2022. 05. 21. szombat
Konstantin
: 385 Ft   : 364 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Öt KFC játékos a megyei válogatott utazó keretében

Tamás Ferenc  |  2022. 01. 24., 12:36

A Magyar Amatőr Válogatottak Országos Nagypályás tornája keretében öt megye – Pest, Jász-Nagykun-Szolnok, Békés, Csongrád-Csanád, Bács – vetélkedett egymással a Közép-és Délkelet-Magyarország regionális tornáján Gyulán, ahonnét az első helyezett juthatott tovább a balatonalmádi országos fináléba.

A mieink Vanó Sándor vezetőedző és Csehi Tamás pályaedző útmutatásával már hetek óta készültek, ám a bő keretből betegség, sérülések, munkahelyi elfoglaltságok miatt többen is kidőltek. Így, az utazó keret még az elutazás napokban is változott. A Kalocsa soraiból például kidőlt csapatkapitányunk Dostyicza Dani, de rajta kívül még a megye más csapataiból is lemondták többen a részvételt. Végül megyénk utazó keretébe öt KFC játékos is jelölésre került – Knap Tamás, Rideg László, Tóth Levente, Farkas Zalán, Matos Martin -, amely egyben értékmérője is a Kalocsai FC játékerejének.

A Bács megyei amatőr labdarúgó-válogatott szűkített kerete a következő:
Kapusok: Oroszi Tibor (Félegyházi TSI), Eifert János (Soltvadkerti TE), Lengyel Péter (Faddikorr – Kiskunhalasi FC).
Védők: Valkai Tamás (Félegyházi TSI), Istváni László (Tiszakécskei LC), Makó Barnabás (Harta SE), Knap Tamás (Kalocsai FC), Márki Bence (Akasztó FC), Rideg László (Kalocsai FC).
Középpályások: Lipták Ákos (Bácsalmási PVSE), Dobosi Zsolt (Akasztó FC), Szabó Szilárd (Jánoshalmi FC), Tóth Levente (Kalocsai FC), Pintyi Roland (Kiskőrösi LC), Varga Milán (Harta SE).
Támadók: Kiss László (Lajosmizsei VLC), Fekete Tamás (Harta SE), Farkas Zalán (Kalocsai FC), Bashiri-Shahroodi Arian (Soltvadkerti TE), Halasi Károly (Lajosmizsei VLC), Matos Martin (Kalocsai FC), Torma Barnabás (Kecel FC).
A Bács megyei válogatott stábja: Vanó Sándor (vezetőedző), Csehi Tamás (asszisztens edző), Tóth Péter (kapusedző), Péter Győző (gyúró), Princz Gilbert (masszőr), Kerpics Ferenc (technikai vezető).

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 18., 07:59
Hatalmas tömeget vonzott május 14-én, szombaton az Érsekkertben megtartott veterán járművek találkozója, a „bőregértől” az amerikai országúti cirkálóig mindenféle gépcsodát láthatott az érdeklődő közönség.
2022. 05. 16., 08:03
Két év kényszerszünet után ebben a tanévben végre újra a hagyományos keretek között rendezhette ballagási ünnepségét a Kalocsai Szent István Gimnázium is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 20., 17:11
GyIÖK: Sajnos Alee lebetegedett, ezért este az USNK duó fog koncertet tartani a Csilás Parkban. Még >>>
2022. 05. 20., 13:16
Két megkülönböztető jelzést használó rendőrautó ütközött össze az 5301-es úton, Kiskőrösnél. Még >>>
2022. 05. 20., 09:43
A sértettek nem sejtették, hogy a férfi az összes kölcsönkért pénzt azonnal szerencsejátékokra költi, kevés sikerrel: elbukott mindent. Még >>>
2022. 05. 19., 18:03
Nem maradunk idén fecskék nélkül: a kalocsai városházán már javában csinosítják, építgetik a fészkeiket. Fészkenként, évente 4-5 utód várható, de CSOK-ot - talán kellő jövedelem híján - nem igényelnek. Nézzék meg rövid videónkon, hogyan csinálják! Még >>>
2022. 05. 19., 17:47
A Kalocsai Közétkeztetési Intézmény hirdeti a pályázatot. Még >>>
2022. 05. 19., 11:02
Az agár sisakoskosbor a legkorábban nyíló és leggyakoribb orchideánk, megyénkben sokfelé találkozhatunk vele. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés