2022. 05. 23. hétfő
Dezső
: 383 Ft   : 359 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Hiányzott az átütőerő – Középpályán alulteljesítettek kulcsjátékosaink

Tamás Ferenc  |  2018. 04. 24., 16:55

Küzdelmes 90 perc után a végeredmény a mutatott játék alapján túlzottnak mondható – talán így jellemezhető tömören a KFC keceli veresége, ahol a jobb napot kifogó hazaiak nyerték kettejük összecsapását.

Az ősszel Kalocsán is 3–1-re győzött le bennünket a keceli gárda – elsősorban Nagy Előd remek játékának köszönhetően – de róluk azt is tudni kell, hogy több egykori rutinos játékos légiósként erősíti csapatukat a 2017/18-as bajnoki évadban.

Április 22-én, vasárnap is ugyanilyen arányban nyertek a borvárosiak, akik

ezzel megerősítették harmadik helyüket a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság tabelláján.

Képgaléria megtekintése (27 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A Félegyháza legyőzése után azért többen is abban bizakodtak szurkolóink közül, hogy a bronzéremre hajtó Kecelt is megfricskázzuk majd otthonában, ám

a mieink mint kiderült, nem tudták megismételni előző heti kreatív játékukat – hiányzott ugyanis az a bizonyos átütőerő

–, és egy döntetlenre álló meccs után elveszítették a mérkőzést. Pedig igen agilisan, a párharcok férfias felvállalásával kezdett a Kalocsa – látszott a csapaton, hogy akarja az újabb sikert –, ám

a hazaiak első adódó lehetőségüket azonnal gólra váltották,

míg a KFC ettől kezdve már csak „futott a pénze után”.

Tóth Dani többször is élő videóban közvetített a helyszínről, megszólaltatva e cikk régi sztorikat is felidéző írója mellett több szurkolót is. A hosszabb-rövidebb bejelentkezéseket alább összegyűjtöttük olvasóinknak.

8. p.: labdakihozatalunkba egy rossz passzal belehibáztunk, az eladott labdával pedig azonnal indult a Kecel, minek végén Varga úgy tíz méterről a kapunkba küldte a labdát (1–0).

56. p.: a keceli tizenhatoson belül Dostyiczát felborították, Tóth „spori” azonnal tizenegyest ítélt. A büntetőt a sértett nagy nyugalommal értékesítette (1–1).

62. p.: a védelmünk jobb oldalán a hazaiak egy lendületes akció végén mögénk kerültek, az „izomból” belőtt labdát pedig a menteni igyekvő Nasz, középről a kapunkba juttatta (2–1).

85. p: ismét a jobb oldali védelmünket verték meg, ugyanúgy középre küldték a labdát, amit a hosszún tempóban érkező Nagy Előd három méterről a hálónkba passzolt (3–1).

A meccset látva és nem feledve bizonyos pozitív momentumokat, 

az eredmény különbsége azért túlzottnak mondható,

hiszen nem futballozott le bennünket a Kecel, de mégiscsak nyertek két góllal.

Folytatás május elsején „Jankovácon”, ahol a kecelinél is keményebb ütközet vár majd a formálódó és újjászerveződő Kalocsára. A Florin Nemad-rohamcsapat ellen ugyanis több kell majd egyszerű akarásról, ott valóban vért kell izzadnunk a sikerért vagy egy tisztes helytállásért.

Kecel – KFC 3–1 (1–0)
200 néző, vezette: Tóth Cs.
Kalocsa: Hegedűs – Busa, Szabó, Nasz, Rábóczki (Zorván M.) – Kollár (Pandúr) – Kiss, Dostyicza, Salacz (Vass), Mátyás (Rácz) – Follárdt.
Edző: Kohány Balázs.

Ifjúsági eredmény: 6–3 a vendég KFC javára.
Gólszerző: Katus Richárd 3, Farkas Zalán, Vass Zoltán, Varga Alex.


Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 21., 08:52
Katonai tiszteletadás mellett, katonazenekar közreműködésével és a Dózsa György technikum rendészeti szakos tanulóinak részvételével tartották meg a magyar hősökről, a magyar honvédelem daliás időszakairól és fájdalmas veszteségeiről és Kalocsa katonavárosi múltáról való megemlékezést a honvédelmi nap keretében.
2022. 05. 18., 07:59
Hatalmas tömeget vonzott május 14-én, szombaton az Érsekkertben megtartott veterán járművek találkozója, a „bőregértől” az amerikai országúti cirkálóig mindenféle gépcsodát láthatott az érdeklődő közönség.
2022. 05. 16., 08:03
Két év kényszerszünet után ebben a tanévben végre újra a hagyományos keretek között rendezhette ballagási ünnepségét a Kalocsai Szent István Gimnázium is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 23., 10:20
A 70 éves doktornő pénzért állított ki hivatalos igazolást a sóoldatot kapó betegeknek, így megkaphatták a védettségi igazolványt. Még >>>
2022. 05. 22., 19:07
Nyárias, de változékony idő lesz a jövő héten. Még >>>
2022. 05. 22., 10:15
Belgiumban három majomhimlő által fertőzött embert vettek nyilvántartásba. Emellett már Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Portugáliában, Olaszországban, Svédországban, Franciaországban, sőt a szomszédos Szlovákiában és Ausztriában is megjelent a vírus. Még >>>
2022. 05. 21., 11:34
A 49 éves férfi elkövető élettársa az eladás során működött közre, neki fizették a vételárat. Még >>>
2022. 05. 20., 17:11
GyIÖK: Sajnos Alee lebetegedett, ezért este az USNK duó fog koncertet tartani a Csilás Parkban. Még >>>
2022. 05. 20., 13:16
Két megkülönböztető jelzést használó rendőrautó ütközött össze az 5301-es úton, Kiskőrösnél. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés