2022. 08. 19. péntek
Huba
: 405 Ft   : 398 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

Teremfoci helyett ismét ugrálóvár

Tamás Ferenc  |  2017. 01. 27., 07:50

Éppen két hónapja tart már a téli időszak legközkedveltebb sportágának versenysorozata a teremfoci-bajnokság, ám a Téli Kupa történetének két évtizede alatt ilyen foghíjas hétvégékre nem emlékeznek a küzdelmeket a kezdetek óta figyelemmel kísérő szurkolók, vagy maguk a résztvevő együttesek. Ám az is lehet, hogy csak hozzászoktunk a jóhoz, de tény az is, hogy a Szűcs László sportfelügyelő nevével fémjelzett időszak során a teremlabdarúgás prioritást élvezett mindenek felett így télvíz idején…

A hozzáértők szerint a legutóbbi, január 22-i vasárnapon

az ugrálóvárat akár a Kossuth utcai csarnokban is berendezhették volna,

hiszen már tartottak ott többször is ilyen „vidám vasárnapot” – a szerelvényezés ott is belefért volna az alapterületbe.
Ugyanakkor az a helyszín a teremfocira nem lett volna alkalmas (20 x 40 méteres küzdőtér), tehát a játszóháznak illet volna kitérnie.
De nézzük a január 21-i, szintén csonka játéknapot, amely az előző esti csarnoki program másnap délelőtti kipakolása miatt csorbult csupán kilenc mérkőzésre.

A párosítások és az eredmények a következők:

Homokmégyi Öreg Bikák – Kertváros     1–5

Öreg Rókák – Kalotransport                 3–4

Géder Family – Zöld Elefánt                9–2

Média Diszkont Vasudvar – Angyalok      3–1

Bács-Méh Reptér – Feláldozhatók        10–3

Uszód – El Nino                                0–8

Kalohírek.hu – Dusnok                       1–2

Bátya – Homokmégy                         2–6

Dunamenti Juhászok – Zsodo-Car          5–3

A játéknap előtt a Profi Liga élén a Dusnok ifjú titánjai álltak, akik a Kalohírek elleni 2–1-es sikerükkel megszilárdították vezető pozíciójukat.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
A Kalohírek együttese csatát vesztett a Dusnok ellen
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

Az Amatőr Liga „ A”- csoportjában a Géder Family igen egységes társulata eddig megérdemelten listavezető, hiszen ötből öt győzelemmel állva még hibátlanok a küzdelmek során.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
A Kalotransport öregfiúi mostanában csere nélkül játszanak.
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A „B”- csoportban a „Svebo” és az Ex Index esélyes a végső befutóra.

A Szeniorok csoportjában pillanatnyilag a Kertváros vezet, de a vesztett pontokat tekintve a Mobilcentrum jobban áll.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
A Profi Liga üde színfoltja a Bátya csapata
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ehhez a cikkhez 0 darab hozzászólás érkezett. A kommentekhez gördítsen lejjebb.
Ha lemaradt volna erről:
Hozzászólások (Legyen Ön az első)
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez:
• Regisztrációhoz kattintson IDE.
• Amennyiben már regisztrált felhasználónk, a weblap legtetején lévő menüsávból elérheti a bejelentkezés panelt.

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 08. 17., 08:25
Pénteken indult az a hatalkalmas kerekasztalbeszélgetés-sorozat, amely Kalocsa értékeit helyezi fókuszba, és a különbségek helyett a közös pontok kiemelésével az itteni lokálpatrióták közti együttműködés erősítését tűzi célul. Elsőként a lokálpatriotizmus mibenlétét igyekeztek megragadni a résztvevők. Ma a népművészet lesz a téma.
2022-08-19 08:51:33
Ünnepi szentmise és a községi díj átadása mellett számos más programlehetőség várja az érdeklődőket, úgy is mint lovasbemutató, bábelőadás, operettműsor valamint egészségügyi állapotfelmérésen vehet részt bárki. Délután 5 órától Nótár Mary lép fel a nagyszínpadon, majd a Varga Miklós Band után pár órával később lézershow veszi kezdetét.
2022-08-17 08:49:06
A TOP-5.2.1-15 –BK1-2020-00009 azonosítási számú „A társadalmi együttműködés erősítését szolgáló helyi szintű komplex programok” megnevezésű pályázat keretében 2022 augusztus 22-26-ig három helyszínen 15-15 roma származású gyermeket táboroztat a kalocsai Önkormányzat.
2022-08-16 15:57:56
Hirtelen zuhant rá a gyász és vele együtt a váratlan élethelyzet sok nehezen megoldható problémája arra a kalocsai családra, amely fiatal édesanyját néhány hete veszítette el. Az apa segítség nélkül maradt, a gyermeket felügyelet nélkül nem hagyhatja, így fővárosi állását föladni kényszerült. Könnyű belátni: e helyzetben minden segítség jól jön!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 08. 19., 09:11
Balotaszállás külterületén, az előre megadott helyszínen 13 migráns személyt vett fel a gépjárművébe és elindult velük a nyugati határ felé. Még >>>
2022. 08. 19., 08:14
Csütörtök délután gyulladt ki az aljnövényzet Pécs külterületén, az Akó dűlőn, ahol lángra kapott egy ház is, majd az erős szél miatt sebesen terjedő lángok miatt egyre több ingatlan került veszélybe. Még >>>
2022. 08. 18., 13:24
Egyelőre az látható, hogy „labilisabb lesz a légállapot”, növekszik az ismétlődő záporok, zivatarok esélye, és akár hevesebb zivatarok is kialakulhatnak, ismertette a meteorológiai szolgálat. Még >>>
2022. 08. 18., 12:50
Nem lehet vele hibázni. Eredetileg gyümölcstortából alakult a recept, ami mindig túl kevés volt. Még >>>
2022. 08. 18., 12:37
Szintén augusztus 15-én nyílik újra a Közfoglalkoztatásból a versenyszférába program Még >>>
2022. 08. 18., 08:27
A Kalocsai Bokréta Népművészeti Egyesület és és a Piros Rózsa Néptánc Egyesület elsődleges célja a megalakulástól kezdve a gyermekek, a fiatal korosztály és a felnőttek népi játékkal, néptánccal való megismertetése volt, és ennek a tudásnak a bemutatása helyi, térségi, országos és nemzetközi rendezvényeken. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés