2023. 06. 05. hétfő
Fatime
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Szatír garázdálkodik Kalocsán! – A Széchenyi lakótelep és a Csajda-kert környékén legyenek óvatosak!

Illés György Cinó  |  2019. 02. 15., 13:53

Főleg a Széchenyi lakótelep, illetve a Csajda-kert környékén lehet számítani a szexuális zaklató fölbukkanására, ezért ezen a környéken legyenek nagyon óvatosak! Ott támadott meg szerda délelőtt egy harminc év körüli, kalocsai nőt is, aki azonban kutyája segítségével megvédte magát. Végül a rendőrségen is bejelentést tett – ezt a hatóság is megerősítette.

Egy Facebook poszt állításai szerint szerdán 10 óra körül, kutyasétáltatás közben egy fiatal férfi lopózott egy 30 év körüli, kalocsai nő mögé, magához szorította, és – amint a bejegyzés fogalmaz – „elég durván megfogta az alsó testtájékát", és szóban szexuális természetű ajánlatot tett.

A hátam mögött odajött, magához szorított, és elég durván az alsó testtájékomat megfogta, és megkérdezte nem lenne-e kedvem 'ahhoz'...”– írja a kiszemelt, de ezúttal megmenekült áldozat, akinek a kutyája sietett a segítségére:

Mindezt iszonyat gyorsan kivitelezte, szerencsére a kutyám rátámadt és elég gyorsan elfutott.A támadás a Csajda-utcai két háztömb környékén történt, és bár a támadó nagyon fürge volt, mégis már előtte gyanút fogott az áldozat:

Mivel fura alaknak tűnt, a szemem sarkából próbáltam figyelni”– írja.
Ekkor támadta meg a férfi, ám az áldozatnak a kutyája a gazdi segítségére sietett, a férfi pedig elszaladt.


Forrás: Képünk illusztráció

A környék kifejezetten sűrűn lakott, és bár a fő közlekedési utakon kívül esik, járókelők fölbukkanására bármikor számítani lehet itt. Ezért ez a támadás különösen vakmerő tett volt az elkövető részéről, akiről az áldozat elég részletes személyleírást is adott.
Eszerint

AZ ERŐSZAKOSKODÓ EGY FIATAL, KREOL BŐRSZÍNŰ, BOROSTÁS-SZAKÁLLAS FÉRFI, ARÁNYLAG JÓ ÁLLAPOTÚ ÖLTÖZÉKBEN, FEKETE KAPUCNIS PULÓVERBEN A KAPUCNIVAL A FEJÉN, FEKETE TRÉNING NADRÁGBAN.

A kalocsai rendőrség nyomoz

A bejegyzés címe utal rá, hogy az üggyel a hatóság is foglalkozik, ezért hivatalos úton kértünk tájékoztatást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtó és kommunikációs osztályától. A rendőrség az információt szűkszavúan megerősítette, az alábbiak szerint:

Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatom, hogy az esettel kapcsolatban érkezett feljelentés a rendőrségre. Az ügy körülményeit a Kalocsai Rendőrkapitányság vizsgálja.”Azt ugyanakkor hozzáteszi a rendőrségi tájékoztatás, hogy azon állampolgárokat, akiket ilyen sérelem ért, arra kérik, hogy

ELSŐSORBAN NE A KÖZÖSSÉGI OLDALALAKON TÜNTETESSÉK FEL TÖRTÉNETÜKET, HANEM MINDEN ESETBEN TEGYENEK FELJELENTÉST A RENDŐRSÉGEN, EZZEL IS ELŐSEGÍTVE A HATÓSÁG MUNKÁJÁT!

Mások is látták, talán videó is van róla


Forrás: Képünk illusztráció

A környékben élők előtt, úgy tűnik, nem ismeretlen a jelenség, egy hozzászóló ugyanis ezt írta a bejegyzés alatti kommentárjában:

A bölcsőde körül ólálkodik reggelente.”Egy másik hozzászólás szerint pedig az azonosítást videofelvétel is megkönnyítheti, ugyanis azt írja, hogy visszanézi majd a dohánybolti kamera felvételeit, hátha járt arra is, és annak alapján be lehetne azonosítani a támadót. Noha a rendőrségtől azt is kértük, hogy a videós azonosítás esetleges sikeréről is tájékoztassanak, a válsz azonban erre nem tért ki.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 06. 01., 18:49
Egyéni tájékoztatás adással, pódiumbeszélgetésekkel csábítják a leendő rendőröket, de egészségügyi és pszichológiai konzultáción is részt vehetnek az érdeklődők.
2023-06-01 10:54:39
Kalocsa Város Önkormányzata idén is megemlékezést tart az Asztrik téren, az Országzászlónál a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából. Az eseményen ünnepi beszédet mond Buzogány Szabolcs István, a Kalocsai Eperföldi Sportiskolai Általános Iskola tanára.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 05., 13:30
Az alaptantervi jogszabályi keretek közötti szabad óraszámok terhére, egyedi megoldással, a helyi tanrend részeként oktatnák. Még >>>
2023. 06. 05., 09:27
Eszméleténél volt, és nem volt alkohol befolyása alatt. Még >>>
2023. 06. 05., 09:17
A hazai forrás a magyar vidék gazdaságának gerincét adó mezőgazdaság és élelmiszertermelés teljes modernizációjára nyújt lehetőséget. Még >>>
2023. 06. 05., 07:40
Csapadékosabbá válik az időjárás a hét elején: többfelé kell esőre, záporra, zivatarra számítani, emellett élénk, olykor erős szél valószínű. Még >>>
2023. 06. 04., 09:39
Június 8-18. között ivóvíz hálózat fertőtlenítési és hálózat tisztítási munkát végeznek a kalocsai járásban. Még >>>
2023. 06. 02., 11:07
Azonban aggodalomra semmi ok, Lakatos György, a fesztivál atyja máris gondoskodott a megoldásról. Még >>>