2022. 07. 03.
Kornél, Soma
: 399 Ft   : 381 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

A függöny legördült – A Bács-Méh Reptér és a Kertváros a tél bajnokai

Tamás Ferenc  |  2017. 03. 27., 09:06

A március 25-26-i hétvégén befejeződtek az öt hónapon át zajló teremfoci-bajnokság küzdelmei, a hagyományos Téli Kupa mérkőzései. Korábban már a Profi Ligában eredményt hirdettek, ezúttal pedig az amatőr mezőny és az öregfiúk csoportjának bajnokai emelhették magasba a díszes trófeát.

Március 25-én, szombaton délelőtt az Amatőr Liga érmes helyosztói zajlottak, ahol a hagyományok szerint előbb a „bronzmeccset” rendezték.
Dunamenti Juhászok – Old 1–2 (1–0)
Gólszerzők: Farkas S., illetve Takács Gy., Botykai J.

A „kisdöntőt” azután a kupa sorsáról is döntő finálé követte:
Bács-Méh Reptér – Svebo KALOhírek 0–0, így következtek a hétméteresek.
A büntetőpárbajt a „Reptér” 3–2-re megnyerte és ezzel történetük során harmadszor hódították el a kupát.

Képgaléria megtekintése (24 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A 2 x 25 perces derbin nagy taktikai csata zajlott a pályán ajtó-ablak helyzetekkel fűszerezve, de a lefújásig nem bírt egymással a két együttes. A mérkőzés nagy érdeklődés mellett zajlott – a lelátón mintegy 150 fő (!) foglalt helyet a parázs hangulatú találkozó során.

A győztes csapat tagjai voltak:
Hartman János, Kanalas Norbert, Gillich Patrik, Szvétek Balázs, Rideg László, Kerekes Krisztián, Rakiás Milán, Kancsár Ákos, Malomsoki Dávid, Turcsik Balázs, Frei Márton, Font Norbert, Kárpi Rudolf, Farkas Tamás.
Csapatvezető: Berger Ferenc.

Képgaléria megtekintése (24 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


A Bács-Méh Reptér idén ezzel mindent vitt,

hiszen megnyerték a bajnokságot, a Vörös Márton Emléktornát és most a Téli Kupa sorozatát is.

A csoport gólkirályi címét Rakiás Milán (Bács-Méh Reptér) hódította el 8 találattal.

Másnap a Szenior csoport legjobbjai zárták a küzdelmeket:

A végső harmadik helyért: Mobilcentrum – Pedagógus 0–3
.

A döntőben: Kertváros – Kalotransport 5–2
.

A bajnokok: Gojtán István, Greksa Attila, Kancsár Ákos, Vig Péter, Kisföldi Zoltán, Králl László, Mácsai Imre, Vén Csaba, Farkas Sándor, Farkas Zsolt, Unyi Norbert, Kiss László, Leták Zsolt.
Csapatvezető: Fehér Gábor.

Képgaléria megtekintése (24 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A gólkirály itt Farkas Zoltán (Kalotransport) lett 37 remekbe szabott találatával.

Folytatás hamarosan szabadban a műfüves arénában, ahova a rendező Kalocsai Futball Club vezetői ezúton is hívják és várják a jelentkezőket.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 06. 29., 15:40
Amíg szüleik a vizsgálatokon vettek részt, a gyerekek ugrálóvárban hancúrozhattak, és az összes résztvevőt egy tál babgulyásra is megvendégelte az egészségnapon a Kalocsa Város Cigány Nemzetiségi Önkormányzata, akiknek hívására hétfőn városunkba érkezett a Nemzeti Népegészségügyi Központ egészségügyi szűrőbusza.
2022. 06. 29., 10:00
A tetszetős, a falukép szempontjából is jelentős épületet kívül-belül augusztus 13-án, a szombati falunap alkalmából tartott nyílt napon tekinthetik meg az érdeklődők.
2022-06-24 09:06:00
Látogass el a Városházára, szelfizz, és nyerj! – Akciót indított az önkormányzat a városháza új látványosságainak népszerűsítésre. A lokálpatriótákra másik csemege is vár: pódiumbeszélgetés lesz a tavasszal hivatalosan is magyar örökséggé, a Magyar Szellem Láthatatlan Múzeumnak elemeivé nyilvánított gyűjtemények vezetőivel tartanak pódiumbeszélgetést.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 07. 02., 14:39
Helyi információk szerint afgánok és pakisztániak csaptak össze szombat hajnalban a magyar határ közelében a szerbiai Szabadkánál. A lövöldözésben ketten meghaltak, többen súlyosan megsérültek, egy 16 éves lány válságos állapotban van. Még >>>
2022. 07. 01., 14:19
A hőség veszélye miatt péntekre Budapestre, valamint Pest, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád, Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok megyére adta ki a legmagasabb, harmadfokú figyelmeztetést a meteorológiai szolgálat. Még >>>
2022. 07. 01., 11:28
A kalocsai Szent Kereszt Kórház főorvosa, önkormányzati képviselő a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége és a Nagycsaládosok Debreceni Egyesülete novellaíró pályázatán korcsoportja második helyezést ért el. A Parlamentben vehette át jutalmát tegnap. Még >>>
2022. 07. 01., 09:41
Az Országos Atomenergia Hivatal a talán legfontosabb biztonsági elem létesítésére adott engedélyt – adta hírül tegnap videós bejelentkezésében Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, aki ma az új erőművi blokkokat építő Roszatom vezetőivel tárgyal Isztambulban. Még >>>
2022. 06. 30., 13:14
A köztisztviselők és kormánytisztviselők napján is rendes nyitvatartási időben várják az ügyfeleket. Még >>>
2022. 06. 30., 13:02
2022. július 1-jén pénteken - a Magyar Egészségügy Napja miatt - a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház telephelyein (Kecskeméten, Kalocsán, Kiskunfélegyházán) a járóbeteg szakrendelés szünetel. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK