2022. 06. 30. csütörtök
Pál
: 397 Ft   : 380 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Kohány Gábor a KFC új elnöke

Kohány Gábor a KFC új elnöke
2020. 07. 06., 21:19

Rendes éves közgyűlését tartotta a Kalocsai Futball Klub, ahol Király Róbert elnök lemondott tisztségéről. Ahhoz, hogy egy teljesen új vezetőség jöhessen létre, ugyanígy tett Farkas Gábor és Skultéti Csaba is, csak ezután következett a titkos szavazás, amely döntött az új grémium felállásáról.

Éves közgyűlésre invitálta a tagokat Király Róbert KFC-elnök, ahol az éves szakmai és pénzügyi beszámoló előtt új tagokkal bővült az egyesület testülete.
Mint azt a résztvevőktől megtudtuk, nagy meglepetés nem ért senkit, mindenki tudta, hogy a jelenlegi elnök lemond pozíciójáról. A kérdés igazán az volt, hogy ki, illetve kik veszik át a stafétabotot.

Végül titkos szavazással az újonnan felvett Kohány Gáboron és Markella Viktoron kívül Skultéti Csaba került az egyesület vezetésébe. Rövid szünet után hármuk közül Kohány Gábort jelölték meg a Kalocsai Futball Klub új elnökének.

Kohány székfoglalójában megköszönte elődje munkáját és azzal szólította meg a jelenlévőket, hogy mindenki a maga módján segítse a klubot. Pontosan tudja, hogy a huszonnegyedik órában vannak, a nagycsapatot meg kell erősíteni, ezért már holnap munkába állnak, hogy a nyári felkészülés zökkenőmentesen megkezdődhessen és a csapat őszre összeálljon.

Markella Viktor (b.), Kohány Gábor elnök (k.) és Skultéti Csaba (j.)Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 06. 27., 14:19
A tavalyi élénk érdeklődés után most kisebb tömeget vonzottak a gasztronómiai különlegességei, holott az Érsekkertbe látogatókat most a LED-falas meccsnézésnél sokkal gazdagabb kiegészítő programsor várta péntek délutántól vasárnap estig. Aki lemaradt róla, vigasztalódjon összefoglalónkkal!
2022. 06. 24., 09:06
Látogass el a Városházára, szelfizz, és nyerj! – Akciót indított az önkormányzat a városháza új látványosságainak népszerűsítésre. A lokálpatriótákra másik csemege is vár: pódiumbeszélgetés lesz a tavasszal hivatalosan is magyar örökséggé, a Magyar Szellem Láthatatlan Múzeumnak elemeivé nyilvánított gyűjtemények vezetőivel tartanak pódiumbeszélgetést.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 06. 30., 13:14
A köztisztviselők és kormánytisztviselők napján is rendes nyitvatartási időben várják az ügyfeleket. Még >>>
2022. 06. 30., 13:02
2022. július 1-jén pénteken - a Magyar Egészségügy Napja miatt - a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház telephelyein (Kecskeméten, Kalocsán, Kiskunfélegyházán) a járóbeteg szakrendelés szünetel. Még >>>
2022. 06. 30., 12:23
A megye több települése mellett a NAV ellenőrei Kalocsára is ellátogatnak. Még >>>
2022. 06. 30., 09:53
Megkezdődik a magyar dinnyék árusítása a Lidl és az Aldi üzleteiben – tájékoztatták a diszkontláncok szerdán az MTI-t. Még >>>
2022. 06. 29., 15:51
Vasárnap éjjel Decsen szólalkozott össze egy férfi egy másik társaság tagjaival, majd egy vasrúddal fenyegette őket. A válasz brutális volt: egy testvérpár zártszelvénnyel kezdte ütlegelni a férfit, akit a párja hívására kiérkező rendőrök és mentők eszméletlen, életveszélyes állapotban találtak. Még >>>
2022. 06. 29., 11:59
A kötelező zárt tartás továbbra is érvényben marad a magaskockázatú megyékben, ahogyan a kötelezően előírt szállítás előtti tamponvizsgálatok is. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK