN BÉKÉS MEGYÉBE VEZETTEK,

így a hajtóvadászatba bekapcsolódott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya is. Végül hétfőn délután a Készenléti Rendőrség Légirendészeti Szolgálatának helikoptere vette észre a férfi autóját a Békés megyei Szanazugnál, ahol megtalálták a holttestét. Öngyilkos lett.
A cikk szerint

A GYILKOSSÁG ANNYIRA BRUTÁLIS VOLT, HOGY A RENDŐRÖK MÉG HÉTFŐN DÉLUTÁN IS HELYSZÍNELTEK.

A Petőfi sugárúti ház előtt még akkor is véres törlőkendőkkel, és más eszközökkel teli zsákok voltak.

A kettős gyilkosság egy másik szomszéd szerint féltékenységből történhetett.

A fiatal lány korábban a gyógyszerész barátnője volt, akik valószínűleg nem tudta elviselni a szakítást, ezért rontott rá a párra szombaton este.

ANNAK ELLENÉRE, HOGY A TETTES ELŐKERÜLT, AZ ÜGYBEN MÉG VAN MIT TISZTÁZNI,

ezért a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság több emberen elkövetett emberölés miatt még nyomoz.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 06. 27., 14:19
A tavalyi élénk érdeklődés után most kisebb tömeget vonzottak a gasztronómiai különlegességei, holott az Érsekkertbe látogatókat most a LED-falas meccsnézésnél sokkal gazdagabb kiegészítő programsor várta péntek délutántól vasárnap estig. Aki lemaradt róla, vigasztalódjon összefoglalónkkal!
2022. 06. 24., 09:06
Látogass el a Városházára, szelfizz, és nyerj! – Akciót indított az önkormányzat a városháza új látványosságainak népszerűsítésre. A lokálpatriótákra másik csemege is vár: pódiumbeszélgetés lesz a tavasszal hivatalosan is magyar örökséggé, a Magyar Szellem Láthatatlan Múzeumnak elemeivé nyilvánított gyűjtemények vezetőivel tartanak pódiumbeszélgetést.
2022-06-22 11:02:07
Különleges programokkal és meghosszabbított nyitvatartással várják a látogatókat a Viski Károly Múzeumban, a Nicolas Schöffer Gyűjteményben és a Kalocsai Képtárban.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 06. 30., 13:14
A köztisztviselők és kormánytisztviselők napján is rendes nyitvatartási időben várják az ügyfeleket. Még >>>
2022. 06. 30., 13:02
2022. július 1-jén pénteken - a Magyar Egészségügy Napja miatt - a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház telephelyein (Kecskeméten, Kalocsán, Kiskunfélegyházán) a járóbeteg szakrendelés szünetel. Még >>>
2022. 06. 30., 12:23
A megye több települése mellett a NAV ellenőrei Kalocsára is ellátogatnak. Még >>>
2022. 06. 30., 09:53
Megkezdődik a magyar dinnyék árusítása a Lidl és az Aldi üzleteiben – tájékoztatták a diszkontláncok szerdán az MTI-t. Még >>>
2022. 06. 29., 15:51
Vasárnap éjjel Decsen szólalkozott össze egy férfi egy másik társaság tagjaival, majd egy vasrúddal fenyegette őket. A válasz brutális volt: egy testvérpár zártszelvénnyel kezdte ütlegelni a férfit, akit a párja hívására kiérkező rendőrök és mentők eszméletlen, életveszélyes állapotban találtak. Még >>>
2022. 06. 29., 11:59
A kötelező zárt tartás továbbra is érvényben marad a magaskockázatú megyékben, ahogyan a kötelezően előírt szállítás előtti tamponvizsgálatok is. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK