2022. 09. 27. kedd
Adalbert
: 407 Ft   : 420 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

Tompább kezdés után a végére belelendültek: KFC – Akasztó FC 3–1

Tompább kezdés után a végére belelendültek: KFC – Akasztó FC 3–1
Tamás Ferenc  |  2018. 05. 08., 12:07

A vegyes érzelmeket kiváltó két előző heti vereség után a fiúk egyértelműen fogadták, hogy az Akasztó ellen kiengesztelik majd szurkolóikat, csak valahogy a korláton kívül drukkoló „ezerfejű cézár” más koreográfiában képzelte el a győzelmet. Történt ugyanis, hogy a vendégek szereztek vezetést, majd a hazai fordítás után a 87. percben kapusunknak büntetőt kellett hárítania ahhoz, hogy meglegyen a három bajnoki pont. Az április idusa óta tartó nyeretlenségi böjtünk ugyan kicsit hosszúra sikeredett, de végre ismét győzelemnek örülhetett játékos, edző, vezető és szurkoló egyaránt.

Szűk félórát kellett várnia a hazai publikumnak az első igazán formás támadásunkra, amikor egyérintős passzokkal megindultunk a bal oldalon – háromszögelések és tiki-taka követték egymást, a végén pedig a hosszún érkező Kiss Dominik az oldalhálóba lőtte a labdát.

A 32. percben aztán a semmiből gólt kapott a Kalocsa – védőink és a kapusunk egymásra vártak – Juhász pedig úgy hat méterről bevágta az alá hulló labdát (0–1).

A félidő hajrájában aztán ismét tűzijátékot rendeztünk a vendégek kapuja előtt,

Kollár Bundesligába illő banánívű szöglete után Kiss a kapufa tövétől nem hibázott (1–1).

A 68. percben Follárdt pazar alsó sarkos lövésével már a vezetést is megszereztük (2–1), ám a lefújás előtt három perccel a stadlervárosiak büntetőhöz jutottak.

Lázár tizenegyesét Hegedűs reflexmozdulattal szögletre ütötte, majd a másik oldalon a kitörő Salaczot buktatták, a büntetőt pedig Dostyicza értékesítette (3–1).

Képgaléria megtekintése (35 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

MESTERMÉRLEG:
Kohány Balázs edző:
– Úgy küldtem csatába a srácokat, hogy a két vereség után ma mindenképpen kötelező a győzelem. Kicsit nehezen lendültünk bele, de a végén együtt örülhettünk a törzsszurkolóinkkal. Az első félóra történései ugyan nem ezt sugallták, de a második játékrészben, főleg Follárdt Zoli gólja után akár ki is végezhettük volna az ellenfelet. Szerencsére az izgalmakkal teli végjátékban ezúttal Fortuna is mellénk állt.

KFC – Akasztó 3-1 (1–1)
200 néző, vezette: Péli Zs.
Kalocsa: Hegedűs – Busa (Zorván M.), Szabó, Nasz, Rábóczki (Salacz A.) – Kollár – Kiss, Vass (Pandúr), Dostyicza, Mátyás (Rácz) – Follárdt.
Edző: Kohány Balázs.

Ifjúsági eredmény: 3–0 a KFC javára.
Gólszerző: Markó Renátó, Farkas Zalán, Katus Richárd.

Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 09. 25., 15:17
Az elvi döntés már korábban megszületett Kalocsa víziközmű-vagyonának és az ivóvíz és szennyvíz ellátás – benne a rendszer fejlesztése és karbantartása – feladatainak az állam részére történő átadásáról. Kedden a testület zárt ülésen véglegesítette a döntést. A testületi ülés után Király Róbert képviselő tartott sajtótájékoztatót.
2022-09-23 09:23:00
Budapesti és pécsi állásbörzéken vesz részt a következő hetekben a Paks II. Zrt. – Karrierportálunkon minden fontos információt közzéteszünk, de az ilyen rendezvények a személyes találkozás lehetőségét teremtik meg, ami meghatározó lehet egy életpályára vonatkozó döntés során – fogalmazott Mittler István kommunikációs igazgató. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 09. 27., 11:17
Ha jártatok már gyerekekkel játszótéren, a következő anya-típusokkal már biztos, hogy találkoztatok! Még >>>
2022. 09. 26., 11:26
Az eseményen gratuláltak Dr. Maráz Róbert PhD. Általános Sebészeti Osztály főorvosának „Az Európai Sebészeti Testület tagja Emlősebészet területén" címéhez. Még >>>
2022. 09. 25., 17:49
Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség hétfőtől szombatig a vasúti biztonság érdekében – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság vasárnap a rendőrség honlapján. Még >>>
2022. 09. 25., 15:33
Pályázni lehet bármely (a) új, (b) saját feltalálói tevékenységen alapuló, (c) iparilag alkalmazható és (d) piacképes megoldást tartalmazó innovációs eredménnyel. Még >>>
2022. 09. 25., 09:27
Egy 56 éves férfi vesztette életét a balesetben. Még >>>
2022. 09. 25., 09:22
Kamerafelvételek alapján elemezték a kérdéses járművek mozgásait a fuvar időpontjában, és megállapították, hogy a járművek az érintett időszakban nem jártak Szlovákiában. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés