2023. 03. 29. szerda
Auguszta
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

„A bevándorlásellenesség nem pártpolitikai kérdés, hanem nemzeti ügy” - Fidesz-KDNP EU választási fórum Kubatov Gáborral

Zsiga Ferenc  |  2019. 05. 09., 21:20

Üzenjük Brüsszelnek: a bevándorlást meg kell állítani! Nekünk Brüsszelben is Magyarország az első!- Ez volt az üzenete Kubatov Gábor május 8-án, szerdán Kalocsán tartott sajtótájékoztatójának és az azt követő európai parlamenti választási fórumnak, amelynek házigazdája Font Sándor, a választási körzet országgyűlési képviselője volt. A politikust Font Sándor, dr. Filvig Géza, a helyi KDNP elnöke, polgármester-jelölt, Simon Zoltán, a helyi Fidesz elnöke fogadta. Kubatov Gábor, a Fidesz- MPSZ országos pártigazgatója és alelnöke, országgyűlési képviselője a Kalocsai Színházat megtöltő hallgatóság előtt annak a véleményének adott hangot: a május 26-ai európai parlamenti választásnak óriási tétje van, nem mindegy, hogy a bevándorláspárti, vagy a migrációellenes erők lesznek többségben az Európai Parlamentben. Az előadó hangsúlyozta, a választás nem pártpolitikai kérdés, hanem olyan nemzeti ügy, amelyet az is igazol, hogy Orbán Viktor miniszterelnök 7 pontos programját, „Állítsuk meg a bevándorlást!”, tartsuk határon kívül a bevándorlókat, nagyon sok ellenzéki szavazó is támogatja.

A végig közvetlen hangnemben, élvezetes stílusban előadott prezentációban a családját érintően is kitárulkozó Kubatov Gábor kifejtette: csak abban az esetben fordulhat jobbra a kontinens sorsa, amennyiben a migrációellenes erők kerekednek felül az unióban. Kizárólag ekkor tudhatjuk biztonságban magunkat, keresztény gyökerű kultúránkat, őrizhetjük meg identitásunkat, hagyományainkat.

MINDEZ NEM PÁRTPOLITIKAI KÉRDÉS, HANEM NEMZETI ÜGY,

amit az is jól mutat, hogy Orbán Viktor miniszterelnök ezzel kapcsolatos 7 pontos programját, Állítsuk meg a bevándorlást!, azaz tartsuk távol a bevándorlókat, az ellenzéki szavazók is szép számmal támogatják – szögezte le a politikus.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)

Forrás: KALOhírek

Kubatov Gábor mondanivalójából kiviláglott, a kormányzó pártszövetség szerint a bevándorlás megfékezését nem bízhatják az ellenzékre. Ezzel kapcsolatban kitért Ujhelyi István szocialista EP képviselő-jelölt nyilatkozatára, amelyben kerítésmentes Európáról beszélt.
A prezentáció egyik képén brüsszeli vezető politikusok, köztük a bevándorláspárti szocialisták jelöltje, a holland Frans Timmermans nyilatkozatát idézte, aki egyértelművé tette, ha az Európai Bizottság elnöke lenne, a bevándorlók betelepítése érdekében cselekedne.

Mint elhangzott, az embereknek tudniuk kell, hogy a jelenlegi brüsszeli elit fokozni akarja a bevándorlást, amelyet nem megállítani, hanem szervezni igyekszik. Ezért is

EURÓPA JÖVŐJÉT MEGHATÁROZÓ KÉRDÉS, HOGY A BEVÁNDORLÁSELLENES ERŐK, VAGY A MIGRÁCIÓ TÁMOGATÓI KERÜLNEK-E TÖBBSÉGBE AZ EURÓPAI PARLAMENTBEN

– tette hozzá.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)

Forrás: KALOhírek

A kormánypártok álláspontja ebben világos, és ezt szeretnék minél több emberrel megismertetni – mondta a pártigazgató, aki azt is megosztotta a hallgatósággal, hogy aFidesz országszerte 223 fórumot tart az európai parlamenti választás kampányában. Ezeken miniszterek, államtitkárok és a kormánypárt szinte valamennyi vezető politikusa részt vesz.

A közelgő EP-választás egyik legfőbb kérdése a migráció, amelyhez hasonló közös európai téma talán soha nem volt korábban - fejtette ki az előadó.

Kubatov Gábor arról az EU országait érintő felmérésről is beszélt, amely szerint

MA AZ EMBEREKET EURÓPÁBAN LEGINKÁBB A BEVÁNDORLÁS ÉS A TERRORIZMUS AGGASZTJA.

A bevándorlási folyamat táblázatokkal, megdöbbentő számokkal történt szemléltetésekor hozzátette: az ENSZ előrejelzései szerint

A KÖVETKEZŐ ÉVTIZEDEKBEN MINTEGY 60 MILLIÓ EMBER KELHET ÚTRA AFRIKÁBÓL EURÓPÁBA.

A bevándorlók többsége jelenleg is gazdasági migráns, aki a jobb élet reményében indul el, de számuk a következő évtizedekben a népesség gyors növekedése, a klímaváltozás és a vízhiány miatt tovább emelkedhet.

Kubatov Gábor a kormány álláspontját tolmácsolva leszögezte: a megoldást nem a migránsok beengedése jelenti, hanem a segítséget kell oda vinni, hogy az ott élők ne hagyják el szülőföldjüket. A politikus szólt a magyar kormány ez irányú erőfeszítéseiről, konkrét támogatásairól is.
A Magyarországon elfogott Hassan F., a Görögországban papírokkal, migráns kártyával ellátott, de valójában az Iszlám Állam egyik szír vezetője, aki a gyanú szerint embereket fejezett le, valamint a Franciaországban, templomában iszlám terroristák által, torokátvágással megölt pap, aki egész életében a békességet, a szegények megsegítését hirdette példáján keresztül figyelmeztetett:a migrációnak súlyos következményei lehetnek Európában.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)

Forrás: KALOhírekA BEVÁNDORLÁSI HULLÁM KEZDETE ÓTA TÖBB MINT HÁROMSZÁZAN HALTAK MEG TERRORTÁMADÁSBAN, IDÉN, CSAK FRANCIAORSZÁGBAN 66 KERESZTÉNY TEMPLOMOT ÉRT TÁMADÁS, DE A BEVÁNDORLÓK AZ EURÓPAI IDENTITÁST IS FENYEGETIK.

Magyarország ezért is védi meg a saját és Európa külső határait, ugyanakkor minden tagállamnak ezt kell tennie a bevándorlás megakadályozása érdekében - fogalmazott Kubatov Gábor.


Hozzátette: a választás tétje, hogy milyen irányt, milyen jövőt szabnak Európának. Ezért kérjük a választópolgárokat, május 26-án minél nagyobb számban menjenek el szavazni, ezzel is fejezzék ki véleményüket, mert ugyan több választás alkalmával elhangzott, de most különösen igaz:

EKKORA TÉTTEL RENDELKEZŐ, MINT AZ EURÓPAI PARLAMENTI VÁLASZTÁS, MÉG NEM VOLT SEM AZ UNIÓBAN, SEM MAGYARORSZÁGON

- mondta a kalocsai fórumon Kubatov Gábor, a Fidesz-MPSZ országos pártigazgatója és alelnöke, országgyűlési képviselő.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 03. 29., 16:00
Zöld erdőben jártunk már sokszor, most íme néhány tradicionális húsvéti vers gyerekeknek, felnőtteknek. Még >>>
2023. 03. 28., 16:57
Már nagyban zajlanak a Paprikfaesztivál előkészítő munkálatai! Még >>>
2023. 03. 28., 16:19
A legalább 20 főt foglalkoztató cégek közel háromnegyede véli úgy, hogy árat fog emelni a közeljövőben egy kutatás szerint. Még >>>
2023. 03. 28., 13:33
Nem kell hozzá PhD kelt tésztából, sőt komolyabb felszerelés sem, csak egy kis idő. Kicsit több, mint amennyi idő alatt a boltban levennénk a polcról, de az eredmény kárpótol. Még >>>
2023. 03. 28., 09:52
Hét gyanúsítottból álló bűnbanda ügyében fejezték be a nyomozást a kalocsai rendőrök. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK