2022. 05. 23. hétfő
Dezső
: 383 Ft   : 359 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Továbbra is veretlenül: Kalocsai FC – Kiskunhalasi FC 3–2

Továbbra is veretlenül: Kalocsai FC – Kiskunhalasi FC 3–2
Tamás Ferenc  |  2016. 04. 18., 10:10

A tavasz nyolcadik fordulójában is megőrizte veretlenségét a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság harmadik helyén álló Márton Zsolt edzette Kalocsai FC gárdája, ráadásul a csipkevárosi armada „elsüllyesztésével” már az idei hatodik győzelmének örülhetett csapat és törzsközönsége.

Az április 18-i vasárnapon lejátszott találkozón a tavaszra megerősített Halas volt a mieink ellenfele, ám Kohányék a veretlenségük megőrzése mellett egy újabb siker reményében léptek pályára, amellyel szerették volna megacélozni dobogós helyezésüket. Aztán egy olyan

színvonalas focit produkált a két együttes,

amely már felülmúlta a megyei foci nívóját, és ahol egy összetoborzott Halasnak – szerb, román, egykori kameruni, volt Videotonos kapus – kellett fejet hajtania a Márton-tanítványok előtt.

A 8. percben az első adandó lehetőségéből gólt szerzett a vendég csapat. Gyorsan elvégzett bal oldali szabadrúgás után Moravic beadását Amariutei lőtte az ötösről a hálóba védőink díszkíséretében (0–1).

Képgaléria megtekintése (62 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

Aztán a 17. percben Kohány Balázsnak volt egy 22 méterről megeresztett lövése, amit a vendégek cerberusa teátrális mozdulattal tornázott ki a kapufa tövétől. Aztán a tempót diktáló Kalocsa a félóra végére egalizálta az állást, amikor 

Dostyicza szögletéből Pintér Roland fejelt pazar gólt (1–1).

Rá négy percre már ismét a halasi ketrecben táncolt a labda. Ezúttal Dostyicza bal oldalról végzett el sarokrúgást, és a lábak erdejében

Follárdt a halasi kapuba vágta a pettyest (2–1).

Lélektanilag a lehető legrosszabb pillanatban, a hosszabbításban egyenlített a Halas. Egy eladott kalocsai bedobás után Amariutei lépett ki védőink közül és lőtte ki kapunk bal sarkát (2–2).

A második játékrész 70. percében hibáztak a csipkevárosi védők – röviden mentettek fejjel –,

Dostyicza pedig könyörtelenül lecsapott a kínálkozó lehetőségre

és Bátyity kapus mellett a hálóba vágta a labdát (3–2).

Képgaléria megtekintése (62 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

MESTERMÉRLEG:
Márton Zsolt edző:
– Úgy gondolom, hogy a „megyeegy” szokásos színvonalához képest ma a Kiskunhalassal egy sokkal jobb meccset sikerült produkálnunk, amiből még győztesen is tudtunk kikerülni. A tavasz egyik legértékesebb sikerének tartom és remélem most már végéig ezen az úton megyünk majd tovább. Gratulálok a csapatomnak a tavaszi veretlen szériájához.

Kalocsai FC – Kiskunhalasi FC 3–2 (2–2)
200 néző, vezette: Holczimmer T.
Kalocsa: Varga – Pintér, Nasz, Vuits A., Szabó (Kárpi) – Kohány B. – Follárdt (Farkas), Kollár, Dostyicza, Vuits V. – Kohány G.
Edző: Márton Zsolt.

Ifjúsági eredmény: 1–1. Gólszerző: Kun-Szabó Dániel.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 21., 08:52
Katonai tiszteletadás mellett, katonazenekar közreműködésével és a Dózsa György technikum rendészeti szakos tanulóinak részvételével tartották meg a magyar hősökről, a magyar honvédelem daliás időszakairól és fájdalmas veszteségeiről és Kalocsa katonavárosi múltáról való megemlékezést a honvédelmi nap keretében.
2022. 05. 18., 07:59
Hatalmas tömeget vonzott május 14-én, szombaton az Érsekkertben megtartott veterán járművek találkozója, a „bőregértől” az amerikai országúti cirkálóig mindenféle gépcsodát láthatott az érdeklődő közönség.
2022. 05. 16., 08:03
Két év kényszerszünet után ebben a tanévben végre újra a hagyományos keretek között rendezhette ballagási ünnepségét a Kalocsai Szent István Gimnázium is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 23., 10:20
A 70 éves doktornő pénzért állított ki hivatalos igazolást a sóoldatot kapó betegeknek, így megkaphatták a védettségi igazolványt. Még >>>
2022. 05. 22., 19:07
Nyárias, de változékony idő lesz a jövő héten. Még >>>
2022. 05. 22., 10:15
Belgiumban három majomhimlő által fertőzött embert vettek nyilvántartásba. Emellett már Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Portugáliában, Olaszországban, Svédországban, Franciaországban, sőt a szomszédos Szlovákiában és Ausztriában is megjelent a vírus. Még >>>
2022. 05. 21., 11:34
A 49 éves férfi elkövető élettársa az eladás során működött közre, neki fizették a vételárat. Még >>>
2022. 05. 20., 17:11
GyIÖK: Sajnos Alee lebetegedett, ezért este az USNK duó fog koncertet tartani a Csilás Parkban. Még >>>
2022. 05. 20., 13:16
Két megkülönböztető jelzést használó rendőrautó ütközött össze az 5301-es úton, Kiskőrösnél. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés