2022. 12. 01. csütörtök
Elza
: 410 Ft   : 393 Ft Benzin: 704.1 Ft/l   Dízel: 849.7 Ft/l   Írjon nekünk

Disznótoros évzáró a „Gödörben” - A KKC nagy családjának hagyományos örömünnepe

Tamás Ferenc  |  2017. 12. 19., 15:04

Az őszi szezon lezárult, a Kalocsai Kézilabda Club három fronton is érintett csapatai ismét kiválóan teljesítettek, hiszen az NBII-es felnőtt férficsapat, a megyei női együttes, de az ifjúsági fiú gárda is ott van csoportja dobogóért harcoló alakulatai között.

Immár közel évtizedes hagyomány a klubnál, hogy a „lant letétele” után a törzsszurkolóikkal karöltve egy hangulatos, egész napos ünnepvárással köszöntsék egymást és elért eredményeiket.

Az idei „happeninget” a kalocsaiak számára közismert Iszkra TSZ pincehelyiségében, a „Gödörben” tartották, ahol már a délelőtti óráktól elindult a koccintásos fogadás, a „szentélybe” belépők kötelező ceremóniája.

Képgaléria megtekintése (21 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc/ KALOhírek

A rendezvény részleteiről a klubelnököt, Hartman Jánost faggattuk, aki örömmel nyilatkozott portálunknak.

Immár hatodik éve, hogy a KKC nagy családja a média képviselői jelenlétében egy hangulatos bankettel zárja le az évet, ahol megköszönve egymásnak a közös erőfeszítéseket, az elvégzett temérdek munkát, fehér asztal mellett is találkozzunk és közösen ünnepeljünk. Ilyenkor egy kicsit anekdotázunk az évad történéseiből, felelevenítjük az ősz legemlékezetesebb pillanatait, de már tervezünk a jövővel kapcsolatosan is. Fontosnak tartjuk a közösségünk kohéziójának további „acélozását”, a játékosok, a vezetők, a szurkolótábor, de legelsősorban a fiatalok családunkhoz kapcsolását. Így próbálunk meg építkezni már hosszú idő óta, hiszen a stafétabotot majd ők viszik tovább a jövőben. Kalocsa város ezúttal is büszke lehet a csapatára, a csapat pedig szurkolótáborára. Így érdemes dolgozni. – fejezte be ünnepváró gondolait Hartman János, a Kalocsai Kézilabda Club elnöke.


Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022-11-28 13:21:11
A rendezvény legfőbb célja az, hogy egy kulturális produkciókkal gazdagított, közösségi élmények megélésére alkalmas karácsonyi vásáron és bolhapiacon vehessenek részt a város és a térség lakói.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 12. 01., 10:17
Gyerekeink számára tenné izgalmasabbá az ünnepvárást idén is Fanni. Első lépésként a versben furfangosan elrejtett címet kell megtalálni, majd az ablakban, esetleg az udvarban elhelyezett számot. Gyűjtsd össze mindet! Mutatjuk a részleteket! Még >>>
2022. 11. 30., 14:07
A pótösszeírás lezárultával véget ért a 2022-es népszámlálás, a határidőig 4,6 millió lakás- és 9,2 millió személyi kérdőív érkezett be, a becsült népesség 96 százaléka nyilatkozott az adatgyűjtésnél. Még >>>
2022. 11. 30., 12:22
A nagy sikerű kihelyezett osztályfőnöki órán a fiatalok kipróbálhatták a terhességi szimulációs mellényt és az öregségi szimulációs szettet, mely az empátiás készségek fejlesztésére hat. Még >>>
2022. 11. 30., 10:43
A rendőrök a látogatóknak tartottak tájékoztatót a felvételi eljárásról és a várható szolgálati feladatokról. Még >>>
2022. 11. 30., 09:37
A gyanúsított a sértettől élelmiszert és aprópénzt vett el, majd a bozótvágó késsel több helyen megsebesítette. Még >>>
2022. 11. 30., 09:25
Nagy szeretettel várnak mindenkit vasárnaponként Solton, a Béke téri Adventi gyertyagyújtásra, az azt követő fáklyás felvonulásra és az ünnepre hangoló kísérő programokra. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK