2023. 06. 03. szombat
Klotild
: 371 Ft   : 344 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Megyeválogatottak országos döntője – Egy aprócska gól hiányzott a továbbjutáshoz

Tamás Ferenc  |  2015. 12. 07., 16:05

Az amatőr megyeválogatottak nyolc csapatos országos döntőjébe beverekedte magát Bács megye együttese is, amely az „A”-csoport négyesébe nyert besorolást, amelynek találkozóit december 5-én, szombaton Pomázon rendezték.

A Vanó Sándor vezette mieink számára nem is indulhatott volna jobban a csoportkör, hiszen Hajdú-Bihart szinte menetből elgázolták, ám utána Szabolcs-Szatmár megállított bennünket. Pedig a keleti határvég megyéje ellen már egy döntetlen is elődöntőbe jutást jelentett volna, ám a meccs finisében Fortuna a nyírségiek kezét szorongatta. De nézzük sorjában!

December 5-én, szombaton a kiírástól eltérően, majd félóra csúszással tudtak csak pályára lépni a mieink, amikor Hajdú-Bihar legjobbjaival mérkőztek, ahol Palásti, Bene, Dostyicza, Harnos és Mizsei pazar góljaival 3–0-s félidő után 5–1 arányban legyőztük a hajdúságiakat. Mivel a következő meccs is a miénk volt, most számított csak igazán a megkurtított pihenőidő.

A Szabolcs elleni sorsdöntő ütközetben már a döntetlen is elég lett volna, mivel Pest megye korábban 4–0-ra legyőzte a nyírségieket. Sajnos ellenfelünk bő negyedóra leforgása alatt kétszer is megadásra késztetett bennünket, ám a második játékrészben kiállították egyik legjobbjukat.

A Vanó-válogatott mindent egy lapra feltéve támadott

és a befejezés előtt jó tíz perccel Szabó Szilárd fejesgóljával visszajött a meccsbe, sőt a hajrában is levegőben lógott az újabb találatunk, de az egyenlítés már elmaradt. Így,

válogatottunk nem léphetett a legjobb négy közé,

mivel harmadikként zárt csoportjában.

A Kalocsai Futball Club gárdájából öt labdarúgónkat is beválogatták

a megyei csapatba, amely előbb Kecskeméten a regionális tornán beverekedte magát a nyolc csapatos országos döntőbe, ahol végül is egy aprócska góllal maradt le a legjobb négy fináléjáról.
Ők a következők: Dostyicza Dániel, Kohány Balázs, Kohány Gábor, Szalontai Tibor, Vuits Viktor.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-06-01 10:54:39
Kalocsa Város Önkormányzata idén is megemlékezést tart az Asztrik téren, az Országzászlónál a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából. Az eseményen ünnepi beszédet mond Buzogány Szabolcs István, a Kalocsai Eperföldi Sportiskolai Általános Iskola tanára.
2023-05-30 12:49:46
A Kalocsa TV Magazin műsorában ezúttal a török Akkuyu erőmű építésének újabb fontos állomásáról számolnak be: megérkezett az első üzemanyag szállítmány. Az ottani projektben szerzett tapasztalatokat a Paks II. Atomerőmű építése során is hasznosítják. A műsorban szó lesz még az új blokkok manőverezőképességéről, beszámolnak a Paks II. Tudásmenedzsment Akadémia legutóbbi előadásáról, végezetül a TámogAtom sorozat Pata Jenő Gábor géderlaki plébánossal készült epizódját láthatják. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 02., 11:07
Azonban aggodalomra semmi ok, Lakatos György, a fesztivál atyja máris gondoskodott a megoldásról. Még >>>
2023. 06. 02., 10:33
Több hónapos nyomozómunka eredményeként több mint 200 rendőr, 23 Bács-Kiskun vármegyei helyszínen csapott le egyidőben. Még >>>
2023. 06. 01., 17:00
Az előterjesztés napirendre vételét 285 képviselő támogatta a 450 fős parlamentben. Még >>>
2023. 06. 01., 12:00
Az esős májusi időjárás miatt néhol már kifejlett szúnyogok is nagyobb számban megjelentek, ezért ha az időjárás azt lehetővé teszi, június elején megkezdődik az ellenük való védekezés. Még >>>
2023. 05. 31., 16:53
Az első negyedév végén 50,9 ezer forint volt a személyautók éves átlagos kgfb-állománydíja, ami 7 százalékos növekedés az előző negyedéves értékhez képest. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK