2023. 06. 03. szombat
Klotild
: 371 Ft   : 344 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

A bajnokok: Bács-Méh Reptér, Angyalok, Kertváros

Tamás Ferenc  |  2017. 10. 28., 08:17

Ismét legördült a függöny, véget ért a nyolc hónapon át tartó, közel félezer kispályás focistát megmozgató, változatlan népszerűségnek örvendő városi kispályás labdarúgó-bajnokság, ahol a hagyományok jegyében nemzeti ünnepünk estéjén hirdettek eredményt a küzdelemsorozat rendezői, a Kalocsai Futball Club illetékes vezetői.

Az I. osztály mezőnyében újra a már örökös bajnoknak tekinthető Bács-Méh Reptér társulata emelhette magasba a bajnoknak járó díszes trófeát.
Csapattagok voltak: Hartman János, Kanalas Norbert, Rakiás Milán, Kerekes Krisztián, Gillich Patrik, Turcsik Balázs, Rideg László, Holczimmer Tamás, Filus Gábor, Kancsár Ákos, Szvétek Balázs, Farkas Tamás, Font Norbert, Unyi Norbert, Malomsoki Dávid.
Csapavezető: Berger Ferenc.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
A Bács-Méh Reptér társulata
Forrás: KALOhírek

A második osztály bajnoka toronymagasan az Angyalok gárdája volt.
Ők a következők: Kocsis Dávid, Mezei István, Petróczki Dániel, Kákonyi Róbert, Salacz Attila, Langbein Tibor, Anisity Tamás, Vén Krisztián, Csada Gábor, Rőthy Szabolcs, Szlavinics Krisztián, Takács Róbert, Korsós Ádám, Huszty Richárd, Révész Ádám.
Csapatvezető: Matos „Cunka” Gábor.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Az Angyalok csapata
Forrás: KALOhírek

A Szenior mezőnyből idén is kiemelkedett a Kertváros „értő focit” játszó, pengés játékosokból verbuválódott együttese, akik a következők: Gojtán István, Greksa Attila, Kancsár Ákos, Víg Péter, Kisföldi Zoltán, Králl László, Mácsai Imre, Vén Csaba, Farkas Sándor, Farkas Zsolt, Unyi Norbert, Bajomi Csaba.
Csapatvezető: Fehér Gábor.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
A Kertváros szeniorjai
Forrás: KALOhírek

A csoportok gólkirályai: az I. osztály legjobb gólvadásza Rakiás Milán (Reptér) 33 találattal. II. osztály: Kákonyi Róbert (Angyalok) 30 góllal. Szeniorok: Leták Zsolt (Kertváros) 37 góllal.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

Forrás: KALOhírek

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-06-01 10:54:39
Kalocsa Város Önkormányzata idén is megemlékezést tart az Asztrik téren, az Országzászlónál a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából. Az eseményen ünnepi beszédet mond Buzogány Szabolcs István, a Kalocsai Eperföldi Sportiskolai Általános Iskola tanára.
2023-05-30 12:49:46
A Kalocsa TV Magazin műsorában ezúttal a török Akkuyu erőmű építésének újabb fontos állomásáról számolnak be: megérkezett az első üzemanyag szállítmány. Az ottani projektben szerzett tapasztalatokat a Paks II. Atomerőmű építése során is hasznosítják. A műsorban szó lesz még az új blokkok manőverezőképességéről, beszámolnak a Paks II. Tudásmenedzsment Akadémia legutóbbi előadásáról, végezetül a TámogAtom sorozat Pata Jenő Gábor géderlaki plébánossal készült epizódját láthatják. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 02., 11:07
Azonban aggodalomra semmi ok, Lakatos György, a fesztivál atyja máris gondoskodott a megoldásról. Még >>>
2023. 06. 02., 10:33
Több hónapos nyomozómunka eredményeként több mint 200 rendőr, 23 Bács-Kiskun vármegyei helyszínen csapott le egyidőben. Még >>>
2023. 06. 01., 17:00
Az előterjesztés napirendre vételét 285 képviselő támogatta a 450 fős parlamentben. Még >>>
2023. 06. 01., 12:00
Az esős májusi időjárás miatt néhol már kifejlett szúnyogok is nagyobb számban megjelentek, ezért ha az időjárás azt lehetővé teszi, június elején megkezdődik az ellenük való védekezés. Még >>>
2023. 05. 31., 16:53
Az első negyedév végén 50,9 ezer forint volt a személyautók éves átlagos kgfb-állománydíja, ami 7 százalékos növekedés az előző negyedéves értékhez képest. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK