2022. 07. 07. csütörtök
Appolónia
: 410 Ft   : 400 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Végre vége! – Dostyicza Dani dugói döntöttek

Tamás Ferenc  |  2017. 06. 05., 20:13

Végre befejeződött a Kalocsa sok megpróbáltatástól terhes, rossz emlékekkel teli bajnoksága. Június 3-án, szombaton legördült a függöny, véget ért a huszonnyolc „előadásból” álló sorozat, befejeződött a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság. A Kalocsai FC gárdája az utóbbi évtized legszerényebb helyén, a tizenegyedik pozícióban zárt a tizenöt csapatos mezőnyben.

A záró fordulóban az örökös vetélytárs Kiskőrös gárdáját fogadták a mieink egy szép búcsú reményében, ahol a Márton-tanítványok szerettek volna győzelemmel elköszönni a mellettük még mindig kitartó törzsszurkolóiktól.

Képgaléria megtekintése (43 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A kilencven perc során aztán kiderült, hogy csapatunk – amely tisztességesen el is fáradt a végére, ám

Dostyicza Dani két találatának köszönhetően

győzelemmel köszönt el a kalocsai publikumtól.

A 10. percben egy kapunk elé oldalról belőtt labdáról sorra lemaradtak a védők, a hosszún érkező Kriskó pedig az alapvonal közeléből a hálónkba spárgázta a labdát (0–1).

A félóra végén aztán a támadó Kalocsa egyik akciójába a szerencsétlenül beavatkozó vendég védő Dostyiczát átlökte a labdán a tizenhatoson belül, Bárth spori pedig határozottan a tizenegyespontra mutatott. A büntetőt maga a sértett végezte el, aki egalizálta az állást (1-1).

A fordulás után a vendégek kezdeményeztek, de gólt ismét a hazaiak értek el, amikor a negyedóra végén Dostyicza bombagólt szerzett a büntetőterületen kívülről (2–1).

Képgaléria megtekintése (43 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A Kiskőrös egymásutánban öt cserével próbált frissíteni csapatjátékán, ám a 65. percben Kovács kiállítása után végleg hátrányba került. Ehhez jött még Somlyai sérülése, így

a vendégek kettős emberhátrányba kerültek.

Le a kalappal előttük, mert még így is harcoltak a döntetlenért, sőt, ha Varga Sanyi a kapunkban nem áll feladata magaslatán, akkor gólokat is szerezhettek volna.

MESTERMÉRLEG:
Márton Zsolt edző:
– Az utolsó mérkőzésünk is igen gyötrelmesen alakult, ahol csak nagyon nehezen tudtuk kicsikarni ezt a sikert. Ehhez gratulálok a csapatomnak. Az egész éves pechsorozatunkat jobb lesz minél előbb elfelejteni, de ezúton is szeretném mindenkinek megköszönni, aki támogatott bennünket, és a játékosaimnak is, akik végig dolgozták ezt a gyötrelmes évet.

KFC – Kiskőrös 2–1 (1–1)
150 néző, vezette: Bárth G.
Kalocsa: Varga – Szabó, Nasz (Zorván M.), Nádasdi, Rábóczki – Kohány B. – Kollár, Bereczki, Dostyicza – Follárdt (Vuits A.), Kohány G.
Edző: Márton Zsolt.

Ifjúsági eredmény: 2–1 a vendég Kiskőrös javára. Gólszerző: Thiesz Dávid.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 07. 03., 08:34
Kalocsán Jézus Szíve ünnepéhez kapcsolódóan tartották meg a város főbúcsúját június 26-án, vasárnap. Az ünnepen Berta Tibor tábori püspök mutatott be szentmisét a Nagyboldogasszony-főszékesegyházban.
2022. 07. 02., 12:47
Az új utcabútorok napelemes energiaforrással működnek, mobiltelefonok töltésére alkalmasak, illetve környezetükben Wi-Fi szolgáltatást nyújtanak és meteorológiai adatokat is szolgáltatnak. Az okospadok ingyenesen használhatóak, ahogyan a bevezetés időszakában a térnek a malom melletti hídnál lévő sarkánál felállított töltőállomás is.
2022. 06. 29., 15:40
Amíg szüleik a vizsgálatokon vettek részt, a gyerekek ugrálóvárban hancúrozhattak, és az összes résztvevőt egy tál babgulyásra is megvendégelte az egészségnapon a Kalocsa Város Cigány Nemzetiségi Önkormányzata, akiknek hívására hétfőn városunkba érkezett a Nemzeti Népegészségügyi Központ egészségügyi szűrőbusza.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 07. 06., 11:04
2022. július 5-én Jenei Zoltán országos kórházfőigazgató adta át a megbízást dr. Gondos Miklósnak a kecskeméti kórházban. Még >>>
2022. 07. 05., 18:03
A Dunától keletre fordulhat elő elvétve zápor, zivatar. Még >>>
2022. 07. 05., 15:04
A politikus a kórházba kerülés után vakbél műtéten esett át. Még >>>
2022. 07. 05., 14:54
2022. július 07-től 18-ig a víz minőségének romlásával, időszakos vízhiánnyal és nyomás csökkenéssel kell számolni Kalocsán és valamennyi környező településen. Még >>>
2022. 07. 05., 10:15
A horvát kormány célja, hogy biztosítsa az állampolgárok életszínvonalát és az energiaellátás biztonságát, továbbá a bevételeket a turisztikai szezonban. Még >>>
2022. 07. 04., 15:22
Itt az ideje, hogy felálljon egy önálló határvadász testület, ami kizárólag a határvédelemmel foglalkozik! Magyarország biztonságából nem engedhetünk- fogalmazott Kocsis Máté Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK