2022. 09. 27. kedd
Adalbert
: 407 Ft   : 423 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

Vandál pusztítás fényes nappal: egy buszt vertek szét Kalocsán – Jelentős anyagi kár, értékes jutalom a nyomravezetőnek!

Illés György Cinó  |  2019. 10. 10., 13:59

Egy Martinovics utcai telken parkoló autóbuszt rongáltak meg a vandálok szombat délután, jelentős kárt okozva a jármű kalocsai tulajdonosának, aki nyomravezetői díjat ajánlott föl annak, aki érdemi információt nyújt a rendőrségnek a tettesek kézre kerítéséhez. A jutalom összege az átadott értesülés hasznosságától függően akár a százezer forintra is rúghat.

EGY TURISTÁK UTAZTATÁSÁVAL FOGLALKOZÓ KALOCSAI VÁLLALKOZÓNAK EGY MARTINOVICS UTCAI TELKEN ÁLLÓ AUTÓBUSZÁT VERTÉK SZÉT ISMERETLENEK SZOMBAT DÉLUTÁN. A RONGÁLÁSSAL SÚLYOS KÁROKAT OKOZTAK.

Az első és hátsó szélvédőt, valamint több oldalablakot is betörtek, letörték az irányjelző lámpákat, a tulajdonos által korábban eltávolított frontlemez alatti vezetékeket kiszaggatták, kitépték és összetörték a fedélzeti televíziót, és megrongáltak több ülést is. A buszból kitépett alkatrészek egy részét pedig a környéken szétdobálták. A környékbeliek állítólag hallották is a pusztítás zaját.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)

Forrás: Illés György Cinó

Az esetről a tulajdonostól szereztük értesüléseinket, amelyeket a rendőrség is megerősített az alábbiak szerint.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)

Forrás: Illés György Cinó

A hivatalosan kiadott tájékoztatás szerint 2019. október 5-én 16 óra 25 perckor érkezett bejelentés, hogy Kalocsán, a Martinovics utcában lévő egyik bekerített telephelyen álló autóbuszt megrongáltak.

AZ ÜGYBEN A KALOCSAI RENDŐRKAPITÁNYSÁG BŰNÜGYI OSZTÁLYA NYOMOZÁST FOLYTAT RONGÁLÁS BŰNTETT MIATT, ISMERETLEN TETTES ELLEN.

A rongálási kár pontos megállapítása folyamatban van – derül ki a szűkszavú rendőrségi tájékoztatásból, amelyhez hozzátették, hogy bővebb információt a nyomozás érdekeire tekintettel nem adhatnak.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)

Forrás: Illés György Cinó

Portálunkkal kapcsolatba lépett a tulajdonos, aki azt kéri, hogy

AKINEK A SZOMBAT DÉLUTÁN TÖRTÉNT RONGÁLÁSRÓL BÁRMILYEN INFORMÁCIÓJA VAN, AZT JELENTSE A RENDŐRSÉGEN!

Ennek érdekében

A KÁROSULT JELENTŐS NYOMRAVEZETŐI DÍJAT TŰZÖTT KI, AMELYNEK ÖSSZEGE AZ ÉRTESÜLÉS HASZNOSSÁGÁTÓL FÜGGŐEN AKÁR A SZÁZEZER FORINTOT IS ELÉRHETI.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 09. 25., 15:17
Az elvi döntés már korábban megszületett Kalocsa víziközmű-vagyonának és az ivóvíz és szennyvíz ellátás – benne a rendszer fejlesztése és karbantartása – feladatainak az állam részére történő átadásáról. Kedden a testület zárt ülésen véglegesítette a döntést. A testületi ülés után Király Róbert képviselő tartott sajtótájékoztatót.
2022-09-23 09:23:00
Budapesti és pécsi állásbörzéken vesz részt a következő hetekben a Paks II. Zrt. – Karrierportálunkon minden fontos információt közzéteszünk, de az ilyen rendezvények a személyes találkozás lehetőségét teremtik meg, ami meghatározó lehet egy életpályára vonatkozó döntés során – fogalmazott Mittler István kommunikációs igazgató. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 09. 27., 16:15
Az 5106-os úton akadályozza a forgalmat a baleset. Még >>>
2022. 09. 27., 11:17
Ha jártatok már gyerekekkel játszótéren, a következő anya-típusokkal már biztos, hogy találkoztatok! Még >>>
2022. 09. 26., 11:26
Az eseményen gratuláltak Dr. Maráz Róbert PhD. Általános Sebészeti Osztály főorvosának „Az Európai Sebészeti Testület tagja Emlősebészet területén" címéhez. Még >>>
2022. 09. 25., 17:49
Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség hétfőtől szombatig a vasúti biztonság érdekében – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság vasárnap a rendőrség honlapján. Még >>>
2022. 09. 25., 15:33
Pályázni lehet bármely (a) új, (b) saját feltalálói tevékenységen alapuló, (c) iparilag alkalmazható és (d) piacképes megoldást tartalmazó innovációs eredménnyel. Még >>>
2022. 09. 25., 09:27
Egy 56 éves férfi vesztette életét a balesetben. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés