2022. 01. 20. csütörtök
Fábián, Sebestyén
: 357 Ft   : 315 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Szexuális erőszak gyanúja – Egy 64 éves kalocsai férfi ellen folyik eljárás

Illés György Cinó  |  2016. 02. 17., 18:36

Úgy tudjuk, már jó ideje előzetesben tartották azt a kalocsai férfit, aki ellen szexuális erőszak megalapozott gyanúja miatt folyt nyomozás. Ez az eljárás a hónap elején vádemelési javaslattal zárult – tudta meg portálunk.

A Kalocsai Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 64 éves kalocsai férfi lakos ellen, a gyanúsított előzetes letartóztatása mellett – közölte korábban a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya, miután a szerkesztőségünk tájékoztatásért fordult a hatósághoz.

Most megtudtuk, a rendőrség a nyomozást február 4-én lezárta, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal kiegészítve megküldte az ügyben eljáró vádhatóságnak.

A birtokunkba került információk alapján úgy tudjuk, hogy

AZ ESETTEL KAPCSOLATBAN TÖBB SÚLYOSBÍTÓ KÖRÜLMÉNY GYANÚJA IS FÖLMERÜLHET, ILLETVE FÖLMERÜLT. EZT AZONBAN A RENDŐRSÉG SEM MEGERŐSÍTENI, SEM CÁFOLNI NEM KÍVÁNTA.

A nyomozás, föltehetőleg az ilyenkor szokásos – a tényállás megvalósulását és annak körülményeit, valamint a büntethetőséget is vizsgáló – orvosszakértői vélemények átfutása miatt, több mint fél évig húzódott.

A kép illusztráció!

Azóta a vádemelési javaslat megérkezett az ügyészségre, ahonnan szintén az ügy átvételét erősítették csak meg, az eset körülményeiről részleteket nem közöltek, csupán annyit, hogy a szexuális erőszak bűntette miatt indult bűnügyet a nyomozó hatóság vádemelési javaslattal megküldte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek, és az iratok 2016. február 9-én megérkeztek a főügyészségre.

A büntetőeljárásról szóló törvény szerint az ügyész az érkezéstől számított 30 napon belül dönt a vádemelés kérdésében. A határidő indokolt esetben meghosszabbítható. Az ügy feldolgozása, értékelése folyamatban van, így jelenleg bővebb tájékoztatás nem adható – tájékoztatott megkeresésünkre a megyei főügyészség sajtóreferense.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 20., 18:02
Gyopáros Alpár kormánybiztos úr már második alkalommal érkezett körzetünkbe annak érdekében, hogy a vezetése alatt álló Magyar Falu Programról személyesen tájékoztassa településeink polgármestereit. Még >>>
2022. 01. 20., 09:36
Az utóbbi hat évből négyben hullott hó a világ legnagyobb sivatagában, de 2017. előtt 1979. óta nem volt ilyen. Nálunk a meteorológusok cudar hidegre figyelmeztetnek. Még >>>
2022. 01. 20., 09:36
A tanulók magyar nyelvből és matematikából vizsgáznak. Még >>>
2022. 01. 19., 19:54
Filvig Géza polgármester és kísérete a TOP Plusz források adta lehetőségekről a megyei közgyűlés elnökével és a megyei fejlesztési ügynökség képviselőivel egyeztetett a megyeszékhelyen. Még >>>
2022. 01. 19., 17:01
Dollenstein László polgármester úr, Fröhlich Henrikné, a Hartai Német Nemzetiségi Önkormányzat elnökasszonyának és Vejtei András a Hartai Önkéntes Tűzoltó Egyesület parancsnokának meghívásra látogatott Hartára Font Sándor országgyűlési képviselő. Még >>>
2022. 01. 19., 13:11
Kiszli Vandának, az Atomerőmű Sportegyesület kajakosának neve is felkerült a magyar kajak-kenu sport örökös bajnokainak márványtáblájára – tájékoztatott az egyesület. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés