2023. 09. 23. szombat
Tekla
: 387 Ft   : 363 Ft Benzin: 641.8 Ft/l   Dízel: 646.0 Ft/l   Írjon nekünk

Szívtájékon szúrtak egy Fajszon dolgozó férfit – Élettársa 15 éves fia a támadó

Zsiga Ferenc  |  2019. 06. 13., 09:31

Élettársával együtt az egyik fajszi cég alkalmazottja az a 47 éves sükösdi férfi, akinek az életéért jelenleg is küzdenek az orvosok a Bács-Kiskun Megyei Kórházban. Információnk szerint a férfi élettársának 15 éves fia azon szólalkozott össze nevelőapjával, hogy az egy kiskutyát vitt haza, de erről vele nem egyeztetett. A régóta tartó családi konfliktus ilyenfajta végkimenetele megdöbbentette a fiú édesanyját és a szomszédokat, de még a sokat látott rendőrök is értetlenül állnak az eset előtt, ugyanis szinte példa nélküli, hogy egy ilyen fiatal, éppen csak a büntethetőségi életkori határt átlépő fiatalt a legsúlyosabb bűncselekmények egyikével gyanúsítanak.

Az Országos Rendőr-főkapitányság által működtetett police.hu tájékoztatása szerint „A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt egy 15 éves fiú ellen.

Képünk illusztráció

A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatal 2019. június 9-én 19 óra körül sükösdi otthonukban

– előzetes szóváltást követően – szívtájékon szúrta édesanyja élettársát, egy 47 éves férfit.

Az elsődleges orvosi vélemény alapján a sértett életveszélyes sérülést szenvedett.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható fiatalkorút a rendőrök elfogták és előállították. Őt kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.
Az eset körülményeit a megyei nyomozók vizsgálják.”

Mint megtudtuk, a 47 éves férfi és a nála fiatalabb élettársa Sükösdről naponta, az egyik fajszi céghez jár dolgozni.

Az életveszélyes állapotban lévő férfi kollégái szerint munkatársuk a közösségbe gyorsan beilleszkedett. Kiegyensúlyozott, nem agresszív, a rábízott feladatokat lelkiismeretesen elvégezte, élettársáról, akivel nem egy légtérben dolgozott, mindig szeretettel beszélt.

Ám azt is lehetett hallani, hogy

az asszony fiával nem mindig találják meg a közös hangnemet, esetenként konfliktusok, feszültségek kísérik kapcsolatukat,

a fiú nehezen akarja elfogadni.

A meggyanúsított fiú vérszerinti apja nem ismeretlen a bűnüldöző szervek előtt, egyik nem megerősített információ szerint a férfi nemrég szabadult a börtönből.

A családot ismerők szerint a kiskutya befogadása csak apropója volt annak, hogy szóváltásba keveredjen a fiú és nevelőapja. Azt azonban nehezen tudják elképzelni, hogy a szúrás nem hirtelen felindulásból, hanem előre kitervelten történt. Ugyanakkor olyan hírek is vannak, hogy a fiú nem csak egyszerűen megszúrta a férfit, hanem közben a kést oldal irányba elmozdította.

Egyik forrásunk szerint az életveszélyes állapotban kórházba szállított férfi a tetthelyen 27 percig feküdt eszméletlenül, amíg a mentőszolgálat megérkezett, sok vért vesztett, jelenleg mesterséges kómában tartják.

Amennyiben a sértett nem éli túl a támadást, a bűncselekmény minősítése is megváltozik. Életveszélyt okozó testi sértésről halált okozó testi sértésre változhat a gyanúsítás, amiért ha a jelenleg 15 éves fiút elítélik, már bizonyosan súlyos börtönéveket tölt a fiatalkorúak börtönében, Tökölön.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 09. 18., 14:13
Első kézből kaptak információt a településvezetők a Paks II. beruházás előrehaladásáról, fontos mérföldköveiről a Közép-Duna Menti Fejlesztési Tanács fórumain. A hatállomásos tájékoztatósorozatra 99 település polgármesterei kaptak meghívást. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 09. 23., 11:16
A válasz röviden és tömören: igen, öntözzünk. De ha megállunk e túlegyszerűsített válasznál, és ész nélkül locsolunk, nagyobb bajt okozunk, mint amit a szárazság eredményezne! Még >>>
2023. 09. 22., 11:06
Kezdő vagy, de egyelőre kerülnéd a termeket? Egy hosszabb kihagyás után térnél vissza az edzéshez, és előtte alapoznál otthon egy kicsit? Esetleg kizárólag otthoni edzésben gondolkodsz, és a lehetőségekhez mérten szeretnéd magadból kihozni a maximumot? Segítünk megtenni az első lépést! :) Még >>>
2023. 09. 22., 10:50
A héten diagnosztizált esetekkel a 2023. évben nyilvántartott nyugat-nílusi láz megbetegedések száma 25-re nőtt. Még >>>
2023. 09. 21., 15:17
Egy csengődi asszony görög hatósági jelzést szerelt fel autójára, amit a közelmúltban vásárolt. A történtek vizsgálatát a Kiskőrösi Rendőrkapitányság befejezte. Még >>>
2023. 09. 20., 16:55
Kalocsa Város Önkormányzata rajzpályázatot hirdet általános iskolás gyerekek részére. Még >>>
2023. 09. 20., 07:59
A nyughelyre helyezett pénzérméket soha ne mozdítsuk el a helyükről, mert az emlékezők érzelmeit tükrözik. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK