2021. 12. 08. szerda
Mária
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

A tabella élére ugorhat a KFC! – Az ősz rangadója jön vasárnap

Helyszín: Kalocsa Város Sport- és Szabadidőközpontja
Dátum: 2015. október 11., vasárnap 15:00
A tabella élére ugorhat a KFC! – Az ősz rangadója jön vasárnap

Október 11-én, vasárnap 15 órai kezdéssel a tabella első, még százszázalékos teljesítménnyel listavezető Kiskunfélegyházi HTK vizitál nálunk a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság őszi IX. fordulójában, ahol a megszerzett pontokat tekintve az eddig két legeredményesebb csapat ütközik meg egymással.

A bajnokságot a hét meccsből hét győzelemmel álló „kunok” vezetik 21 ponttal, a kecskeméti győzelmét várhatóan megkapó, nyolc mérkőzésből 19 pontos Kalocsa előtt, míg a szintén bajnokaspiráns Tiszakécske hét találkozón elért 18 pontjával jelenleg bronzérmes a tabellán.

De visszatérve a vasárnapi kalocsai derbire, lesz majd mit törlesztenünk, mert napra pontosan négy éve (!) nyert utoljára a KFC a Félegyháza ellen. Akkor Kohány Gábor két góljával 2–1-re győztek a mieink. Az azóta lejátszott hét találkozón négy félegyházi diadal mellett három döntetlen született, tehát egyértelmű, hogy a Kalocsának a KHTK a mumusa, a mezőnyből ellenük a legrosszabb csapatunk mérlege.

Nagy feladat, kemény mérkőzés előtt áll tehát a Márton-legénység, mert ismerve az ellenfél erényeit – köztudott, hogy minden hibát azonnal megtorolnak. Nem szabad a labdákat elszórnunk, mert ha megindulnak és rendezetlenek leszünk, akkor könyörtelenül kihasználják gyengéinket. Tehát fő a pontosság, a nagyfokú koncentráció, Kohány Gabiéknak pedig hibára kell majd kényszeríteni őket, és akkor nem lehet baj a végelszámolásnál.

Kalocsai szempontból az ősz legjobban várt rangadója következik tehát, dörzsölheti a tenyerét minden szurkoló a focicsemegét ígérő ütközet előtt, amely remélhetőleg nem csak a tét, hanem a mutatott játék miatt is az év mérkőzése lesz a KFC számára.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 20:04
A Mikulást és rénszarvasát a kecskeméti megyei kórházban énekszóval várták a gyermekek és szüleik az erkélyen. A Mikulás szokatlan érkezését a Covid-járvány miatt szervezték a magasba. Még >>>
2021. 12. 07., 18:35
Kérjük a tisztelt lakosságot, hogy segítsék a Kalocsa Város Önkormányzat Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztályának munkáját a kérdőív kitöltésével. Még >>>
2021. 12. 07., 15:41
A Csajda-kertben épülhet játszótér, a temetőben a kerítés javítására és világításra is jut a forrásból. Még >>>
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés