2023. 06. 09. péntek
Félix
: 369 Ft   : 343 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Presztízscsatákkal indul az új évad a KFC számára

Presztízscsatákkal indul az új évad a KFC számára
Tamás Ferenc  |  2021. 08. 06., 08:56

Augusztus 22-én, vasárnap az örök rivális, sőt a Kalocsa mumusának is tekinthető Kiskunfélegyháza ellen kezdi az őszi szezon erőltetett menetét a Kohány társulat, ahol az előző bajnokság bronz-és ezüstérmes együttese hadakozik majd egymással.

Látva a sorsolást, az első öt fordulóban kemény erőpróbák várnak majd a mieinkre, arról már nem is beszélve, hogy a nyáron távozó és meghatározó, rutinos játékosaink nélkül mire lesz majd képes a tovább fiatalodó Kalocsa gárdája?

Az ezüstérmes Félegyháza után augusztus utolsó hétvégéjén a szomszédvár Kecel otthonába látogat majd a KFC. A tavalyi ötödik emlékezetesen fájó vereséget mért ránk április közepén Sibalin góljával (1–0), amely elvette tőlünk a bajnoki ezüst lehetőségét.

A sorban következik majd a Harta, amely mindig is presztízscsatának számít a két klub történetében. Tavaly, a hartai Duna-parti pályán igen fájó, 6–4-es vereséget mértek ránk, amellyel akkor megszakították csapatunk zsinórban elért hatmeccses győzelmi sorozatát –, igaz, tavasszal ezért 4–1-es győzelmünkkel büntettük őket a visszavágón.

Az idei őszi hadjáratunk negyedik ütközete Szabadszálláson vár majd ránk, ahol a megyei mezőny egyik legprofibban menedzselt bandériumával hadakozunk szeptember 11-én. Reméljük az ikertornyok lerombolásának emléknapján, nem mi térünk majd haza romokban…

Az ősz első harmadát aztán az örök rivális Kiskőrös elleni hazai összecsapásunkkal zárjuk, és itt is lesz mit törlesztenünk az előző bajnokság finisében elszenvedett 5–2-es vereségünkért.

A Kalocsai FC játékoskerete a 2021/22-es bajnoki évadra a következő: Varga Sándor, Vatai Adrián (kapusok), Rideg László, Knap Tamás, Szabó Valentin, Kerekes Krisztián, Rábóczki Richárd, Tóth Levente, Kohány Balázs, Pandúr Tamás, Szalánczi Gergő, Farkas Zalán, Matos Martin, Dostyicza Dániel, Nagy Márk, Kiss Dominik, Mátyás Dániel, Tamás Benjamin, Rakiás Milán, Romsics Péter (mezőnyjátékosok). Játékos-edző: Kohány Balázs.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 06. 07., 10:16
Szinte elkényezteti a kiskőrösi és környékbeli komolyzene kedvelőket az a koncertkínálat, ami az utóbbi időben elérhető a városban. Helyi kötődésű, világhírű pályát befutott művészek látogattak vissza több alkalommal is szülővárosukba, hogy virtuóz játékukkal elkápráztassák a műértő közönséget.
2023-06-06 19:52:00
A jazz muzsika és a jó borok kedvelőinek kiváló programlehetőség, akinek ismerőse jazz- és borrajongó, annak pompás ajándékötlet! Töltsön egy kellemes nyári estét a Pilvax Hotelben június 10-én! Indítsa a nyarat egy laza, élőzenés aláfestéssel egybekötött borkóstolóval, amelyen amforában érlelt borkülönlegességekkel ismerkedhetünk.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 09., 08:38
Megszaporodtak a kullancsok az egész országban, de különösen a városokban. Még >>>
2023. 06. 08., 16:37
A NOVOFER Alapítvány, a reál tárgyak magas szintű elsajátításának ösztönzése érdekében „TUDATOS EGÉSZSÉG” címmel idén is meghirdette a Gábor Dénes Ösztöndíj pályázatot a hazai és a határainkon túl élő, magyarul tudó középiskolások körében. Még >>>
2023. 06. 08., 11:29
- Miért jöttél? A boldogság Kék Madaráért, a műsorokért, a fellépő művészekért, a szórakozásért, a támogatásért, a beteg gyermekekért? Nem számít, jöttél! Tömegével jöttél, mosolyogva, csillogó szemmel, várakozó mosollyal, földöntúli boldogsággal a végén. Még >>>
2023. 06. 07., 14:22
Békéscsabáról, Gyuláról, Kisdombegyházról, Szegedről, Kecskemétről, Budapestről is érkeztek bejelentések, vélhetően nagyon széles körben érezte a lakosság. Még >>>
2023. 06. 07., 10:38
Szekszárdtól északnyugatra, Kétyen valóságos saras vízözön alakult ki kedden délután. Még >>>
2023. 06. 07., 10:00
Néhány tuti tippet is adott, kattints és fogadd meg Te is őket! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK