2022. 05. 16. hétfő
Botond, Mózes
: 385 Ft   : 369 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Újteleki lakos vezette autó borult föl Dunapatajon – A balesetben két gyermek sérült

Újteleki lakos vezette autó borult föl Dunapatajon – A balesetben két gyermek sérült
Illés György Cinó  |  2021. 04. 19., 15:52

Dunapataj belterületén, a Kalocsai úton, vagyis az 51-es főúton egy újteleki lakos közlekedett autójával tegnap – vasárnap – 18 óra 15 perc körül. A jelenlegi adatok alapján a jármű a nedves úton megcsúszott, egy betonkerítésnek csapódott, majd az árokba borult. A baleset következtében a sofőr és az utasok is megsérültek – derül ki a Police.hu oldalon megjelent baleseti összesítésből. Az eset kapcsán a mentők tájékoztatását is megkaptuk.

VASÁRNAP KORA ESTE EGY SZEMÉLYGÉPJÁRMŰ TISZTÁZATLAN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT FELBORULT DUNAPATAJON,

a Kalocsai úton, a település Kalocsa felőli széle közelében. A rendőrök még este háromnegyed kilenc körül is félpályás útlezárás mellett helyszíneltek.
A rendőrség hivatalos portálján önálló hír erről a balesetről nem jelent meg, de a Bács-Kiskun megyei napi baleseti összefoglalóba bekerült, igaz, a részletek mellőzésével: abból csupán annyi derül ki, hogy

AZ ESET KÖRÜLMÉNYEIT A KALOCSAI RENDŐRKAPITÁNYSÁG VIZSGÁLJA.

A balesetről ezért kértük a rendőrség részletesebb tájékoztatását, ám további érdemi részletet nem tudtunk meg. Csupán annyit tartalmazott még a rendőrségi válasz, hogy tekintettel arra, hogy

AZ ÜGYBEN BÜNTETŐELJÁRÁS VAN FOLYAMATBAN – A NYOMOZÁS ÉRDEKEIRE TEKINTETTEL – TOVÁBBI INFORMÁCIÓT NEM ÁLL MÓDJUKBAN ADNI.

A rendőrségtől kapott válasz a sérülésekkel és sérültekkel kapcsolatos információk vonatkozásában is csak annyit közöl, hogy arról a mentőszolgálat tud információval szolgálni.
Megkerestük a mentőszolgálatot is, ahonnan a mentésre, a sérültek számára, nemére, korára, sérüléseik jellegére és súlyosságára vonatkozó kérdéseinkre a következő választ kaptuk:

„A BALESETHEZ EGY MENTŐGÉPKOCSIT ÉS EGY ESETKOCSIT RIASZTOTTUNK. A HELYSZÍNRŐL KÉT GYERMEKET SZÁLLÍTOTTUNK KÖNNYEBB SÉRÜLÉSEKKEL KÓRHÁZBA TOVÁBBI VIZSGÁLATOK ÉS MEGFIGYELÉS CÉLJÁBÓL.”

Az esetről az M1 köztelevízió ma délelőtti hírműsorában is tudósítottak. Az ott közöltek szerint a sérülteket a kalocsai Szent Kereszt Kórházba szállították.
* Borítókép forrása: Nikolett Felker / Facebook / 51-es csopi

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 12., 08:00
Az új paksi blokkok reaktorépülete számos különleges építészeti megoldást vonultat fel a speciális alapozástól a robusztusság biztosításán keresztül a beton minőségééig – hangzott el a Paks II. Zrt. Tudásmenedzsment Akadémiája áprilisi előadásán. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 16., 17:30
A projekten dolgozó szakemberek úgy szeretnék végezni munkájukat, hogy a legkevesebb fennakadást okozzák a lakóknak. Még >>>
2022. 05. 16., 09:14
Eddig 10 százalékkal többen ajánlották fel adójuk egyszázalékát, mint tavaly ugyanilyenkor. Még >>>
2022. 05. 15., 17:57
Durrdefektet kapott, majd felborult egy tűzoltóautó a Borsod-Abaúj -Zemplén megyei Nagybarcán, amikor egy lakástűzhöz vonult Lénárddarócra. Még >>>
2022. 05. 15., 14:51
Baleset történt az 51-es főúton vasárnap délután. Még >>>
2022. 05. 15., 14:15
Az éves kiképzési tervnek megfelelően hétfőtől repüléseket hajtanak végre a kecskeméti pilóták az ország több városa felett. Még >>>
2022. 05. 15., 09:04
A rejtett városban talán a rómaiak elől bujkáló korai keresztények húzták meg magukat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés