2023. 10. 04. szerda
Ferenc
: 388 Ft   : 370 Ft Benzin: 641.8 Ft/l   Dízel: 646.0 Ft/l   Írjon nekünk

Vandál pusztítás fényes nappal: egy buszt vertek szét Kalocsán – Jelentős anyagi kár, értékes jutalom a nyomravezetőnek!

Illés György Cinó  |  2019. 10. 10., 13:59

Egy Martinovics utcai telken parkoló autóbuszt rongáltak meg a vandálok szombat délután, jelentős kárt okozva a jármű kalocsai tulajdonosának, aki nyomravezetői díjat ajánlott föl annak, aki érdemi információt nyújt a rendőrségnek a tettesek kézre kerítéséhez. A jutalom összege az átadott értesülés hasznosságától függően akár a százezer forintra is rúghat.

EGY TURISTÁK UTAZTATÁSÁVAL FOGLALKOZÓ KALOCSAI VÁLLALKOZÓNAK EGY MARTINOVICS UTCAI TELKEN ÁLLÓ AUTÓBUSZÁT VERTÉK SZÉT ISMERETLENEK SZOMBAT DÉLUTÁN. A RONGÁLÁSSAL SÚLYOS KÁROKAT OKOZTAK.

Az első és hátsó szélvédőt, valamint több oldalablakot is betörtek, letörték az irányjelző lámpákat, a tulajdonos által korábban eltávolított frontlemez alatti vezetékeket kiszaggatták, kitépték és összetörték a fedélzeti televíziót, és megrongáltak több ülést is. A buszból kitépett alkatrészek egy részét pedig a környéken szétdobálták. A környékbeliek állítólag hallották is a pusztítás zaját.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)

Forrás: Illés György Cinó

Az esetről a tulajdonostól szereztük értesüléseinket, amelyeket a rendőrség is megerősített az alábbiak szerint.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)

Forrás: Illés György Cinó

A hivatalosan kiadott tájékoztatás szerint 2019. október 5-én 16 óra 25 perckor érkezett bejelentés, hogy Kalocsán, a Martinovics utcában lévő egyik bekerített telephelyen álló autóbuszt megrongáltak.

AZ ÜGYBEN A KALOCSAI RENDŐRKAPITÁNYSÁG BŰNÜGYI OSZTÁLYA NYOMOZÁST FOLYTAT RONGÁLÁS BŰNTETT MIATT, ISMERETLEN TETTES ELLEN.

A rongálási kár pontos megállapítása folyamatban van – derül ki a szűkszavú rendőrségi tájékoztatásból, amelyhez hozzátették, hogy bővebb információt a nyomozás érdekeire tekintettel nem adhatnak.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)

Forrás: Illés György Cinó

Portálunkkal kapcsolatba lépett a tulajdonos, aki azt kéri, hogy

AKINEK A SZOMBAT DÉLUTÁN TÖRTÉNT RONGÁLÁSRÓL BÁRMILYEN INFORMÁCIÓJA VAN, AZT JELENTSE A RENDŐRSÉGEN!

Ennek érdekében

A KÁROSULT JELENTŐS NYOMRAVEZETŐI DÍJAT TŰZÖTT KI, AMELYNEK ÖSSZEGE AZ ÉRTESÜLÉS HASZNOSSÁGÁTÓL FÜGGŐEN AKÁR A SZÁZEZER FORINTOT IS ELÉRHETI.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 10. 04., 09:39
A rendőrök kihallgatták a sértettet, aki úgy nyilatkozott, hogy az utcán bántalmazta egy idegen. Még >>>
2023. 10. 04., 09:32
A következő fordulókban a bajai lány mentora Trokán Nóra színművész lesz. Még >>>
2023. 10. 02., 17:26
Környezetvédelem és újrahasznosítás céljából rendezik a gyűjtést. Még >>>
2023. 10. 02., 14:24
Az Amerikában élő magyar kutató az mRNS-vakcina alapjait is adó felfedezéséért kapta meg az élettani-orvosi Nobelt. Még >>>
2023. 10. 02., 11:04
Kifogták a Nemzeti Balatoni Bojlis Horgászverseny (NBBH) történetének legnagyobb pontyát, amely nem sokkal maradt el az abszolút balatoni pontyrekordtól. Még >>>
2023. 10. 01., 14:54
Magyarország belügyminisztere szeptember 30. hatállyal – indoklás nélkül – visszavonta Halmosi Zsolt rendőr altábornagy, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság főigazgatójának vezetői kinevezését és rendelkezési állományba helyezte. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK