2021. 12. 01. szerda
Elza
: 367 Ft   : 323 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Megyeválogatottak országos döntője – Egy aprócska gól hiányzott a továbbjutáshoz

Tamás Ferenc  |  2015. 12. 07., 16:05

Az amatőr megyeválogatottak nyolc csapatos országos döntőjébe beverekedte magát Bács megye együttese is, amely az „A”-csoport négyesébe nyert besorolást, amelynek találkozóit december 5-én, szombaton Pomázon rendezték.

A Vanó Sándor vezette mieink számára nem is indulhatott volna jobban a csoportkör, hiszen Hajdú-Bihart szinte menetből elgázolták, ám utána Szabolcs-Szatmár megállított bennünket. Pedig a keleti határvég megyéje ellen már egy döntetlen is elődöntőbe jutást jelentett volna, ám a meccs finisében Fortuna a nyírségiek kezét szorongatta. De nézzük sorjában!

December 5-én, szombaton a kiírástól eltérően, majd félóra csúszással tudtak csak pályára lépni a mieink, amikor Hajdú-Bihar legjobbjaival mérkőztek, ahol Palásti, Bene, Dostyicza, Harnos és Mizsei pazar góljaival 3–0-s félidő után 5–1 arányban legyőztük a hajdúságiakat. Mivel a következő meccs is a miénk volt, most számított csak igazán a megkurtított pihenőidő.

A Szabolcs elleni sorsdöntő ütközetben már a döntetlen is elég lett volna, mivel Pest megye korábban 4–0-ra legyőzte a nyírségieket. Sajnos ellenfelünk bő negyedóra leforgása alatt kétszer is megadásra késztetett bennünket, ám a második játékrészben kiállították egyik legjobbjukat.

A Vanó-válogatott mindent egy lapra feltéve támadott

és a befejezés előtt jó tíz perccel Szabó Szilárd fejesgóljával visszajött a meccsbe, sőt a hajrában is levegőben lógott az újabb találatunk, de az egyenlítés már elmaradt. Így,

válogatottunk nem léphetett a legjobb négy közé,

mivel harmadikként zárt csoportjában.

A Kalocsai Futball Club gárdájából öt labdarúgónkat is beválogatták

a megyei csapatba, amely előbb Kecskeméten a regionális tornán beverekedte magát a nyolc csapatos országos döntőbe, ahol végül is egy aprócska góllal maradt le a legjobb négy fináléjáról.
Ők a következők: Dostyicza Dániel, Kohány Balázs, Kohány Gábor, Szalontai Tibor, Vuits Viktor.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 27., 14:25
A kalocsai Török „Töce” Tibor, A-MAFOSZ-fotóművész 16 éves pályafutása legeredményesebb évét zárta. A fotográfus 2021-ben 30 díjat nyert. A több mint 150 kiállításra javasolt képe négy földrészen és 20 különböző országban került bemutatásra. A pályázatokon díjazott képeinek 90 százaléka Kalocsán és annak vonzáskörzetében készült!
2021-11-26 08:05:04
Két napja, a közmeghallgatáson még hiányolták, máris megnyílik a kalocsai Infopont. Az iroda napi nyolc órán át tart majd nyitva. Feladatai között szerepel a turizmus kiszolgálása, kulturális és más rendezvények népszerűsítése és belépőjegyek árusítása, tájékoztatás, valamint az önkormányzattal való kapcsolattartásban is segítséget nyújt.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 11. 30., 20:27
Dulakodás közben még az áruvédelmi-kaput is kidöntötték, amivel több százezer forint kárt okoztak az üzletnek. Még >>>
2021. 11. 30., 15:26
Úgy tudjuk, a motoros sérülései súlyosak, őt a tűzoltók szabadították ki a munkagép alól. Még >>>
2021. 11. 30., 13:37
A Mikulás természetesen idén is ellátogat Kalocsára. Még >>>
2021. 11. 30., 11:12
Iszonyú látványos és elképesztően izgalmas lett a League of Legends videójátékból készült sorozat Még >>>
2021. 11. 30., 11:04
A datolyaszilva ízletes és egzotikus gyümölcs, nemcsak édes és finom, hanem számos egészséges hatása is van, a szem egészségének védelmétől az anyagcsere javításáig. Különböző kultúrákban már évezredek óta ismerik és fogyasztják, és többek között az istenek gyümölcsének is nevezik. Még >>>
2021. 11. 30., 11:01
Advent második vasárnapján, december 5-én Rudolf Péter és Kálloy Molnár Péter Kövek a zsebben című, nagysikerű darabot nézhetik meg az érdeklődők! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés