2023. 03. 25. szombat
Irén, Írisz
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Újteleki lakos vezette autó borult föl Dunapatajon – A balesetben két gyermek sérült

Újteleki lakos vezette autó borult föl Dunapatajon – A balesetben két gyermek sérült
Illés György Cinó  |  2021. 04. 19., 15:52

Dunapataj belterületén, a Kalocsai úton, vagyis az 51-es főúton egy újteleki lakos közlekedett autójával tegnap – vasárnap – 18 óra 15 perc körül. A jelenlegi adatok alapján a jármű a nedves úton megcsúszott, egy betonkerítésnek csapódott, majd az árokba borult. A baleset következtében a sofőr és az utasok is megsérültek – derül ki a Police.hu oldalon megjelent baleseti összesítésből. Az eset kapcsán a mentők tájékoztatását is megkaptuk.

VASÁRNAP KORA ESTE EGY SZEMÉLYGÉPJÁRMŰ TISZTÁZATLAN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT FELBORULT DUNAPATAJON,

a Kalocsai úton, a település Kalocsa felőli széle közelében. A rendőrök még este háromnegyed kilenc körül is félpályás útlezárás mellett helyszíneltek.
A rendőrség hivatalos portálján önálló hír erről a balesetről nem jelent meg, de a Bács-Kiskun megyei napi baleseti összefoglalóba bekerült, igaz, a részletek mellőzésével: abból csupán annyi derül ki, hogy

AZ ESET KÖRÜLMÉNYEIT A KALOCSAI RENDŐRKAPITÁNYSÁG VIZSGÁLJA.

A balesetről ezért kértük a rendőrség részletesebb tájékoztatását, ám további érdemi részletet nem tudtunk meg. Csupán annyit tartalmazott még a rendőrségi válasz, hogy tekintettel arra, hogy

AZ ÜGYBEN BÜNTETŐELJÁRÁS VAN FOLYAMATBAN – A NYOMOZÁS ÉRDEKEIRE TEKINTETTEL – TOVÁBBI INFORMÁCIÓT NEM ÁLL MÓDJUKBAN ADNI.

A rendőrségtől kapott válasz a sérülésekkel és sérültekkel kapcsolatos információk vonatkozásában is csak annyit közöl, hogy arról a mentőszolgálat tud információval szolgálni.
Megkerestük a mentőszolgálatot is, ahonnan a mentésre, a sérültek számára, nemére, korára, sérüléseik jellegére és súlyosságára vonatkozó kérdéseinkre a következő választ kaptuk:

„A BALESETHEZ EGY MENTŐGÉPKOCSIT ÉS EGY ESETKOCSIT RIASZTOTTUNK. A HELYSZÍNRŐL KÉT GYERMEKET SZÁLLÍTOTTUNK KÖNNYEBB SÉRÜLÉSEKKEL KÓRHÁZBA TOVÁBBI VIZSGÁLATOK ÉS MEGFIGYELÉS CÉLJÁBÓL.”

Az esetről az M1 köztelevízió ma délelőtti hírműsorában is tudósítottak. Az ott közöltek szerint a sérülteket a kalocsai Szent Kereszt Kórházba szállították.
* Borítókép forrása: Nikolett Felker / Facebook / 51-es csopi

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-03-21 13:01:32
A Kalocsai Városi Balesetmegelőzési Bizottság első alkalommal rendezi meg a Szelidi-tó kerülő túrát, melyre nevezni a Holdfény Campingben lehet reggel 9 órától. Az utolsó túrázók 12 órakor indulnak útnak.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 03. 25., 11:49
Magánszemély belföldön csak nemzeti dohányboltban szerezhet be dohánygyártmányt, azaz "snüsszt" is. Még >>>
2023. 03. 25., 08:37
Szombaton rendezik meg az idei Föld órája akciót: 20 óra 30 perctől a bolygó számos nevezetessége elsötétül egy órára. Még >>>
2023. 03. 24., 11:24
Elektromos hálózatépítési munkálatok miatt huzamosabb időre hol részlegesen, hol teljes egészében lezárnak több járdaszakaszt. Az Az időszakos korlátozások egy parkolót is érintenek. MVM Démász tájékoztatása! Még >>>
2023. 03. 24., 09:06
A két vádlottat jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett pénzmosás bűntettével, társaikat bűnpártolás és lopás bűntettével, valamint sikkasztás vétségével vádolják. Még >>>
2023. 03. 24., 08:29
Csapadékosabbra fordul az időjárás a hétvégére és lehűlés kezdődik. Még >>>
2023. 03. 23., 17:46
Tavaly kifejezetten súlyos aszály pusztított az ország mezőgazdasági területeinek 80 százalékán, melyből 1,45 millió hektárra jelentettek be aszálykárt. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK