2021. 12. 07. kedd
Ambrus
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

A bajnokesélyes otthonában is tarolt a Kalocsa

Tamás Ferenc  |  2018. 02. 19., 22:50

Február 17-én, szombaton immár a harmadik előkészületi találkozóját vívta a Kalocsai FC fiatalokkal megspékelt társulata a bajnoki rajtra hangolódás jegyében, és rögtön tegyük hozzá, a „megyekettő” Déli csoportját vezető sükösdi bandériumon is átrohant a Kohány-könnyűlovasság.

Három meccs, három győzelem, 17–0-s pazar gólkülönbség! Kell ennél több? Ráadásul olyan gárdák ellen, amelyek mind a bajnoki címért hajtanak saját kategóriájukban.

Túl a felkészülés kemény első hónapján, most már elmondhatjuk, hogy az új igazolásinknak is köszönhetően,

egy gondolkodásban és játéksebességben is felgyorsult Kalocsa hadakozik a pályán,

és ami még szembetűnőbb, egy minden labdáért megharcoló társulat van kialakulóban.

Győzni indultak Sükösdre
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

Bánhatta mindezt a Sükösd együttese is, amelyet a Kohány-tanítványok jól láthatóan állva hagytak a második félidőben, esélyt sem hagyva nekik a szépítésre.

MESTERMÉRLEG:
Kohány Balázs edző:
– Egy bajnoki rajtra, a főpróbáját tartó Sükösd volt az ellenfelünk, mi pedig egy négy edzéssel dúsított kemény hét után érkeztünk hozzájuk. Már az első félidőben is megvoltak a helyzeteink, de akkor még kihagytuk őket. Szemre tetszetős, szép támadásokat vezettünk, miközben hátul igen fegyelmezettek és zártak voltunk, esélyt sem hagyva nekik a gólszerzésre. Öt hiányzónk ellenére – Vuits A., Kiss D., Hegedűs, Rábóczki, Vass – uraltuk a 90 perc szinte minden mozzanatát.

Sükösd SC – Kalocsai FC 0–7 (0–1)
Vezette: Tóth S.
Kalocsa: Vatai – Busa, Szabó, Nasz, Rácz – Kollár – Salacz, Mátyás, Dostyicza, Vuits V. – Follárdt. Csere: Tóth, Zorván, Pandúr.
Edző: Kohány Balázs.

Gólszerző: Dostyicza 2, Vuits V. 2, Follárdt 2, Salacz.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021-12-02 09:50:27
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>
2021. 12. 06., 13:34
A több tagcserén is áteső Omega a legnépszerűbb hazai beatzenekarok egyike lett, Kóbor pedig idővel a gitár helyett csak az éneklésre koncentrált. Még >>>
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés