2022. 09. 27. kedd
Adalbert
: 407 Ft   : 423 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

Csak egy góllal volt jobb a bajnok: KFC – KLC 1–2

Tamás Ferenc  |  2018. 05. 22., 09:54

Rögtön szögezzük le: a megyei átlagnál egy jóval fajsúlyosabb és színvonalasabb meccsen, nem vallott szégyent a megfiatalított és formálódó Kalocsa és közel állt ahhoz, hogy egy döntetlent kicsikarva megtörje a megyeszékhelyiek eddigi százszázalékos sikersorozatát. A hírös városiak ezzel huszonkettedik mérkőzésüket nyerték zsinórban, és most már minden esélyük megmaradt arra, hogy „hibátlanul” nyerjék a bajnokságot.

Igaz, hogy virágot nem adtunk a bajnoknak a kezdéskor, sőt mindjárt az első percek párharcai során éreztettük velük azt, hogy komolyan gondoljuk a „szüzességük” elvételét.

Sajnos a hagyományok jegyében azért a vendégek a 20. percben megszerezték a vezetést, amikor

Nádudvari egy lövőcsellel szétrebbentette védőinket

és a tizenhatosról a vetődő Hegedűs kesztyűje mellett a jobb alsóba helyezte a labdát (0–1).

Képgaléria megtekintése (34 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

Szerencsére rá két percre,

óriásit hibázott a bajnok hálóőre Mészáros, amikor „színt tévesztve” Salacznak dobta a kidobást,

aki az üresen álló kapuba tekerte a labdát (1–1). A félóra végén mintaszerű vendégakció futott a bal oldalon – amit középpályásaink nem tudtak leütközni –, az oldalvonal mellől beívelt labdát pedig az egyedül felugró Balog az ötösről a hálóba bólintott (1–2).

Képgaléria megtekintése (34 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

MESTERMÉRLEG:
Kohány Balázs edző:
– Sajnos kikaptunk, de a látottak alapján nincs miért szégyenkeznünk, hiszen felnőttünk a már bajnok Kecskemét csapatához. A meccs lefújása után is bátran a tükörbe nézhetünk, mivel nem játszottunk alárendelt szerepet a kilencven perc során, ugyanis partiban voltunk egy olyan Kecskeméttel, amely már huszonegy meccset nyert korábban zsinórban. Közel voltunk a hőn áhított „iksz”-hez, sőt volt, amikor a vendégek „lopták is az időt” a lefújás előtt.

KFC – KLC 1–2 (1–2)
200 néző, vezette: Tóth R.
Kalocsa: Hegedűs – Busa, Szabó, Nasz, Zorván – Kollár (Pandúr) – Kiss, Vass (Rábóczki), Dostyicza, Salacz – Follárdt.
Edző: Kohány Balázs.

Ifjúsági eredmény: 2–1 a Kalocsa javára.
Gólszerző:  Torják Erik, Katus Richárd.


Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 09. 25., 15:17
Az elvi döntés már korábban megszületett Kalocsa víziközmű-vagyonának és az ivóvíz és szennyvíz ellátás – benne a rendszer fejlesztése és karbantartása – feladatainak az állam részére történő átadásáról. Kedden a testület zárt ülésen véglegesítette a döntést. A testületi ülés után Király Róbert képviselő tartott sajtótájékoztatót.
2022-09-23 09:23:00
Budapesti és pécsi állásbörzéken vesz részt a következő hetekben a Paks II. Zrt. – Karrierportálunkon minden fontos információt közzéteszünk, de az ilyen rendezvények a személyes találkozás lehetőségét teremtik meg, ami meghatározó lehet egy életpályára vonatkozó döntés során – fogalmazott Mittler István kommunikációs igazgató. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 09. 27., 16:15
Az 5106-os úton akadályozza a forgalmat a baleset. Még >>>
2022. 09. 27., 11:17
Ha jártatok már gyerekekkel játszótéren, a következő anya-típusokkal már biztos, hogy találkoztatok! Még >>>
2022. 09. 26., 11:26
Az eseményen gratuláltak Dr. Maráz Róbert PhD. Általános Sebészeti Osztály főorvosának „Az Európai Sebészeti Testület tagja Emlősebészet területén" címéhez. Még >>>
2022. 09. 25., 17:49
Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség hétfőtől szombatig a vasúti biztonság érdekében – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság vasárnap a rendőrség honlapján. Még >>>
2022. 09. 25., 15:33
Pályázni lehet bármely (a) új, (b) saját feltalálói tevékenységen alapuló, (c) iparilag alkalmazható és (d) piacképes megoldást tartalmazó innovációs eredménnyel. Még >>>
2022. 09. 25., 09:27
Egy 56 éves férfi vesztette életét a balesetben. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés