2022. 05. 17. kedd
Paszkál
: 388 Ft   : 369 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Felejthető mérkőzésen helyzetig sem jutottunk

Tamás Ferenc  |  2022. 03. 22., 11:20

A Bács megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság tavaszi harmadik játéknapján az örök vetélytárs hartai „Wundermannchaft” otthonában vendégszerepelt a Kalocsai FC együttese ideális labdarúgóidőben, ahol sajnos ezúttal sem termett babér a mieink számára, minekután a hazaiak kétszer is „beköszöntek” Vatai kapujába.

Az előzményekről annyit, hogy csapatkapitányunk Dostyicza Dani még ezúttal sem állhatott Kohány edző rendelkezésére, mellette pedig Nagy Márk és Rakiás is hiányzott. Az ellenfél soraiban viszont ott volt a két egykori kalocsai muskétás- a védelmünk egyik tartópillére Nasz Balázs, és a KFC volt centere Follárdt „Zolkó” is.

Sajnos a két csapat aztán a kezdő sípszó után olyan színvonalú első félidőt produkált, amely méltatlan volt egy mindenkori Harta-Kalocsa Duna-parti derbihez, legalábbis erről polemizáltak a szurkolók a büfé teraszán a félidőben.
A fordulás után aztán ismét a két tizenhatos között hullámzott a játék, majd Csehi beállásával a vendéglátók egyre többször veszélyeztettek. Az 53. percben Varga Milán beívelt szögletét többször is a kapunkra fejelték, majd a kipattanót előbb a kapufára, a visszapattanót pedig a szemfüles Csehi, Vatai mellett a hálónkba helyezte (1-0).
Sajnos ez a mieinket nem rázta fel Csipkerózsika álmából, mert továbbra is tűz nélkül, ráadásul kialakított helyzet nélkül futballoztak. Fiaink játékából ugyanis ezúttal is hiányzott a lelkesedés, a töretlen akarat és az önfeláldozás, amivel megtörhették volna a góljuktól belelkesülő hazaiakat. A „végén csattant az ostor”, amikor a 92. percben Erdei Vince, Vatai mellett bepaszírozta csapata második találatát (2-0).
Folytatás majd a „szabadnapos” hétvégénk után április 3-án, vasárnap Kiskőrösön a bajnokaspiráns otthonában, amely gárdát az ősszel 5-0-ra sikerült legyőznie az akkor szárnyaló KFC-nek.

MESTERMÉRLEG:
Kohány Balázs edző:


Sok a hiányzónk, ami meg is látszott a mérkőzés során. Az első játékrészben tetszett a játékunk, jól is küzdöttünk, viszont a második félidő elején kaptunk egy lesgólt, ami megpecsételte a játékunkat. Innentől már csupán erőlködtünk, a Harta pedig jól védekezte le a kísérleteinket, sőt a kontráik veszélyesebbek is voltak. Gratulálok nekik a győzelemhez.” Harta SE – Kalocsai FC                  2-0 (0-0)
150 néző, vezette: Kaszala Mihály
Kalocsa: Vatai A. – Szabó V. (Bányai E.), Knap T., Kerekes K., Rábóczki R. – Rideg L., Tóth L., Kohány B. (Szávuj M.), Csikós P. (Vass L.) – Farkas Z., Matos M. (Mátyás D.).
Játékos-edző: Kohány Balázs
Gólszerző: Csehi Tamás (1-0) az 53., Erdei Vince (2-0) a 92. percben.

Képgaléria megtekintése (17 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 12., 08:00
Az új paksi blokkok reaktorépülete számos különleges építészeti megoldást vonultat fel a speciális alapozástól a robusztusság biztosításán keresztül a beton minőségééig – hangzott el a Paks II. Zrt. Tudásmenedzsment Akadémiája áprilisi előadásán. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 17., 09:09
Az internetes csalások számos válfajáról hallhattunk már, ám a kiberbűnözők pillanatok alatt reagálnak az aktuális történésekre és gyorsan felismerik, milyen úton húzhatnak hasznot az internet felhasználókból. Még >>>
2022. 05. 16., 17:30
A projekten dolgozó szakemberek úgy szeretnék végezni munkájukat, hogy a legkevesebb fennakadást okozzák a lakóknak. Még >>>
2022. 05. 16., 09:14
Eddig 10 százalékkal többen ajánlották fel adójuk egyszázalékát, mint tavaly ugyanilyenkor. Még >>>
2022. 05. 15., 17:57
Durrdefektet kapott, majd felborult egy tűzoltóautó a Borsod-Abaúj -Zemplén megyei Nagybarcán, amikor egy lakástűzhöz vonult Lénárddarócra. Még >>>
2022. 05. 15., 14:51
Baleset történt az 51-es főúton vasárnap délután. Még >>>
2022. 05. 15., 14:15
Az éves kiképzési tervnek megfelelően hétfőtől repüléseket hajtanak végre a kecskeméti pilóták az ország több városa felett. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés