2022. 05. 23. hétfő
Dezső
: 383 Ft   : 359 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

„Veszett a világ”: csetelésért járt a verés – Állkapcsát törték, félholtra verték a sükösdi fiút

„Veszett a világ”: csetelésért járt a verés – Állkapcsát törték, félholtra verték a sükösdi fiút
Illés György Cinó  |  2021. 03. 17., 10:48

A Bajai Járásbíróság súlyos testi sértés miatt rendelte el három sükösdi férfi letartóztatását, miután egy fiatal nő közreműködésével elcsaltak a település külterületére egy fiút, majd egyikük megverte – írta szombat koradélután a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség sajtószóvivőjére hivatkozva a Hiradó.hu arról az esetről, amelyről gyorshírben portálunk is beszámolt.

Amint a Police.hu közlésére hivatkozva tegnap már megírtuk, korábbi csetpartnere segítségével a község határába csalták, ott kocsival elé vágva megállították és megverték Sükösdön azt a helybéli fiút, aki a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvedett.
A Bajai Járási Ügyészség a 20, 21 és 22 éves sükösdi férfiak letartóztatását indítványozta, míg 18 éves nő társuk szabadlábon védekezhet.

A Hiradó.hu-nak MTI-re, illetve közvetve a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségre hivatkozó, Féltékenység miatt vertek félholtra egy fiút című cikke további részleteket közölt a megdöbbentő esetről.

Amint Schmidt Gábor főügyészségi szóvivő elmondta: a gyanú szerint a három férfi március 6-án délelőtt – egyikük barátnőjének segítségével – a sükösdi focipálya közelébe csalta a lány egyik osztálytársát.

A FIÚN AZÉRT AKARTAK BOSSZÚT ÁLLNI, MERT KORÁBBAN CSETELT A LÁNNYAL.

A lány barátja megállásra kényszerítette az autóval érkező fiút, beült mellé, elvette az indítókulcsot tőle, ököllel többször arcon vágta, majd kirángatta a kocsiból és tovább ütötte az arcát és a fejét. A sértett nem mert védekezni, mert attól félt, hogy ha visszaüt, akkor a lány bátyja és a harmadik férfi is nekitámad.

A FIÚ SÚLYOS SÉRÜLÉSEKET SZENVEDETT, ELTÖRT ÁLLKAPCSÁT MEG KELLETT MŰTENI.

A rendőrség március 10-én elfogta a gyanúsítottakat.

A Bajai Járási Ügyészség a három férfi letartóztatását indítványozta.
Lány bűntársuk szabadlábon védekezhet.
A járásbíróság döntése a gyanúsítottak letartóztatásáról – fellebbezések miatt – nem végleges.Borítóképünk csak illusztráció!
Kép forrása:
corallcenter.ru

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 21., 08:52
Katonai tiszteletadás mellett, katonazenekar közreműködésével és a Dózsa György technikum rendészeti szakos tanulóinak részvételével tartották meg a magyar hősökről, a magyar honvédelem daliás időszakairól és fájdalmas veszteségeiről és Kalocsa katonavárosi múltáról való megemlékezést a honvédelmi nap keretében.
2022. 05. 18., 07:59
Hatalmas tömeget vonzott május 14-én, szombaton az Érsekkertben megtartott veterán járművek találkozója, a „bőregértől” az amerikai országúti cirkálóig mindenféle gépcsodát láthatott az érdeklődő közönség.
2022. 05. 16., 08:03
Két év kényszerszünet után ebben a tanévben végre újra a hagyományos keretek között rendezhette ballagási ünnepségét a Kalocsai Szent István Gimnázium is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 23., 10:20
A 70 éves doktornő pénzért állított ki hivatalos igazolást a sóoldatot kapó betegeknek, így megkaphatták a védettségi igazolványt. Még >>>
2022. 05. 22., 19:07
Nyárias, de változékony idő lesz a jövő héten. Még >>>
2022. 05. 22., 10:15
Belgiumban három majomhimlő által fertőzött embert vettek nyilvántartásba. Emellett már Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Portugáliában, Olaszországban, Svédországban, Franciaországban, sőt a szomszédos Szlovákiában és Ausztriában is megjelent a vírus. Még >>>
2022. 05. 21., 11:34
A 49 éves férfi elkövető élettársa az eladás során működött közre, neki fizették a vételárat. Még >>>
2022. 05. 20., 17:11
GyIÖK: Sajnos Alee lebetegedett, ezért este az USNK duó fog koncertet tartani a Csilás Parkban. Még >>>
2022. 05. 20., 13:16
Két megkülönböztető jelzést használó rendőrautó ütközött össze az 5301-es úton, Kiskőrösnél. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés